Criteriul National

CUM SE POATE OBŢINE PUTEREA DE A INFLUENŢA ÎN MOD LEGAL ALEGERILE LA CONSTANŢA ?

CUM SE POATE OBŢINE PUTEREA DE A INFLUENŢA ÎN MOD LEGAL ALEGERILE LA CONSTANŢA ?
ianuarie 07
13:23 2016

 

 CUM SE POATE OBŢINE PUTEREA DE A INFLUENŢA ÎN MOD LEGAL ALEGERILE LA CONSTANŢA?

    de Alberto Rodriguez

omul-cu-ideea

 

Având în vedere ca în Constanţa oamenii sunt mult mai interesaţi de ceea ce fac sau nu fac domnii Făgădău ,Chiţac ,Palaz ,Bădrăgan etc , în exclusivitate am să vă ofer o informaţie care sa vă fie bună pentru familia ,cariera ,afacerea ,copii sau adolescenti Dumneavoastră.De aceea, trebuie să înceapă neaparat cu un titlu care să fie legat de viitoarele alegeri.

După această remarcă sunt sigur că veţi înţelege felul în care am redactat conţinutul acestui material. Diversele companii şi investitorii strategici se feresc de a dechide o afacere în anumite ţări deoarece procesul de concediere este greoi şi complicat. Pe de altă parte, Guvernele, de frica de a nu pierde voturi nici nu vorbesc despre aşa ceva. După o serie de activităţi de cercetare interdisciplinare am creat un produs de transfer de know how care poate fi folosit ca o tematică de studiu de după Doctorat .Subiectul este de mare importanţă însă ştind că cei de pe acest ziar îi interesează mai mult subiecte legate de alegerile din Constanţa si ce anume ar face sau nu domnii Făgădău ,Chiţac ,Bădrăgan ,Palaz ,atunci am să închei această scurtă postare cu ceva care să-i trezesc mai mult interes .

În acest scop ,o să-i spun:Dacă se doreşte limitarea şanselor de câştig a PSD ului la Constanţa trebuie ca toţi ceilalţi să lase ambiţiile de o parte şi să lanseze în luptă un singur candidat. Acum pentru cei care întreabă ce legatură ar avea alegerile de la Constanţa cu centre puternice ca de exemplu Berlin ,Suttgart etc nu am să le răspund …Dar toţi spun altceva şi anume Atunci cand ESTE NEVOIE să obţi puterea de a influenţa lucrurile în Constanţa nu trebuie să acţionezi la Constanţa şi la Berlin dar numai după ce a făcut ceva care să ajute mediul de afaceri din Germania de a atinge anumite obiective În altă ordine de idei nu trebuie să uitaţi că atunci când se caută expresile de care depind caştigarea afacerilor în lumea digitală se ajung la platformele pe care le am lansat.”

Sursa foto despresucces.ro

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul document!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo