Criteriul National

Cumpara-i copilului tau o masinuta electrica si impusti mai multi iepuri dintr-o lovitura

Cumpara-i copilului tau o masinuta electrica si impusti mai multi iepuri dintr-o lovitura
august 11
18:37 2019

Orice parinte isi doreste ca micutul sau sa petreaca mult timp in aer liber, sa faca sport si sa se dezvolte cat se poate de sanatos. Misiunea este destul de dificila intr-o societate in care tabletele sunt extrem de populare in randul celor mici iar modul in care acestia se pot misca este posibil doar in spatii ingradite, de mici dimensiuni.

Totusi, daca alegi cu atentie jucariile pentru copilul tau, s-ar putea sa ii oferi sansa unei dezvoltari extrem de sanatoase. Poti merge pe clasicele mingi, rachete de tenis, biciclete sau trotinete sau poti opta pentru jucarii moderne, care sa ii ofere celui mic atat miscare, cat si coordonare.

O masinuta electrica, solutia prin care poti impusca mai multi iepuri dintr-o lovitura

O categorie extrem de atractiva de jucarii este cea de masini electrice copii . Din ce in ce mai populare in randul celor mici, acestea reusesc sa aduca o multime de avantaje:

  • Sunt incantatoare pentru copiii de aproape orice varsta. Atat cei de 2-3 ani cat si cei de peste 10 ani se pot bucura de o masinuta electrica. Evident, dotarile difera de la o varsta la alta, ceea ce este un alt mare avantaj, deoarece exista flexibilitate.
  • Sunt sigure. Majoritatea masinutelor electrice pentru copii sunt gandite in asa fel incat sa nu reprezinte niciun pericol pentru acestia. Atunci cand achizitionezi un astfel de produs este bine sa te asiguri, totusi, ca este construit cu simt de raspundere si are toate aprobarile necesare.
  • Ajuta la dezvoltarea reflexelor. UNul dintre marile avantaje ale masinutelor electrice este faptul ca ajuta la dezvoltarea reflexelor. De asemenea, ajuta foarte mult la dezvoltarea atentiei distribuite si ii responsabilizeaza pe copii.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand ii cumperi o masinuta electrica copilului?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca este bine construita si este sigura. Poti opta pentru mai multe elemente de siguranta cum ar fi casca de protectie si chiar genunchere sau cotiere. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca este potrivita pentru varsta celui mic. Dupa ce ai achizitionat-o, in cearca sa il responsabilizezi pe copil punandu-l sa o incarce singur cu energie si sa mearga doar in spatii 100% sigure.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei