Criteriul National

CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE MASA, EDITIA DIN LUNA MAI

CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE MASA, EDITIA DIN LUNA MAI
mai 31
06:22 2015

Asociatia Sport Pentru Sanatate a organizat la Tomis Mall in intervalul 23 -24 mai „Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa”, competitie dedicata exclusiv amatorilor, eveniment ajuns la cea de-a unsprezecea editie. Totodata, acesta este si primul turneu al sezonului competitional de vara, ce va cuprinde lunile mai – octombrie 2015.

Saizeci si cinci de concurenti, inscrisi pe 4 nivele de joc (avansati, experimentati, intermediari si incepatori) si-au disputat trofeele puse in joc, castigand, pe langa premiile puse in joc de asociatia organizatoare si partenerii acesteia (cupe, medalii, premii sportive – invitatii si pachete de antrenamente la Pure Jatomi Fitness Tomis si la Clubul Sportiv de Squash West Side), un timp de calitate caracterizat prin sport, sanatate si voie buna.

La finalul a peste 250 de partide disputate in cele doua zile de concurs pe primele 4 pozitii la Liga Expert (amatori avansati) s-au clasat Badescu Leontin , Rosentzweig Sorin, Constantin Ioan si Balauca Daniel, iar la Liga Master (amatori experimentati) cei 3 medaliati au fost, in ordinea locului ocupat in clasament Cadar Emin, Musgociu Ionut si Mates Lucian (competitii desfasurate sambata, 23 mai). Liga Challenge (amatori experimentati) a fost castigata de Vasile Eduard, podiumul fiind completat de Lupu Cosmin si Nechifor Constantin, in timp ce pe primele patru pozitii la Ligia Starter (amatori incepatori) s-au situat Ghiocel Edmond, Butnaru Stefan, Arcadie Codrut si Nemteanu Alexandru (competitii desfasurate duminica, 24 mai).

Urmatoarea editie va avea loc in week-endul 27 – 28 iunie, iar iubitorii tenisului de masa se pot inscrie accesand siteul www.sportpentrusanatate.com si completand formularul de inregistrate ce va fi activ cu doua saptamani inaintea desfasurarii turneului.

„Chiar daca vremea frumoasa si-a facut, in sfarsit, aparitia si oamenii au de ales intre numeroase activitati in aer liber, numarul participantilor creste de la editie la editie, ceea ce ne arata pasiunea constantenilor pentru acest sport. Sunt jucatori care nu au ratat nicio editie si din 2013 de cand am demarat aceste competitii organizate lunar au facut progrese extraordinare. Felicitari tuturor participantilor care au ales sa-si petreaca weekendul facand sport pentru sanatate alaturi de noi!”, a concluzionat Radu-Dan Andrei, presedintele ONG-ului organizator.

Liga Challenge Liga Master Liga Starter Robert Sfert1

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo