Criteriul National

Cupa Davis – Romania vs Slovacia la Club Idu Mamaia

Cupa Davis  –  Romania vs Slovacia la Club Idu Mamaia
iulie 14
19:47 2015

Eforturile depuse de organizatorii meciului dintre România și Slovacia, „subminate” de lipsa comunicării cu reprezentanții mass-media

Cu doi constănțeni în componență, căpitanul nejucător Andrei Pavel și eroul de la Wimbledon, Horia Tecău, echipa de Cupa Davis a României a fost primită cu brațele deschise pe Litoral, în vederea meciului cu reprezentativa Slovaciei, din turul al doilea din Grupa I a Zonei Euro-Africane.

Tricolorii s-au declarat încântați de condițiile oferite de baza sportivă Tenis Club Idu din stațiunea Mamaia, dar și de șansa de a petrece câteva zile la malul mării.

Organizatorii au făcut eforturi ca totul să se prezinte în condiții excelente, iar Pavel a declarat cu zâmbetul pe buze că nu se aștepta ca orgzanizarea să fie atât de bună.

Singura hibă o reprezintă comunicarea cu reprezentanții mass-media, care lipsește aproape cu desăvârșire. Chiar dacă membrii echipelor au ajuns la Mamaia duminică, programul evenimentului nu a fost comunicat nici până marți, iar ziariștii nu și-au primit încă acreditările.

Mai mult, conferința de presă a componenților reprezentativei României, programată inițial marți, la ora 11.00, a fost amânată pentru ora 16.30, motivându-se că Horia Tecău nu mai poate ajunge în timp util, fiind reținut la București, la Ambasada Canadei.

Schimbarea a fost comunicată mass-media cu mai puțin de două ore înainte evenimentului, chiar dacă decizia fusese luată încă de luni seara, iar un mesaj în acest sens a fost postat pe pagina de Facebook a președintei Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, semnatara unui parteneriat oficial cu Federația Română de Tenis.

Modificarea nu a fost anunțată nici pe site-ul federației, unde ultimul anunț cu privire la meciul de Cupa Davis dintre România și Slovacia datează din 8 iulie și se referă la componența celor două echipe.

 

FOTO Conferinta de presa 14 iulie 2015

cupa davis romania slovacia conferinta de presa marti 14 iulie 1 la club Idu Mamaia cupa davis romania slovacia conferinta de presa marti 14 iulie 2 la club Idu Mamaia cupa davis romania slovacia conferinta de presa marti 14 iulie 3 la club Idu Mamaia cupa davis romania slovacia conferinta de presa marti 14 iulie 4 la club Idu Mamaia cupa davis romania slovacia conferinta de presa marti 14 iulie 6 la club Idu Mamaia

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro