Criteriul National

Cum se poate construi rapid garajul incorporat in locuinta

Cum se poate construi rapid garajul incorporat in locuinta
ianuarie 12
16:30 2022

Pentru multe persoane poate fi o adevarata provocare sa isi managerizeze in mod corect intreaga proprietate in asa masura incat acesta sa fie amenajata in mod corespunzator. Asadar, multi dintre proprietari au putut observa faptul ca masina ocupa mult prea mult spatiu, fapt pentru care s-au decis sa investeasca in realizarea garajelor potrivite. Unele dintre acestea se afla incorporate in locuinta, la parter, fapt pentru care au un aspect modern si inedit. 

In cazul in care se doreste sa se construiasca un garaj in propria locuinta, trebuie sa se ia intotdeauna in calcul urmatoarele aspecte.

Intotdeauna este o idee foarte buna sa se colaboreze cu un birou de arhitectura

In momentul in care se alege un design al locuintei tip american, unde garajul este construit in interiorul locuintei sau ca o continuare a acestia, este recomandat sa se apeleze intotdeauna la un birou care sa ofere servicii de proiectare si arhitecturala care sa poata sa il ajute pe client sa obtina rezultatele mult dorite. Asadar, un specialist in acest domeniu va putea oferi intotdeauna cele mai bune indicatii, astfel incat sa se poata obtine un imobil care sa cuprinda si garaj, dar care, totodata, sa fie sigur pentru persoanele care locuiesc aici.

Atunci cand se alege o astfel de varianta, clientii pot fi siguri de faptul ca starea masinii va ramane intacta, deoarece nu va exista riscul ca garajul sa se darame. Astfel ca, structura de rezistenta a locuintei nu va fi afectata in mod negativ, in special daca se apeleaza la un specialist.

Mai mult de atat, acestea se va putea ocupa si de toate procedurile care tin de DTOE, in asa masura incat lucrarea sa poata incepe intr-un timp destul de scurt. De altfel, clientul nu va mai fi nevoit sa se gandeasca mult prea mult la toata documentatia, datorita faptului ca arhitectul se va putea ocupa in totalitate de orice aspect.

Este important sa se tina cont in totalitate de sfaturile obtinute de la un arhitect

Indiferent de natura lucrarii, este extrem de important sa se tina cont in proportie de 100% de sfaturile obtinute din partea unui arhitect. Totusi, anumiti proprietari incearca sa mai adauge elemente planurilor obtinute din partea arhitectilor, lucru care poate duce la deteriorarea completa a intregii lucrari.

Asadar, in momentul in care proprietarii se decid sa lucreze cu arhitecti, este recomandat ca acestia sa tina intotdeauna in evidenta toate informatiile obtinute de la acestia si sa le foloseasca in mod corespunzator, astfel incat sa poata obtine oricand cele mai bune rezultate.

Colaborarea cu o echipa de constructori este esentiala

Intotdeauna este important sa se colaboreze cu o echipa de constructori care sunt talentati si stiu cum sa realizeze in cel mai scurt timp toate lucrarile. Totusi, in cazul in care nu se stie la cine sa se apeleze, este recomandat ca proprietarii sa se consulte cu arhitectul si in privinta acestui lucru. In acest mod, proprietarul va stii ca imobilul sau se afla pe maini bune, iar rezultatul final va fi complet asteptarilor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul