Criteriul National

Cum variaza salariile intre studiourile de videochat

septembrie 20
20:38 2020

Cum variaza salariile intre studiourile de videochat

Daca iti doresti sa fii independenta din punct de vedere financiar, dar totusi sa nu muncesti pe branci pentru salariul minim pe economie, cu siguranta, nu ai multe solutii in acest sens. Oricine viseaza la mai bine si isi doreste sa isi asigure stilul de viata preferat. Libertate deplina, flexibilitate maxima, mediu de lucru placut, posibilitatea de a merge in vacante in tarile preferate, achizitionarea unei masini, cumpararea proprei locuinte si nu numai. Sunt multe aspecte la care visam si care ne pot fi oferite de jobul potrivit, astfel ca daca vrei sa te apropii de toate acestea, atunci videochatul poate fi cea mai buna solutie.

Locurile de munca in videochat sunt tot mai cautate in ziua de azi, iar acest fapt se datoreaza pietei tot mai instabile si lipsa joburilor platite bine pentru tineri, care de multe ori au dificultati in a se intretine. Videochatul este un domeniu care asigura conditii grozave si multe beneficii, incepand cu pachete salariale ce nu pot fi obtinute in alte moduri, iar respectul pentru angajati este tot mai mare, fiind o meserie ca oricare alta.

Mai multe avantaje clare

Salariile variaza de la un studio de videochat adult la altul, insa pot ajunge chiar si pana la 10.000 de dolari lunar, in cazul celor mai experimentate modele. Pentru debutante, cifrele incep de la aproape 1.000 de dolari pe luna, insa pe langa venituri, exista si alte cateva avantaje, precum reduceri la diferite magazine, vouchere la piscina, sali de fitness si nu numai. Nu trebuie omise nici concursurile organizate de marile studio-uri in care sunt oferite cadou masini, vacante, articole vestimentare si multe altele. De asemenea, mediul de lucru este unul atractiv, tot angajatii se inteleg intre ei si adesea sunt propuse iesiri in oras, team building-uri la mare, la munte sau vacante impreuna. Cu alte cuvinte, la studio se pot lega prietenii care sa tina o viata intreaga.

Angajatorii potriviti

Pentru a te bucura de cele mai multe dintre beneficiile amintite anterior, este important sa se colaboreze doar cu cei mai buni angajatori din domeniu intrucat nu toate studio-urile sunt cu adevarat profesioniste, incat sa asigure conditii grozave. In marile orase ale tarii se gasesc studio-uri care sa asigure conditii optime de lucru, fiind esential pentru modele sa colaboreze doar cu acestea si nu cu cele care isi desfasoara activitatea in medii dubioase. Pentru a obtine performante in domeniu este nevoie si de un colectiv bine ales, se asigura traininguri si cursuri de limbi straine pentru perfectionarea cunostintelor.

Ce criterii se impun

Cerintele nu sunt foarte riguroase pentru locurile de munca in videochat, insa toate cerintele impuse trebuie respectate, cel mai important fiind implinirea varstei minim de 18 ani. Mai apoi conteaza cunoasterea limbii romane, dar si a uneia straine, de preferat engleza, franceza, germana, italiana sau spaniola. Modelul ideal are incredere in sine si se simte foarte bine in pielea sa, este un bun comunicator, stie cum sa isi faca prieteni noi si sa se adapteze la preferintele celorlalti pentru a le intra sub piele. Atitudinea este intotdeauna pozitiva, dorinta de cunoastere nu trebuie sa lipseasca, aspectul fizic placut este un mare plus, in timp ce amabilitatea si prietenia fata de colegi sunt alte cerinte care trebuie indeplinite.

Cu alte cuvinte, nu conteaza nivelul de studii sau experienta anterioara in acest domeniu, motiv pentru care se ofera o sansa tuturor celor care isi doresc sa ajunga departe, intr-un mediu foarte bine platit si care aduce numeroase beneficii. Oricine are ocazia de a creste, de a se dezvolta, de a invata lucruri noi si de a excela, pentru a obtine performante notabile, care intotdeauna vor fi rasplatite pe masura.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul