Criteriul National

Cum se poate alege un tablou canvas în 2022 pentru interiorul camerei

Cum se poate alege un tablou canvas în 2022 pentru interiorul camerei
martie 22
10:51 2022

Tabloul canvas este, fără doar şi poate, un element de artă modernă şi un accesoriu ce aduce un plus de personalitate încăperii în care este montat. Pentru a beneficia de avantajele acestuia este important să acorzi atenţie câtorva detalii. Să descoperim în rândurile următoare ce trebuie să urmăreşti pentru a beneficia de avantajele canvasului modern.

Dimensiune

Primul aspect pe care trebuie să îl analizezi cu atenție ține de dimensiune. Cum poate îţi imaginezi, un tablou canvas mic montat într-o încăpere mare s-ar pierde în peisaj, în special dacă în aici există şi alte elemente decorative. Pe de altă parte o încăpere mică dominată de un canvas prea mare va crea senzaţie de aglomerare. Un astfel de aranjament va atenua frumusețea artistică.

Forma

Forma canvasului trebuie selectată în funcție de dimensiunea şi forma peretelui. Pe un perete dreptunghiular se vor potrivit perfect tablouri canvas dreptunghiulare, fie se optează pentru o singură piesă care să se integreze perfect în ambient, laturile acestuia încadrând perfect pe cele ale peretelui sau de variante multicanvas care să creeze echilibru cromatic şi vizual, canvasurile dreptunghiulare sunt de efect. Variantele pătrate sunt pe de altă parte soluții perfecte pentru încăperi mici, pentru dormitoare, holuri sau birouri cu personalitate.

Cromatică

Tablourile canvas aduc un plus de culoare în încăperile în care sunt montate, însă la fel de uşor pot fi acele elemente care crează echilibru. Când vine vorba de alegerea paletei cromatice, cu siguranță, vorbim de estetică vizuală. Trebuie să se țină seamă de cromatica dominantă din încăpere pentru a beneficia de avantajele destinse. O încăpere minimalistă, decorată cu mobilier din lemn în culori neutre poate fi armonizată cu un canvas în culori vibrante. O amenajare industrială dominată de elemente metalice, cărămidă şi elemente tradiţionale, poate fi pusă în valoare cu un canvas în alb – negru. Pentru amenajările clasice canvasurile pastel sunt soluţii ce merită toată atenția.

In momentul de fata sunt diverse magazine online care ofera oportunitatea de a achizitiona un astfel de tablou, pe TablouModern.ro, Magazinul online cu tablouri pe canvas puteti alege din multitudinea de categorii si dimensiuni dar si posibilitatea de a va personaliza propriul tablou asa cum doriti.

Tematică, preferinţe personale, tendinţe

Pentru că vorbim de creații artistice, vorbim de tematică, preferințe personale şi tendinţe. În alegerea piesei perfecte trebuie să se ţină seama şi de aceste detalii. Înainte de selectarea piesei perfecte trebuie să ştii că în acest an sunt apreciate tablourile cu teme abstracte, imaginile dominate de jocuri de culori, dar şi cele accentuate prin jocuri de umbre şi lumini. Temele inspirate din natura puternic abstractizate continuă să îşi găsească loc în preferințele amatorilor de frumos. Anul 2022 este un an în care sunt omagiate libertatea de exprimare şi creativitatea, aspecte ce se pot observa cu uşurinţă datorită elementelor inovatoare prezente în creaţiile canvas.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul