Criteriul National

Cum traieste Elena Udrea in puscarie

Cum traieste Elena Udrea in puscarie
martie 27
12:28 2015

Cosmarul Elenei Udrea la “racoare” se accentueaza pe zi ce trece. Conditiile din arest sunt foarte grele pentru o persoana ca ea, obisnuita sa traiasca in puf si sa aiba parte numai de lux. Astfel, este de inteles si reactia pe care politiciana a avut-o atunci cand a povestit in fata Parlamentului in ce situatie a fost nevoita sa locuiasca la prima retinere, in Dosarul Microsoft.

Revenita la puscarie din pricina “Galei Bute”, deputata a fost “cazata” in acelasi loc. Celula este foarte mica, WC-ul este turcesc, paturile suprapuse, iar produsele de igiena sunt limitate. In plus, surse din arest sustin ca, de pilda, hartia igienica din incapere este cea mai ieftina posibil, fara cotor, doar infasurata ca rola. In plus, ea trebuie folosita cu moderatie de persoanele din “camaruta” si nu din abundenta, intrucat aprovizionarea in celula nu se face des, ci in zilele prevazute de regulament.

“In aceste conditii, Udrea, dar si colegele sale sunt obligate sa faca economie la hartie si sa se supuna regulilor. E adevarat ca ea primeste de acasa produse de calitate si, in principiu, le foloseste pe acelea, dar, dupa ce acestea se termina, apeleaza si la cele din puscarie. Pana la urma, cand ajungi in arest, trebuie sa incerci sa te adaptezi situatiei, in caz contrar este foarte greu de suportat totul”, au povestit persoane apropiate Elenei Udrea.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo