Criteriul National

CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE MASA, EDITIA DIN LUNA MAI

CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE MASA, EDITIA DIN LUNA MAI
mai 31
06:22 2015

Asociatia Sport Pentru Sanatate a organizat la Tomis Mall in intervalul 23 -24 mai „Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa”, competitie dedicata exclusiv amatorilor, eveniment ajuns la cea de-a unsprezecea editie. Totodata, acesta este si primul turneu al sezonului competitional de vara, ce va cuprinde lunile mai – octombrie 2015.

Saizeci si cinci de concurenti, inscrisi pe 4 nivele de joc (avansati, experimentati, intermediari si incepatori) si-au disputat trofeele puse in joc, castigand, pe langa premiile puse in joc de asociatia organizatoare si partenerii acesteia (cupe, medalii, premii sportive – invitatii si pachete de antrenamente la Pure Jatomi Fitness Tomis si la Clubul Sportiv de Squash West Side), un timp de calitate caracterizat prin sport, sanatate si voie buna.

La finalul a peste 250 de partide disputate in cele doua zile de concurs pe primele 4 pozitii la Liga Expert (amatori avansati) s-au clasat Badescu Leontin , Rosentzweig Sorin, Constantin Ioan si Balauca Daniel, iar la Liga Master (amatori experimentati) cei 3 medaliati au fost, in ordinea locului ocupat in clasament Cadar Emin, Musgociu Ionut si Mates Lucian (competitii desfasurate sambata, 23 mai). Liga Challenge (amatori experimentati) a fost castigata de Vasile Eduard, podiumul fiind completat de Lupu Cosmin si Nechifor Constantin, in timp ce pe primele patru pozitii la Ligia Starter (amatori incepatori) s-au situat Ghiocel Edmond, Butnaru Stefan, Arcadie Codrut si Nemteanu Alexandru (competitii desfasurate duminica, 24 mai).

Urmatoarea editie va avea loc in week-endul 27 – 28 iunie, iar iubitorii tenisului de masa se pot inscrie accesand siteul www.sportpentrusanatate.com si completand formularul de inregistrate ce va fi activ cu doua saptamani inaintea desfasurarii turneului.

„Chiar daca vremea frumoasa si-a facut, in sfarsit, aparitia si oamenii au de ales intre numeroase activitati in aer liber, numarul participantilor creste de la editie la editie, ceea ce ne arata pasiunea constantenilor pentru acest sport. Sunt jucatori care nu au ratat nicio editie si din 2013 de cand am demarat aceste competitii organizate lunar au facut progrese extraordinare. Felicitari tuturor participantilor care au ales sa-si petreaca weekendul facand sport pentru sanatate alaturi de noi!”, a concluzionat Radu-Dan Andrei, presedintele ONG-ului organizator.

Liga Challenge Liga Master Liga Starter Robert Sfert1

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro