Criteriul National

Cum se poate descrie un fotograf bun?

 Breaking News
Cum se poate descrie un fotograf bun?
august 11
07:46 2017

Fara indoiala, cele mai frumoase amintiri de ziua nuntii vor putea imortalizate doar in poze. Instantaneele in timpul diferitelor momente cu familia si prietenii sunt fundamentale. Prin urmare, este important sa se contracteze un fotograf bun pentru ziua nuntii – un fotograf care sa poata descrie prin imagini acele momente magice irepetabile.

1. Surprinde imaginile care reflecta povestea de dragoste a mirilor
Un fotograf bun se straduieste sa reflecte povestea celor doi miri in imagini in care surprinde iubirea dintre acestia. Astfel de imagini trebuie sa fie cat se poate de naturale si nu regizate. Si ce poate fi mai frumos decat faptul ca peste ani astfel de imagini vor transmite emotia momentelor? Cel mai probabil, nimic!

fotograf nunta

2. Iubeste sa faca fotografii naturale
Nu trebuie sa fii neaparat profesionist pentru a fotografia persoane aliniate in fata da, dar pentru a surprinde imagini naturale, fara sa regizezi nimic, trebuie sa detii experienta. Un fotograf nunta capabil sa faca astfel de fotografii de cea mai buna calitate poate sa scrie povestea unei nunti din imagini.

3. Captureaza fiecare moment special de la nunta
Un fotograv nunti cu o experienta relevanta poate sa ofere fotografii de inalta calitate in care sunt reflectate toate sentimentele si momentele speciale, precum pregatirea miresei, cununia religioasa, sosirea invitatilor, aducerea tortului s.a.m.d.

4. Lucreaza din pasiune
Pasiunea in realizarea fotografiilor il determina pe fotograf sa-si directioneze dragoste si entuziasmul cu care face aceasta munca catre obtinerea performantei. Un astfel de fotograf achizitioneaza cele mai bune si cele mai avansate echipamente tehnice.

5. Este in mod permanent la dispozitia mirilor si invitatilor
Un astfel de fotograf este capabil sa capteze toate momentele intense fara a neglija spontaneitatea.

6. Detine cunostinte in domeniu
Nimic de spus, in istorie exista mari fotografi care nu au facut studii de specialitate pentru a studia fotografia. Unii oameni se nasc cu un dar, insa nu toata lumea se naste cu un potential deosebit. De obicei, un fotograf de nunta are nevoie de instruire pentru a dobandi cunostinte fotografice. Cu cat stii despre ceva mai mult, cu atat realizezi cat de putin stii. Acelasi lucru se intampla si in cazul fotografiei. Un fotograf bun a invatat despre compozitia fotografiei, dar si despre tehnica fotografiei, urmand niste cursuri de specialitate.

fotograf nunta

7. Are viziune si curiozitate
Un fototograf bun trebuie sa fie curios in legatura cu tot ceea ce se intampla in jurul sau. Sa vada si sa simta ceea ce altii nu vad, sa observe din perspective diferite, pentru a descoperi noi scenarii, cu o abordare diferita.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo