Criteriul National

Cum se menține intact un telefon mobil?

Cum se menține intact un telefon mobil?
ianuarie 17
19:46 2017

Atunci când ai un telefon mobil trebuie să știi că printre cele mai importante lucruri stă menținerea lui. Să nu se zgârie, să fie ferit de umiditate și bineînțeles să fie ferit și de căzături. În cele mai multe dintre cazuri, mulți posesori de telefoane mobile nu pun mare accent pe faptul că telefoanele lor performante de circa 3000 de lei, merită de exemplu 1 din aceste huse iphone 7 ca să își păstreze calitatea.

huse huawei p9 lite

 

Ci… cred că dacă se rezumă la a etala telefonul fără niciun accesoriu de protecție, că este mai bine. Însă costurile de reparație la un telefon ce nu a fost protejat se rezumă uneori la jumătate din prețul dat pe el. So, în consecință nu se merită. Așadar, luați în calcul cele 3 sfaturi ale noastre.

De curând cel mai important factor în a păstra un telefon intact este să fie protejat de o husă de telefon. Indiferent că optezi pentru una dintre aceste huse huawei p9 lite, sau una dintre aceste huse samsung galaxy s7 edge, trebuie să ai în vedere că pe lângă aspectul estetic fabulos să fie realizate și din materiale bune ca atunci când telefonul cade din greșeală să nu fie impactul foarte mare și să nu te alegi nici cu ecranul spart. De cele mai multe ori pentru aceste lucruri se alege o folie de sticlă care să protejeze ecranul și să nu i se intâmple nimic în cazul unei căzături.

Desigur, însă cel mai important aspect rămâne să fie îngrijit într-o husă de telefon, chiar dacă i se va lua folia. Iar asta pentru că odată ce v-ați luat un telefon nou trebuie să îl și protejați. Pontul nostru este: Ciocotec.com este lider atunci când vine vorba despre oferirea siguranței când vine vorba de telefoane. Rămâne exemplu și un prieten de nădejde pentru cei care vor să achiziționeze huse de telefoane la un preț mic. Clar! Au huse de telefoane foarte diversificate, de foarte multe culori și de o calitate excepțională pe lângă alte magazine din online.

Nu rămâne decât să îți zicem că: Pentru un telefon curat, adevărat și bine întreținut ai nevoie de huse și accesorii de la Ciocotec.com!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro