Criteriul National

Cum trebuie sa facem alegerea scarilor interioare din lemn pentru casa noastra?

Cum trebuie sa facem alegerea scarilor interioare din lemn pentru casa noastra?
mai 27
16:00 2020

Exista multe pareri atunci cand vine vorba despre constructia sau renovarea unei case. Iar in cazul caselor cu mai multe de un nivel unul dintre subiectele discutate in contradictoriu se refera la scarile interioare. Exista pareri care afirma beneficiile lemnului ca si material pentru aceste scari interioare. Dar exista si pareri care sunt in favoarea betonului pentru aceste scari.In cazul in care consideri ca lemnul este cea mai buna alegere pentru scarile interioare ale locuintei tale, trebuie sa stii ca oferta de scari interioare din lemn este numeroasa. De aceea o serie de criterii te pot ajuta sa faci alegerea potrivita.

1.Alege lemn de calitate superioara

Scarile interioare odata construite trebuie sa fie folosite zilnic pentru multi ani de zile, poate chiar zeci de ani. Din acest punct de vedere scarile trebuie sa fie construite folosind lemn de cea mai buna calitate si care sa fie durabil pentru un timp indelungat. Lemnul de esenta tare precum stejarul este cea mai buna alegere in privinta scarilor interioare din lemn.

2.Tine cont de spatiul avut la dispozitie

In vederea alegerii unor scari interioare din lemn trebuie sa tii cont de spatiul unde urmeaza sa fie montate aceste scari. Chiar daca ti-ai dori cele mai moderne si complexe scari din lemn pentru a ajunge la etajul casei sau la mansarda, trebuie sa tii cont de cat spatiu ai pentru a monta scarile. Poti alege foarte multe forme de scari interioare din lemn pentru casa ta, insa forma scarii trebuie sa fie perfect adaptata locului si spatiului avut la dispozitie.

3.Potriveste scarile interioare stilului arhitectural

In cazul unei case din lemn sau unde lemnul este foarte intens utilizat pentru amenajarea interioara a spatiului scarile interioare din lemn se potrivesc fara niciun dubiu. Insa in cazul unei case in stil modern trebuie sa alegi cu grija stilul scarilor din lemn astfel incat acestea sa se incadreze perfect in design-ul interior al casei tale. Din fericire lemnul este un material foarte versatil si vei putea gasi fara doar si poate un model de scari interioare din lemn care sa se potriveasca stilului arhitectural.

4.Acorda atentie finisajelor scarilor din lemn

Dincolo de calitatea lemnului si a manoperei, scarile din lemn sunt extrem de importante din perspectiva design-ului interior si al modalitatilor de intretinere. Din acest punct de vedere nu trebuie sa omiti finisajele scarilor din lemn. Fie ca alegi scari interioare din lemn date cu lac, fie ca preferi varianta cu ulei, trebuie sa tii cont de aceste detalii atunci cand alegi scarile interioare pentru casa ta.

5.Alege un producator de top in domeniu

Calitatea materialelor si a manoperei atunci cand vine vorba despre montarea scarilor interioare din lemn este data si de producatorul acestui tip de scari. De aceea trebuie sa alegi un producator de scari interioare din lemn care sa detina o experienta vasta in domeniu, o echipa de profesionisti si numeroase proiecte incheiate cu succes. Un astfel de producator este Stil Compact Design, iar pe scaralemn.ro vei putea gasi toate informatiile de care ai nevoie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul