Criteriul National

Cum se poate cumpara o casa in mod rapid si in deplina siguranta

Cum se poate cumpara o casa in mod rapid si in deplina siguranta
octombrie 02
09:28 2017

cumpara o casaPentru a supravietui, omul are nevoie de hrana, apa, aer si adapost. Pentru a fi cu adevarat fericit si pentru a avea un trai confortabil, conteaza si ce mananca, cat de curata este apa pe care o bea si aerul pe care il respira, cu ce se imbraca si unde sta. Cei care vor sa vanda sau sa cumpere o locuinta in cele mai bune conditii pot apela la site-uri de anunturi gratuite cum e acesta. Un astfel de site cu anunturi imobiliare este ideal pentru achizitionarea unei case sau a unui apartament, dar cumparatorul trebuie sa tina cont si de alte aspecte importante.

Sfaturi demne de urmat pentru a face cea mai buna achizitie imobiliara

Domeniul imobiliar este un domeniu unde se recomanda maxim de precautie din partea cumparatorilor, dar si din partea vanzatorilor de imobile. Doar cu ajutorul unui profesionist in domeniu tranzactiile pot fi reusite din toate punctele de vedere, atat cel financiar, cat si juidic.

In primul rand, cumparatorii trebuie sa faca inspectia serioasa a casei, sa tina cont de defectele ce pot fi vizibile cu ochiul liber pentru ca in spatele acestora cu siguranta se ascund multe defecte mai mici si mai periculoase, iar ceea ce parea o oferta buna se poate transforma rapid in cel mai mare cosmar!

Apoi, cumparatorii trebuie sa apeleze la un consilier juridic. Fara putin ajutor in acest sens, achizitia se poate transforma intr-un esec, iar ceea ce par clauze normale, sa fie de fapt abuzive. Si pretul este un aspect de care trebuie sa tina seama cei care vor sa isi cumpere o locuinta. Daca se va face o analiza a preturilor zonei si pretul cerut este prea mare sau prea mic, cu siguranta exista o problema.  Cumparatorii potentiali trebuie sa se asigure ca imobilul nu este ipotecat sau supus unor termene si conditii juridice care pot provoca neplaceri de-a lungul timpului.

Avantajele si dezavantajele apelarii la o agentie imobiliara

De cele mai multe ori, oamenii nu vor sa se complice prea mult cu achizitionarea unei locuinte si decid sa lase asta in seama specialistilor in domeniu, agentilor imobiliari. Insa aceasta decizie este pe cat de avantajoasa, pe atat de periculoasa. Unii clienti care apeleaza la un agent imobiliar se plang ca nu primesc sfaturi pertinente si ca profesionale si ca interesele nu le sunt mereu reprezentate.

Avantajele apelarii la un agent imobiliar este ca oamenii vor gasi mult mai usor ofertele de achizitionare ale unor imobile in zonele care ii intereseaza si care sa se incadreze in valoarea financiara de care dispun acestia. Insa exista si dezavantaje in acest sens, indeosebi daca agentul nu cunoaste piata foarte bine si isi trateaza meseria cu indiferenta.

Asadar, pentru a achizitiona o locuinta in cele mai bune conditii, oamenii trebuie sa apeleze la un site de anunturi dedicat acestei sectiuni de imobiliare si sa ia decizia corecta pentru a se muta in casa noua.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro