Criteriul National

Cumpara cea mai buna pensiune din Moeciu

Cumpara cea mai buna pensiune din Moeciu
iunie 20
01:02 2020

O afacere de succes este cea in domeniul turistic. O pensiune in Moeciu este o afacere impresionanta in care se merita sa investesti. Daca adori muntele atunci trebuie sa investesti in cea mai frumoasa si cea mai profitabila pensiune din cate exista. O pensiune la munte poate fi mai mult decat o afacere, aceasta poate fi o locuinta ta permanenta si un stil de viata sanatos pentru tine.  Acceseaza https://pensiunidevanzare.pro/ pentru a vedea cele mai interesante modele de pensiuni pe care le poti cumpara.

   Iata de ce sa alegi zona Moeciu

Comuna Moeciu este situata la poalele de nord-vest ale Muntilor Bucegi si cele de est ale Muntilor Piatra Craiului. Aceasta reprezinta una dintre cele mai vechi cai de acces intre Ardealul si Tara Romaneasca.

Moeciu este o statiune aflata la doar 10 km de Castelul Bran. Aici vei gasi cele mai delicioase preparate culinare si vei avea ocazia sa te bucuri de cele mai interesante drumetii. In plus aerul curat de munte este perfect pentru sanatatea ta.

Toate persoanele care se vor caza in pensiunea ta se vor bucura de cele mai interesante atractii turistice.

Castelul Peles –  este un ansambul architectural construit de regele Carol I intr-un loc pitoresc in care te poti bucura de natura in toata splendoarea ei.

Muntii Bucegi – Se intind de-a lungul portiunii superioare a Vaii Prahova si sunt perfecti pentru toti pasionatii de drumetii si pentru cei care adora sa stea cat mai mult timp in natura.

Parcul National Cozia –  Este un loc cu o incarcatura istorica incredibila. Aici te vei putea bucura de toata frumusetea pe care natura ti-o pune la dispozitie.  In aceasta zona vei gasi foarte multe localitati in care populatia isi continua traditiile si obiceiurile stravechi.

Cascada La Chisatoare – este o rezervatia biogeologica care se afla pe drumul care uneste Moeciu de Jos cu Moeciu de Sus.

Rezervatia Naturala Arpasel – are o suprafata de 736 ha si este situata pe versantul nordic al Muntilor Fagaras.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul