Criteriul National

Cum se poate descrie un fotograf bun?

 Breaking News
Cum se poate descrie un fotograf bun?
august 11
07:46 2017

Fara indoiala, cele mai frumoase amintiri de ziua nuntii vor putea imortalizate doar in poze. Instantaneele in timpul diferitelor momente cu familia si prietenii sunt fundamentale. Prin urmare, este important sa se contracteze un fotograf bun pentru ziua nuntii – un fotograf care sa poata descrie prin imagini acele momente magice irepetabile.

1. Surprinde imaginile care reflecta povestea de dragoste a mirilor
Un fotograf bun se straduieste sa reflecte povestea celor doi miri in imagini in care surprinde iubirea dintre acestia. Astfel de imagini trebuie sa fie cat se poate de naturale si nu regizate. Si ce poate fi mai frumos decat faptul ca peste ani astfel de imagini vor transmite emotia momentelor? Cel mai probabil, nimic!

fotograf nunta

2. Iubeste sa faca fotografii naturale
Nu trebuie sa fii neaparat profesionist pentru a fotografia persoane aliniate in fata da, dar pentru a surprinde imagini naturale, fara sa regizezi nimic, trebuie sa detii experienta. Un fotograf nunta capabil sa faca astfel de fotografii de cea mai buna calitate poate sa scrie povestea unei nunti din imagini.

3. Captureaza fiecare moment special de la nunta
Un fotograv nunti cu o experienta relevanta poate sa ofere fotografii de inalta calitate in care sunt reflectate toate sentimentele si momentele speciale, precum pregatirea miresei, cununia religioasa, sosirea invitatilor, aducerea tortului s.a.m.d.

4. Lucreaza din pasiune
Pasiunea in realizarea fotografiilor il determina pe fotograf sa-si directioneze dragoste si entuziasmul cu care face aceasta munca catre obtinerea performantei. Un astfel de fotograf achizitioneaza cele mai bune si cele mai avansate echipamente tehnice.

5. Este in mod permanent la dispozitia mirilor si invitatilor
Un astfel de fotograf este capabil sa capteze toate momentele intense fara a neglija spontaneitatea.

6. Detine cunostinte in domeniu
Nimic de spus, in istorie exista mari fotografi care nu au facut studii de specialitate pentru a studia fotografia. Unii oameni se nasc cu un dar, insa nu toata lumea se naste cu un potential deosebit. De obicei, un fotograf de nunta are nevoie de instruire pentru a dobandi cunostinte fotografice. Cu cat stii despre ceva mai mult, cu atat realizezi cat de putin stii. Acelasi lucru se intampla si in cazul fotografiei. Un fotograf bun a invatat despre compozitia fotografiei, dar si despre tehnica fotografiei, urmand niste cursuri de specialitate.

fotograf nunta

7. Are viziune si curiozitate
Un fototograf bun trebuie sa fie curios in legatura cu tot ceea ce se intampla in jurul sau. Sa vada si sa simta ceea ce altii nu vad, sa observe din perspective diferite, pentru a descoperi noi scenarii, cu o abordare diferita.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo