Criteriul National

CUPA DAVIS! ROMANIA- SLOVACIA 2-3!

iulie 19
18:39 2015

 

 România a pierdut întâlnirea cu Slovacia din Cupa Davis, scor 3-2, într-o partidă care a contat pentru calificarea la barajul Grupei Mondiale.

Cupa Davis Romania- Slovacia 2-3  Criteriul National

Marius Copil (180 ATP) nu a putut menţine naţionala în cursa pentru Grupa Mondială (acolo unde tricolorii nu au mai jucat din 2011), pierzând al patrulea meci, împotriva lui Martin Klizan (38 ATP), scor 6-7(3), 3-6, 3-6.

Meciul de dublu, disputat la scorul de 1-1 la general, a reprezentat punctul de cotitură al meciului cu Slovacia, Horia Tecău şi Florin Mergea pierzând inexplicabil cu Andrej Martin şi Igor Zelenay.

Adrian Ungur l-a învins pe Norbert Gombos, în ultimul meci, scor 6-4, 6-4, rezultat care a contat doar pentru palmares.Cu toate acestea, regretele raman enorme, deoarece am rata sansa uriasa de a patrunde in „luema buna” a tenisului pentru inca un sezon!

Poate ca data viitoare va fi cu noroc si pentru „tricolori!”

Redactia ziarului Criteriul National , cu toate ac nu a fost acreditata de organizatori a fost prezenta pe durata tuturor celor 3 zile.

Cu aceasta ocazie , multumindu-va pentru interesul acordat, felicitam daruirea unor nume precum Marius Copil si Adrian Ungur si suntem deosebit de tristi si resemnati de surpriza neplacuta a duo-ului ce trebuia sa fie unul hotarator…

Oricum, inca o data ne-am simtit „trup si suflet” fata de acesti abieti, incurajandu-i da capo al fine, nu ca multimea de snobi, de chibiti ce au venit practic la un spectacol …de teatru!

Hai România!

 

Sursa foto : www.e-stireazilei.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo