Criteriul National

Cumperi și câștigi – reduceri, timp, confort!

Cumperi și câștigi – reduceri, timp, confort!
iulie 19
11:58 2019

Unul dintre avantajele perioadei de vară este că ne putem relaxa la soare. Copiii au motive suplimentare de relaxare, vacanța de vară este acum în toi, ceea ce înseamnă că au mai mult timp pentru joacă și vizite la rude sau prieteni de familie.

În același timp, copiii petrec acum mai mult timp la locul de joacă, pe stradă sau în excursii, așa că s-ar putea ca hainele lor să se deterioreze mai rapid până în data de 9 septembrie, când începe noul an școlar. Nici pentru adulți situația nu este mai roz atunci când vorbim despre cheltuieli. Este adevărat că cheltuielile cu întreținerea scad – dar și cheltuielile pentru o garderobă nouă sunt în creștere. Mai ales că aceasta este perioada în care avem cele mai mari șanse să mergem în vizită la rude și prieteni. Iar pentru a merge în vizită se cuvine să avem cu noi și un cadou, cel puțin simbolic.

Vechile bazaruri au fost înlocuite cu magazine în care găsim marfă de toate felurile, cum ar fi Pepco, de exemplu. Motivele pentru care a avut loc acest fenomen sunt multiple, dar probabil că cel mai important factor a fost că numeroși clienți au avut surprize neplăcute cumpărând de la tarabă. Sincer vorbind, și în magazine poți avea dezamăgiri, însă avantajul este că oricât de mult ți-ar displăcea politica de relații cu clienții a celor de la Jumbo, să spunem, măcar știi că ai un partener de discuții atunci când dorești să returnezi un produs de care nu ești mulțumim. Ca să nu mai spunem că prețurile produselor sunt de cele mai multe ori mai mici și afișate transparent. Este adevărat, nu e loc de târguială, dar numărul produselor disponibile este mult mai mare.

Atunci când trebuie să reînnoim garderoba sau colecția de jucării, cele două magazine vin și cu alte avantaje comparativ cu clasicul târg. Ofertele! Cine nu iubește o promoție care din start îți aduce economii semnificative? Uneori chiar și de ordinul sutelor de lei, în funcție de cât cheltuim! Este suficient să aruncăm o privire rapidă asupra ultimului catalog Pepco pentru a nu avea îndoieli legate de oferta Pepco. Aceste cataloage sunt actualizate relativ frecvent și în funcție de ofertele actuale ne putem face traseul de cumpărături.

Se știe că în ziua de azi tot mai multe produse s-au mutat pe Internet. Popularitatea tot mai mare a onlineului este dovada că această abordare este în beneficiul clientului, dar asta nu înseamnă că nu există și clienți care nu sunt pe deplin mulțumiți de această abordare modernă. Este deseori greu să evaluăm corect calitatea unui produs doar pe baza unor fotografii și prezentări ale comerciantului. De aceea, atunci când căutăm Jumbo online tot în clasicul catalog vom găsi ceea ce ne-ar putea interesa, așa că abordarea cea mai sănătoasă este să tragem o fugă până la unul dintre magazinele Jumbo din împrejurimi.

Pentru a economisi timp, este indicat să mergem la punct ochit, punct lovit. Știați că există siteul Catalomat, unde putem găsi aproape toate cataloagele online ale retailerilor din România, inclusiv Jumbo și Pepco?

La Pepco putem să luăm haine la prețuri extrem de avantajoase, în timp ce pentru copii sau pentru cadouri ne putem îndrepta atenția către Jumbo, care de câțiva ani este și în Constanța. Chiar dacă magazinele sale locale nu au cele mai bune recenzii, în continuare retailerul grec Jumbo rămâne o alegere bună pentru cei cu bugetul restrâns și care doresc o gamă largă de produse din care să aleagă.

Economiile nu se calculează doar în termeni financiari, ci și temporal. De aceea, pentru a economisi timp prețios pe care îl putem petrece alături de cei dragi, un sfat foarte simplu, dar extrem de eficient este ca înainte să mergem la cumpărături să consultăm cataloagele online ale comercianților. Iar pentru a nu vizita o sută de adrese web diferite, este suficient să accesăm siteul Catalomat.ro, specializat în cataloage online pe care de obicei le vedem tipărite. Nu doar că veți ști pe loc care este ultimul catalog valabil, dar veți putea și să explorați numeroase categorii diferite de magazine, de la supermarketuri, la magazine dedicate bricolajului, înfrumusețării și nu numai.

O vară minunată și spor la ales cele mai frumoase produse la cele mai mici prețuri!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei