Criteriul National

Cumpără Bitcoin în cel mai profitabil mod

Cumpără Bitcoin în cel mai profitabil mod
octombrie 11
11:23 2020

Există multe modalități de a cumpăra Bitcoin și alte monede. Deja în etapa de cumpărare a unei criptomonede, poți face multe greșeli și poți pierde atât o parte din capital, cât și toate fondurile alocate pentru investiții. Prin urmare, au fost analizate modalitățile principale și nu evidente de achiziționare a bitcoin. Cel mai simplu mod de a cumpăra Bitcoin este prin intermediul Ro.Exchange. De regulă, acesta oferă o oportunitate de a achiziționa cele mai populare active digitale incluse în top 20 în ceea ce privește capitalizarea. Printre acestea se numără Bitcoin, Ethereum, XRP și altele. În același timp, poți plăti monede în moduri diferite. Pentru achiziționarea de criptomonede prin intermediul Ro.Exchange, se ia un comision minim. Valoarea comisionului depinde de criptomoneda aleasă de utilizator, de metoda de plată și de Ro.Exchange. Dacă moneda nu este populară, cererea pentru aceasta va fi mai mică și, în consecință, taxele vor fi mai mari. Mărimea comisionului perceput de o casă de schimb poate diferi, de asemenea, din cauza comisionului intern stabilit de sistemul de plăți.

Cumpără Bitcoin – Cel mai profitabil sistem

Datele arată că cumpărarea de bitcoin prin sistemul Qiwi este cea mai profitabilă în acest moment. Cu toate acestea, conducerea poate trece la alte metode de plată în funcție de fluctuațiile pieței și de diverși factori. De obicei, este cel mai rațional să cumperi Bitcoin cu bani fiduciari după o recesiune severă a pieței. De exemplu, în mai-iunie 2019, când bitcoin a crescut la 14.000 de dolari, casele de schimb au plătit în plus 4-5% utilizatorilor pentru achiziționarea de monede. Cu toate acestea, în cazul retragerii activelor digitale, dimpotrivă, clienții au primit cu 4-5% mai puțin. Ro.Exchange te va ajuta să decizi cea mai profitabilă rată. Pe baza acesteia, poți selecta metodele de plată a dobânzii și criptomoneda dorită, apoi poți filtra toate ofertele după preț și alți parametri.

Cumpără Bitcoin – Portofel

Atunci când cumpără Bitcoin prin casele de schimb, utilizatorul indică adresa unde va primi monedele. Acesta poate fi un portofel procreat pe bursă, un portofel rece și alte opțiuni. Este foarte important să nu faci o greșeală atunci când completezi datele în timpul achiziționării de fonduri și transferului acestora. În caz contrar, în 99% din cazuri, fondurile vor fi pierdute iremediabil. Dar dacă acest lucru s-a întâmplat, trebuie să contactezi întotdeauna asistența tehnică a serviciului, angajații, iar dacă se dorește și este posibil, te vor ajuta. Există riscul ca în timpul mișcării fondurilor între portofelele de pe piață să înceapă o scădere accentuată. Din acest motiv, comerciantul care a trimis criptomoneda poate pierde capital dacă prețul său scade. Pentru a evita această situație, unele case de schimb oferă o opțiune de a îngheța temporar rata. Comerciantul încheie o tranzacție cu serviciul în care criptomoneda va fi vândută sau cumpărată la un anumit preț și va rămâne așa pentru perioada convenită (de obicei 15 minute), indiferent de fluctuațiile pieței.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul