Criteriul National

Cum se poate descrie un fotograf bun?

 Breaking News
Cum se poate descrie un fotograf bun?
august 11
07:46 2017

Fara indoiala, cele mai frumoase amintiri de ziua nuntii vor putea imortalizate doar in poze. Instantaneele in timpul diferitelor momente cu familia si prietenii sunt fundamentale. Prin urmare, este important sa se contracteze un fotograf bun pentru ziua nuntii – un fotograf care sa poata descrie prin imagini acele momente magice irepetabile.

1. Surprinde imaginile care reflecta povestea de dragoste a mirilor
Un fotograf bun se straduieste sa reflecte povestea celor doi miri in imagini in care surprinde iubirea dintre acestia. Astfel de imagini trebuie sa fie cat se poate de naturale si nu regizate. Si ce poate fi mai frumos decat faptul ca peste ani astfel de imagini vor transmite emotia momentelor? Cel mai probabil, nimic!

fotograf nunta

2. Iubeste sa faca fotografii naturale
Nu trebuie sa fii neaparat profesionist pentru a fotografia persoane aliniate in fata da, dar pentru a surprinde imagini naturale, fara sa regizezi nimic, trebuie sa detii experienta. Un fotograf nunta capabil sa faca astfel de fotografii de cea mai buna calitate poate sa scrie povestea unei nunti din imagini.

3. Captureaza fiecare moment special de la nunta
Un fotograv nunti cu o experienta relevanta poate sa ofere fotografii de inalta calitate in care sunt reflectate toate sentimentele si momentele speciale, precum pregatirea miresei, cununia religioasa, sosirea invitatilor, aducerea tortului s.a.m.d.

4. Lucreaza din pasiune
Pasiunea in realizarea fotografiilor il determina pe fotograf sa-si directioneze dragoste si entuziasmul cu care face aceasta munca catre obtinerea performantei. Un astfel de fotograf achizitioneaza cele mai bune si cele mai avansate echipamente tehnice.

5. Este in mod permanent la dispozitia mirilor si invitatilor
Un astfel de fotograf este capabil sa capteze toate momentele intense fara a neglija spontaneitatea.

6. Detine cunostinte in domeniu
Nimic de spus, in istorie exista mari fotografi care nu au facut studii de specialitate pentru a studia fotografia. Unii oameni se nasc cu un dar, insa nu toata lumea se naste cu un potential deosebit. De obicei, un fotograf de nunta are nevoie de instruire pentru a dobandi cunostinte fotografice. Cu cat stii despre ceva mai mult, cu atat realizezi cat de putin stii. Acelasi lucru se intampla si in cazul fotografiei. Un fotograf bun a invatat despre compozitia fotografiei, dar si despre tehnica fotografiei, urmand niste cursuri de specialitate.

fotograf nunta

7. Are viziune si curiozitate
Un fototograf bun trebuie sa fie curios in legatura cu tot ceea ce se intampla in jurul sau. Sa vada si sa simta ceea ce altii nu vad, sa observe din perspective diferite, pentru a descoperi noi scenarii, cu o abordare diferita.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro