Criteriul National

Cum se intretine o plantatie de goji 100% bio?

septembrie 29
16:29 2018

In prezent, tot mai multi romani au inceput sa identifice din numeroasele calitati ale plantei goji pentru organism si mai ales efectele benefice pe care aceasta planta cu fructele minuscule le are asupra sanatatii.

In acest context, in Romania au aparut plantatii de goji 100% bio, spre incantarea clientilor care cauta constant surse de diversificare a dietei bio.

De ce este bine sa consumam Goji?

Un singur fruct goji contine foarte multe minerale si vitamine (stiati, de exemplu, ca aceasta boaba minuscula de goji contine mai multa vitamina C decat celebra sursa de vitamina C, portocala?).

Un alt avantaj de necontestat al fructelor goji este faptul ca acestea contin numerosi antioxidanti, indispensabili pentru sanatatea organismului.

Printre alte efecte benefice ale consumului regulat de goji se numara si intarirea sistemului imunitar, precum si imbunatatirea memoriei. Fructele de goji sunt folosite in industria farmaceutica, alimentara si cosmetica.

O plantatie de goji 100% bio, secretul succesului pentru aceste industrii

O plantatie de goji  100% bio nu este chiar atat de usor de intretinut, insa oamenii care se ocupa de astfel de afaceri inteleg importanta perseverentei si a folosirii unor proceduri moderne cand vine vorba de cultivare si intretinere.

Cum se intretine o plantatie de goji 100% bio?

Principalele metode de intretinere a plantatiilor de goji bio se folosesc, ca materiale auxiliare, de araci sau spaliere. Desi diferite, rezultatul final trebuie sa fie acelasi, si anume o plantatie de goji sanatoasa, care sa dea roade si fructe de calitate, care sa bucure romanii interesati si pasionati de un stil de viata sanatos.

Cei care doresc sa inceapa o afacere in acest domeniu trebuie sa stie ca secretul pentru a reusi inseamna perseverenta si mai ales rabdarea, in contextul in care planta de goji poate intra pe rod abia din anul 2 de la plantare.

Care sunt cei mai importanti pasi de urmat in privinta intretinerii unei plantatii de goji?

Pe langa udatul la intervale optime (aspectul cel mai important in cazul intretinerii oricarei plantatii), procesul de intretinere a unui culturi bio de goji cuprinde: taiatul arbustilor si a ramurilor care impiedica o crestere armonioasa in special, utilizarea de fertilizanti bio, etc.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu