Criteriul National

Cum se poate cumpara o casa in mod rapid si in deplina siguranta

Cum se poate cumpara o casa in mod rapid si in deplina siguranta
octombrie 02
09:28 2017

cumpara o casaPentru a supravietui, omul are nevoie de hrana, apa, aer si adapost. Pentru a fi cu adevarat fericit si pentru a avea un trai confortabil, conteaza si ce mananca, cat de curata este apa pe care o bea si aerul pe care il respira, cu ce se imbraca si unde sta. Cei care vor sa vanda sau sa cumpere o locuinta in cele mai bune conditii pot apela la site-uri de anunturi gratuite cum e acesta. Un astfel de site cu anunturi imobiliare este ideal pentru achizitionarea unei case sau a unui apartament, dar cumparatorul trebuie sa tina cont si de alte aspecte importante.

Sfaturi demne de urmat pentru a face cea mai buna achizitie imobiliara

Domeniul imobiliar este un domeniu unde se recomanda maxim de precautie din partea cumparatorilor, dar si din partea vanzatorilor de imobile. Doar cu ajutorul unui profesionist in domeniu tranzactiile pot fi reusite din toate punctele de vedere, atat cel financiar, cat si juidic.

In primul rand, cumparatorii trebuie sa faca inspectia serioasa a casei, sa tina cont de defectele ce pot fi vizibile cu ochiul liber pentru ca in spatele acestora cu siguranta se ascund multe defecte mai mici si mai periculoase, iar ceea ce parea o oferta buna se poate transforma rapid in cel mai mare cosmar!

Apoi, cumparatorii trebuie sa apeleze la un consilier juridic. Fara putin ajutor in acest sens, achizitia se poate transforma intr-un esec, iar ceea ce par clauze normale, sa fie de fapt abuzive. Si pretul este un aspect de care trebuie sa tina seama cei care vor sa isi cumpere o locuinta. Daca se va face o analiza a preturilor zonei si pretul cerut este prea mare sau prea mic, cu siguranta exista o problema.  Cumparatorii potentiali trebuie sa se asigure ca imobilul nu este ipotecat sau supus unor termene si conditii juridice care pot provoca neplaceri de-a lungul timpului.

Avantajele si dezavantajele apelarii la o agentie imobiliara

De cele mai multe ori, oamenii nu vor sa se complice prea mult cu achizitionarea unei locuinte si decid sa lase asta in seama specialistilor in domeniu, agentilor imobiliari. Insa aceasta decizie este pe cat de avantajoasa, pe atat de periculoasa. Unii clienti care apeleaza la un agent imobiliar se plang ca nu primesc sfaturi pertinente si ca profesionale si ca interesele nu le sunt mereu reprezentate.

Avantajele apelarii la un agent imobiliar este ca oamenii vor gasi mult mai usor ofertele de achizitionare ale unor imobile in zonele care ii intereseaza si care sa se incadreze in valoarea financiara de care dispun acestia. Insa exista si dezavantaje in acest sens, indeosebi daca agentul nu cunoaste piata foarte bine si isi trateaza meseria cu indiferenta.

Asadar, pentru a achizitiona o locuinta in cele mai bune conditii, oamenii trebuie sa apeleze la un site de anunturi dedicat acestei sectiuni de imobiliare si sa ia decizia corecta pentru a se muta in casa noua.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo