Criteriul National

Cum se folosesc saci de vidat haine?

Cum se folosesc saci de vidat haine?
aprilie 03
17:10 2021

Saci de vidat haine sunt cu si fara poate una dintre cele mai extraordinare inventii ale lumii. Nu sunt nici pe departe greu de folosit insa, asemeni oricarui produs nou care trece prin mainile noastre, utilizarea acestor pentru inceput poate fi o adevarata provocare. Cu atat mai mult cand, majoritatea ambalajelor produselor existente pe piata in zilele noastre detin un mod de utilizare explicat intr-o limba straina care nu este cunoscuta chiar de toata lumea la nivel conversational. Prezenta unor diagrame iti poate fi de folos, dar pentru orice eventualitate iti oferim acest material pas cu pas prin care sa inveti cum se folosesc sacii de vidat.

Care este destinatia sacilor de vidat

Piata a evoluat in timp asa ca vei gasi pe piata atat pungi de vidat, cat si saci de vidat haine. Este foarte important sa nu faci confuzie intre cei doi ca sa intelegi cu exactitate scopul fiecarei categorii. De regula, pungile de vidat sunt de mici dimensiuni si vin ambalate in cutii, dar nu este exclus sa le gasesti si intr-o punga, intr-un numar mai mare. Acestea au de regula un volum redus si dimensiuni pe masura, asa ca nu ar trebui sa omiti citirea etichetei la capitolul dimensiuni.

Cele pentru textile sau cele pentru haine au dimensiuni cu adevarat generoase spre deosebire de pungile clasice, iar adesea se pot regasi si in 2-3 variante de marimi.

 

Cum se utilizeaza sacii de vidat

Primul pas e sa-ti stabilesti ustensilele necesare, constand in saci de vidat haine pe care-i poti gasi in diferite magazine si supermarket-uri cu produse pentru casa. Preturile pot fi cuprinse intre 10-30 lei, poate si mai mult.

Ulterior e bine sa te inarmezi si cu un aspirator astfel incat sa poti reduce volumul sacilor de vidat dupa depozitarea hainelor, acesta fiind unul dintre marile lor beneficii – iti ofera posibilitatea de a compacta materialele si de a le depozita cu usurinta. Nu e un aspect universal valabil, insa daca nu detii un aspirator, sacul de vidat va avea practic aceeasi functie ca un compartiment de depozitare.

 

Odata ce ai stabilit tot ce ai nevoie, nu ramane decat sa deschizi usor ambalajul de plastic in care se afla sacul/sacii. Deschide-l cu atentie caci, pe langa sacul propriu-zis vei mai regasi in pachet cel putin o clema si/sau o “rotita” (deseori aceasta poate fi deja atasata sacului).

Desfa usor capatul marcat al sacului, fara a trage de el cu forta astfel incat sa previi deteriorarea. Pune hainele sau tesaturile frumos impaturite in acesta, pe orizontala sau pe verticala, dupa cum iti permite forma sacului si dupa cum consideri ca-ti este mai usor. Scoate cat de mult aer poti cu putinta, apoi ia clema si pozitioneaz-o la captul superior al sacului, de-o parte si de cealalta a peretilor sacului. Actioneaza asupra clemei cu presiune si cu primele doua degete ale mainii astfel incat  sa sigilezi gura perfect. Asigura-te ca nu mai ramane niciun spatiu liber.

Desfa rotita sacului si ataseaza aici teava aspiratorului pe care-l vei porni pentru a inspira aerul in exces. Nu ramane decat sa detasezi teava odata ce produsele s-au vidat si sa insurubezi capacul cat mai repede.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul