Criteriul National

Cum se poate cumpara o casa in mod rapid si in deplina siguranta

Cum se poate cumpara o casa in mod rapid si in deplina siguranta
octombrie 02
09:28 2017

cumpara o casaPentru a supravietui, omul are nevoie de hrana, apa, aer si adapost. Pentru a fi cu adevarat fericit si pentru a avea un trai confortabil, conteaza si ce mananca, cat de curata este apa pe care o bea si aerul pe care il respira, cu ce se imbraca si unde sta. Cei care vor sa vanda sau sa cumpere o locuinta in cele mai bune conditii pot apela la site-uri de anunturi gratuite cum e acesta. Un astfel de site cu anunturi imobiliare este ideal pentru achizitionarea unei case sau a unui apartament, dar cumparatorul trebuie sa tina cont si de alte aspecte importante.

Sfaturi demne de urmat pentru a face cea mai buna achizitie imobiliara

Domeniul imobiliar este un domeniu unde se recomanda maxim de precautie din partea cumparatorilor, dar si din partea vanzatorilor de imobile. Doar cu ajutorul unui profesionist in domeniu tranzactiile pot fi reusite din toate punctele de vedere, atat cel financiar, cat si juidic.

In primul rand, cumparatorii trebuie sa faca inspectia serioasa a casei, sa tina cont de defectele ce pot fi vizibile cu ochiul liber pentru ca in spatele acestora cu siguranta se ascund multe defecte mai mici si mai periculoase, iar ceea ce parea o oferta buna se poate transforma rapid in cel mai mare cosmar!

Apoi, cumparatorii trebuie sa apeleze la un consilier juridic. Fara putin ajutor in acest sens, achizitia se poate transforma intr-un esec, iar ceea ce par clauze normale, sa fie de fapt abuzive. Si pretul este un aspect de care trebuie sa tina seama cei care vor sa isi cumpere o locuinta. Daca se va face o analiza a preturilor zonei si pretul cerut este prea mare sau prea mic, cu siguranta exista o problema.  Cumparatorii potentiali trebuie sa se asigure ca imobilul nu este ipotecat sau supus unor termene si conditii juridice care pot provoca neplaceri de-a lungul timpului.

Avantajele si dezavantajele apelarii la o agentie imobiliara

De cele mai multe ori, oamenii nu vor sa se complice prea mult cu achizitionarea unei locuinte si decid sa lase asta in seama specialistilor in domeniu, agentilor imobiliari. Insa aceasta decizie este pe cat de avantajoasa, pe atat de periculoasa. Unii clienti care apeleaza la un agent imobiliar se plang ca nu primesc sfaturi pertinente si ca profesionale si ca interesele nu le sunt mereu reprezentate.

Avantajele apelarii la un agent imobiliar este ca oamenii vor gasi mult mai usor ofertele de achizitionare ale unor imobile in zonele care ii intereseaza si care sa se incadreze in valoarea financiara de care dispun acestia. Insa exista si dezavantaje in acest sens, indeosebi daca agentul nu cunoaste piata foarte bine si isi trateaza meseria cu indiferenta.

Asadar, pentru a achizitiona o locuinta in cele mai bune conditii, oamenii trebuie sa apeleze la un site de anunturi dedicat acestei sectiuni de imobiliare si sa ia decizia corecta pentru a se muta in casa noua.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu