Criteriul National

Cum se inchiriaza corect o automacara?

Cum se inchiriaza corect o automacara?
aprilie 04
14:40 2018

Inchirierea unei automacarale este un proces aproape simplu daca stii ce cauti si urmezi pasii corecti. In primul rand ar trebui sa gasesti firma de inchirieri automacarale de la care sa obtii cele mai multe beneficii. Retine ca in procesul de inchiriere sunt implicate mai multe parti, intreaga procedura implica organizare si sunt multe lucruri care pot merge prost daca nu te informezi corespunzator.

Daca tii cont de sfaturile pe care ti le oferim mai jos, vei putea inchiria automacaraua dorita fara prea mare bataie de cap si vei face cu siguranta alegerea potrivita.

Defineste clar ce implica proiectul tau

Este important sa stii ce urmeaza sa faci si pentru ce ai nevoie de automacara. In primul rand, ar trebui sa determini daca ceea ce iti trebuie este o automacara si nu poti face acest lucru fara sa stii pasii proiectului si momentul in care acest utilaj va fi folosit. Nu vrei sa inchiriezi o automacara pe care sa nu o folosesti niciodata.

Cine va conduce macaraua?

Atunci cand inchiriezi o macara este posibil sa ai nevoie si de un sofer. Daca nu exista personal calificat in operarea automacaralelor, iti recomandam sa nu supui angajatii la riscuri inutile si in niciun caz, sa nu incerci sa o manevrezi tu, daca nu ai licenta. Pentru ca lucrurile sa se desfasoare in siguranta, poti plati si o persoana care sa se ocupe de toate operatiunile. Automacaraua este un utilaj mare, care lucreaza cu greutati enorme. Este lesne de imaginat ce se poate intampla in cazul unui accident.

Gaseste cea mai buna oferta

Inainte de a te decide asupra unui produs final, poti discuta cu mai multe firme de inchirieri automacarale si utilaje de constructii, pentru a primi cea mai buna oferta. Stiind exact ce iti trebuie, vei putea determina care este oferta perfecta. Cheltuielile pot creste rapid in momentul in care inchiriezi o automacara. Poti economisi foarte mult discutand cu un numar mare de firme.

Rezerva in avans

Daca rezervi automacaraua in avans, vei fi sigur ca aceasta va fi disponibila atunci cand ai nevoie de ea. Nu vrei sa suni si sa descoperi ca automacaraua nu este disponibila cand ai nevoie.

Concepe un program de utilizare pentru automacara

Incearca pe cat posibil sa utilizezi macaraua in timpul programului de lucru. Iti va fi util sa faci asta in special atunci cand alaturi de automacara angajezi si o persoana care sa o manevreze. Lucrul in orele sau zilele libere poate genera costuri suplimentare.

Stabileste clar locul de primire si predare

La fel ca in momentul in care inchiriezi o masina pentru vacanta, si in cazul unei automacarale va trebui sa determini clar cum ajunge macaraua la tine si cum se intoarce la posesorii ei. De cele mai multe ori echipamentele de constructii mari sunt transportate direct in santierul de lucru, dar trebuie sa stii toate aceste detalii dinainte.

Acestea sunt reperele de care ar trebui sa tii cont atunci cand inchiriezi o automacara, pentru ca intreaga operatiune sa aiba loc rapid, in conditii optime.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul