Criteriul National

Cum se menține intact un telefon mobil?

Cum se menține intact un telefon mobil?
ianuarie 17
19:46 2017

Atunci când ai un telefon mobil trebuie să știi că printre cele mai importante lucruri stă menținerea lui. Să nu se zgârie, să fie ferit de umiditate și bineînțeles să fie ferit și de căzături. În cele mai multe dintre cazuri, mulți posesori de telefoane mobile nu pun mare accent pe faptul că telefoanele lor performante de circa 3000 de lei, merită de exemplu 1 din aceste huse iphone 7 ca să își păstreze calitatea.

huse huawei p9 lite

 

Ci… cred că dacă se rezumă la a etala telefonul fără niciun accesoriu de protecție, că este mai bine. Însă costurile de reparație la un telefon ce nu a fost protejat se rezumă uneori la jumătate din prețul dat pe el. So, în consecință nu se merită. Așadar, luați în calcul cele 3 sfaturi ale noastre.

De curând cel mai important factor în a păstra un telefon intact este să fie protejat de o husă de telefon. Indiferent că optezi pentru una dintre aceste huse huawei p9 lite, sau una dintre aceste huse samsung galaxy s7 edge, trebuie să ai în vedere că pe lângă aspectul estetic fabulos să fie realizate și din materiale bune ca atunci când telefonul cade din greșeală să nu fie impactul foarte mare și să nu te alegi nici cu ecranul spart. De cele mai multe ori pentru aceste lucruri se alege o folie de sticlă care să protejeze ecranul și să nu i se intâmple nimic în cazul unei căzături.

Desigur, însă cel mai important aspect rămâne să fie îngrijit într-o husă de telefon, chiar dacă i se va lua folia. Iar asta pentru că odată ce v-ați luat un telefon nou trebuie să îl și protejați. Pontul nostru este: Ciocotec.com este lider atunci când vine vorba despre oferirea siguranței când vine vorba de telefoane. Rămâne exemplu și un prieten de nădejde pentru cei care vor să achiziționeze huse de telefoane la un preț mic. Clar! Au huse de telefoane foarte diversificate, de foarte multe culori și de o calitate excepțională pe lângă alte magazine din online.

Nu rămâne decât să îți zicem că: Pentru un telefon curat, adevărat și bine întreținut ai nevoie de huse și accesorii de la Ciocotec.com!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo