Criteriul National

CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE MASA, EDITIA DIN LUNA MAI

CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE MASA, EDITIA DIN LUNA MAI
mai 31
06:22 2015

Asociatia Sport Pentru Sanatate a organizat la Tomis Mall in intervalul 23 -24 mai „Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa”, competitie dedicata exclusiv amatorilor, eveniment ajuns la cea de-a unsprezecea editie. Totodata, acesta este si primul turneu al sezonului competitional de vara, ce va cuprinde lunile mai – octombrie 2015.

Saizeci si cinci de concurenti, inscrisi pe 4 nivele de joc (avansati, experimentati, intermediari si incepatori) si-au disputat trofeele puse in joc, castigand, pe langa premiile puse in joc de asociatia organizatoare si partenerii acesteia (cupe, medalii, premii sportive – invitatii si pachete de antrenamente la Pure Jatomi Fitness Tomis si la Clubul Sportiv de Squash West Side), un timp de calitate caracterizat prin sport, sanatate si voie buna.

La finalul a peste 250 de partide disputate in cele doua zile de concurs pe primele 4 pozitii la Liga Expert (amatori avansati) s-au clasat Badescu Leontin , Rosentzweig Sorin, Constantin Ioan si Balauca Daniel, iar la Liga Master (amatori experimentati) cei 3 medaliati au fost, in ordinea locului ocupat in clasament Cadar Emin, Musgociu Ionut si Mates Lucian (competitii desfasurate sambata, 23 mai). Liga Challenge (amatori experimentati) a fost castigata de Vasile Eduard, podiumul fiind completat de Lupu Cosmin si Nechifor Constantin, in timp ce pe primele patru pozitii la Ligia Starter (amatori incepatori) s-au situat Ghiocel Edmond, Butnaru Stefan, Arcadie Codrut si Nemteanu Alexandru (competitii desfasurate duminica, 24 mai).

Urmatoarea editie va avea loc in week-endul 27 – 28 iunie, iar iubitorii tenisului de masa se pot inscrie accesand siteul www.sportpentrusanatate.com si completand formularul de inregistrate ce va fi activ cu doua saptamani inaintea desfasurarii turneului.

„Chiar daca vremea frumoasa si-a facut, in sfarsit, aparitia si oamenii au de ales intre numeroase activitati in aer liber, numarul participantilor creste de la editie la editie, ceea ce ne arata pasiunea constantenilor pentru acest sport. Sunt jucatori care nu au ratat nicio editie si din 2013 de cand am demarat aceste competitii organizate lunar au facut progrese extraordinare. Felicitari tuturor participantilor care au ales sa-si petreaca weekendul facand sport pentru sanatate alaturi de noi!”, a concluzionat Radu-Dan Andrei, presedintele ONG-ului organizator.

Liga Challenge Liga Master Liga Starter Robert Sfert1

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul