Criteriul National

Cumpără radiatoare și elemenți radiatoare din aluminiu

Cumpără radiatoare și elemenți radiatoare din aluminiu
octombrie 23
13:37 2020

Pentru a cumpăra radiatoare și elemenți radiatoare din aluminiu, trebuie să vizitezi catalogul magazinului nostru online ekoinstal.ro, să alegi echipamentul care îndeplinește cel mai bine toate cererile tale și să completezi formularul de comandă online. Trebuie remarcat faptul că acest tip de echipament de încălzire este destinat doar organizării sistemelor de încălzire închise. Radiatoarele din aluminiu de dimensiuni mici, ușoare și elegante au multe avantaje, inclusiv cel mai înalt nivel de transfer de căldură dintre toate tipurile de radiatoare datorită, proprietăților de conductibilitate a căldurii. Elementele de radiator din aluminiu sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu prin turnare prin injecție. Aluminiu este acoperit cu un strat de oxid insolubil în apă care acționează ca un film protector. Au un strat dublu de email pentru rezistență la zgârieturi și durată lungă de viață. În consecință, radiatorul din aluminiu arată foarte modern și atractiv. 

Elemenți radiatoare din aluminiu – Avantaje

Avantajele dispozitivelor din aluminiu sunt: forma frumoasă, greutate redusă, transfer ridicat de căldură, inerție redusă, cea mai mare putere termică / cost. Sunt produse în două versiuni: turnate (fiecare secțiune este o singură piesă) și extrudate (fiecare secțiune este formată din elemente – un cap, o nervură și o bază, care sunt lipite împreună). 

Radiatoare din aluminiu turnate

Majoritatea radiatoarelor turnate, adaptate condițiilor meteo, sunt proiectate pentru o presiune de funcționare de 16-20 atm (standardul a devenit de fapt 16 atm), iar pentru modelele extrudate factorul de siguranță declarat este în medie de la 10 la 40 atm. Proiectarea radiatoarelor extrudate le permite să reziste la presiuni destul de ridicate, și au și un avantaj – aplicarea elemenților în funcție de dimensiunea dorită. Conform opiniei generale a experților, pe baza practicii, modelele turnate sunt preferabile, doar pentru că procentul de rentabilitate a acestora este mai mic.

Este necesar să se acorde o atenție deosebită prezenței metalelor antagoniste în sistemul de încălzire, deoarece prezența unei perechi galvanice „aluminiu-oțel” sau „aluminiu-cupru” poate duce la coroziunea electrochimică a dispozitivelor. Pentru a reduce riscurile, sfatul nostru este să să utilizezi în timpul instalării dopuri speciale de trecere – nichelate, cromate sau cadmiate. 

Radiatoare din aluminiu extrudate

Radiatoarele din aluminiu extrudate sunt realizate prin extrudare din aliaje de aluminiu ductile, iar colectoarele superioare și inferioare sunt realizate prin turnare prin injecție. Părțile rezultate sunt lipite împreună cu un adeziv special. Marea majoritate a radiatoarelor europene din aluminiu sunt turnate sub presiune pentru a oferi rezistența la coroziune, necesare pentru sistemele noastre. Cei mai mari producători folosesc doar această tehnologie pentru radiatoarele furnizate pe piața românească.

Radiatoare din oțel Tisa

Există, de asemenea, radiatoarele din otel ale companiei Tisa, colectoarele sunt turnate pentru două și trei coloane simultan. Acest lucru are ca rezultat un radiator bloc cu o treaptă de două sau trei secțiuni. Blocurile colectorului superior și inferior sunt conectate la două sau trei coloane prin sudare electrochimică. Secțiunea circulară a pasajului de răcire asigură o rezistență ridicată a coloanei radiatorului. Conectarea blocurilor de radiatoare utilizând mameluri de oțel și garnituri speciale, permite selectarea suprafeței de încălzire necesare la comandarea dispozitivului. 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul