Criteriul National

Cum trebuie sa arate o sala de sport moderna. Care sunt dimensiunile optime pentru o sala de sport

Cum trebuie sa arate o sala de sport moderna. Care sunt dimensiunile optime pentru o sala de sport
ianuarie 12
14:48 2017

Orice scoala respectabila trebuie sa aiba o sala de sport spatioasa si moderna, care sa ofere elevilor posibilitatea de a desfasura orele de sport, de a efectua cat mai multe tipuri de exercitii fizicice si de a asigura, in acelasi timp, confortul optim pentru desfasurarea acestor ore. Salile de sport moderne ale scolilor sunt adapatate nevoilor elevilor si profesorilor de a desfasura excercitii sportive dintre cele mai diverse si de a fi suficient de spatioase pentru a putea asigura buna desfasurare a orelor de sport cu toate clasele de elevi.

Construirea unei sali de sport presupune, desigur, un efort financiar suplimentar pentru o scoala, insa este vorba despre o necesitate care trebuie acoperita. Sunt foarte multe aspecte care trebuie luate in considerare atunci cand se decice constructia unei sali de sport.

In primul rand, este important numarul de elevi ai scolii, in functie de acesta vor fi alesi paramentrii respectivei sali. Pe langa asta, este important si conceptul de la care porneste construtia unei sali de sport. Pentru consultatii si pentru idei, puteti accesa site-ul frisomat.ro, aceasta este o firma specializata in producerea si instalarea halelor metalice. Cei de la frisomat.ro pot construi un acoperis pentru sala de sport sau chiar o sala intreaga. Cel mai important in acest proces este faptul ca nu exista parti terte, astfel incat cei de la frisomat.ro asigura atat producerea detaliilor, cat si instalarea acestora.

Pentru constructia unei sali de sport, exista mai multe optiuni disponibile, dimensiunile salii pot varia in latime de la 7 la 17 metri, iar in inaltime de la 4 la 7 metri. Desigur, acestea pot fi adaptate in functie de cerintele clientului. Este sigur, insa, ca sala de sport va corespunde tuturor cerintelor si preferintelor, deoarece cei de la frisomat.ro asigura consiliere inainte de alegerea tipului de hala metalica pentru sala de sport, dar si in timpul procesului de productie si constructie.

salidesportphoto1

Prin alegerea unei sali de sport construita de catre cei de la frisomat.ro va asigurati dimensiunile pe care le credeti a fi cele optime pentru scoala. O sala de sport spatioasa si luminoasa, in care pot fi practicate cele mai diverse tipuri de sport, aceasta este mandria oricari institutii de invatamant. Constructia insatalata de catre cei de la frisomat.ro va fi durabila si sigura. Iar durabilitatea este un aspect care nu poate fi deloc ignorat. In acelasi timp, calitatea halei metalice instalate, care, apropo, se instaleaza foarte rapid, va asigura confortul desfasurarii orelor de sport.

O sala de sport moderna, care sa corespunda standardelor, care sa fie un spatiu placut de desfasurare a activitatilor si care, in acelasi timp, sa asigure durabilitate si calitate de-a lungul timpului, aceste sunt cateva dintre principiile celor de la frisomat.ro. Pentru o oferta de pret, dar si pentru consultatii, puteti accesa site-ul lor si acolo gasiti mai multe informatii despre tipurile de hale si despre dimensiunile optime pentru o sala de sport. Firma are o experienta vasta in instalarea halelor metalice, de aceea asigura profesionalism si promptitudine.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo