Criteriul National

Cum te poate ajuta o casa de avocatura sa solutionezi problemele juridice

Cum te poate ajuta o casa de avocatura sa solutionezi problemele juridice
decembrie 11
11:16 2018

In desfasurarea activitatilor economice, companiile pot intampina diverse dificultati de ordin juridic. Pentru a preveni sau solutiona eventualele probleme legate de acest aspect, apelarea la o casa de avocatura reprezinta cea mai indicata recomandare. Dincolo de profesionalismul cu care isi trateaza clientii, o casa de avocatura poate oferi servicii dinamice si eficiente adaptate in functie de necesitati. Iar pentru ca succesul oricarei firme se bazeaza pe conformitatea cu rigorile legii, iata care sunt principalele avantaje ale unei societati profesionale de avocati.

Iti ofera solutii personalizate
Pentru o evaluare obiectiva, este necesar ca o casa de avocatura sa cunoasca in detaliu situatia legala a unei persoane juridice. Astfel, dupa o analiza amanuntita a cazului, aceasta va putea solutiona probleme complexe si critice. Spre exemplu, AndrewID, o casa de avocatura bazata pe conceptul de New Law, pune la dispozitia clientilor sai servicii dinamice si eficiente prin intermediul unor principii noi care vizeaza orientarea catre client si solutia optima care raspunde nevoilor sale. Avantajul consta tocmai in faptul ca persoanele juridice se bucura de solutionarea rapida a procedurilor si de costuri echitabile, in conformitate cu munca depusa.

Te ajuta sa iti cunosti drepturile si obligatiile
In contextul in care reglementarile legale sunt extrem de numeroase si complexe, mereu in schimbare, este esential pentru o companie sa beneficieze de sprijinul acordat de o casa de avocatura pentru a fi informata referitor la noile cerinte impuse de lege, dar si cu privire la facilitatile de care poate beneficia. In acest mod, companiile se pot asigura ca activitatea lor este conforma in mod constant cu normele juridice in vigoare.

Te scuteste de costuri suplimentare
Incercarea de a rezolva pe cont propriu problemele juridice poate genera, uneori, cheltuieli mult mai ridicate decat costurile pe care le-ar presupune serviciile de consultanta oferite de o casa de avocatura. Spre exemplu, un contract redactat necorespunzator poate implica pierderi economice substantial mai mari decat costul aferent asistentei oferite de o casa de avocatura cu privire la revizuirea respectivului contract. De aceea, companiile care apeleaza la serviciile avocatilor au un control mult mai mare asupra riscurilor financiare ce pot sa apara pe parcursul desfasurarii activitatii.

Iti acorda consiliere cu privire la contractele companiei
Colaborarea cu o casa de avocatura poate fi de bun augur si in ceea ce priveste contractele unei companii. Astfel, avocatii au rolul de a redacta si verifica toate contractele comerciale ale unei firme. Acest aspect este un factor determinant in evolutia unei societati, intrucat cele mai multe procese si falimente au drept cauza contracte redactate gresit, adesea bazate pe modele gratuite de pe Internet sau redactate de catre persoane nespecializate in domeniul juridic.

Asadar, o casa de avocatura profesionista iti poate oferi o multime de solutii eficiente la problemele actuale, indiferent de domeniul de activitate. Pentru consiliere juridica si servicii in-house, intra pe andrewid.ro si descopera oferta de servicii de specialitate din diferite ramuri ale dreptului precum drept comercial, drept administrativ, drept fiscal si multe altele.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul