Criteriul National

Cum se menține intact un telefon mobil?

Cum se menține intact un telefon mobil?
ianuarie 17
19:46 2017

Atunci când ai un telefon mobil trebuie să știi că printre cele mai importante lucruri stă menținerea lui. Să nu se zgârie, să fie ferit de umiditate și bineînțeles să fie ferit și de căzături. În cele mai multe dintre cazuri, mulți posesori de telefoane mobile nu pun mare accent pe faptul că telefoanele lor performante de circa 3000 de lei, merită de exemplu 1 din aceste huse iphone 7 ca să își păstreze calitatea.

huse huawei p9 lite

 

Ci… cred că dacă se rezumă la a etala telefonul fără niciun accesoriu de protecție, că este mai bine. Însă costurile de reparație la un telefon ce nu a fost protejat se rezumă uneori la jumătate din prețul dat pe el. So, în consecință nu se merită. Așadar, luați în calcul cele 3 sfaturi ale noastre.

De curând cel mai important factor în a păstra un telefon intact este să fie protejat de o husă de telefon. Indiferent că optezi pentru una dintre aceste huse huawei p9 lite, sau una dintre aceste huse samsung galaxy s7 edge, trebuie să ai în vedere că pe lângă aspectul estetic fabulos să fie realizate și din materiale bune ca atunci când telefonul cade din greșeală să nu fie impactul foarte mare și să nu te alegi nici cu ecranul spart. De cele mai multe ori pentru aceste lucruri se alege o folie de sticlă care să protejeze ecranul și să nu i se intâmple nimic în cazul unei căzături.

Desigur, însă cel mai important aspect rămâne să fie îngrijit într-o husă de telefon, chiar dacă i se va lua folia. Iar asta pentru că odată ce v-ați luat un telefon nou trebuie să îl și protejați. Pontul nostru este: Ciocotec.com este lider atunci când vine vorba despre oferirea siguranței când vine vorba de telefoane. Rămâne exemplu și un prieten de nădejde pentru cei care vor să achiziționeze huse de telefoane la un preț mic. Clar! Au huse de telefoane foarte diversificate, de foarte multe culori și de o calitate excepțională pe lângă alte magazine din online.

Nu rămâne decât să îți zicem că: Pentru un telefon curat, adevărat și bine întreținut ai nevoie de huse și accesorii de la Ciocotec.com!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul