Criteriul National

Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa, editia din martie

Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa, editia din martie
martie 24
08:38 2015

TrofeeAsociatia Sport Pentru Sanatate a organizat la Tomis Mall pe 21 -22 martie „Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa”, competitie dedicata exclusiv amatorilor, eveniment ajuns la cea de-a cincea editie in sezonul competitional 2014 – 2015.

La editia dedicata lunii martie au participat 73 de concurenti, inscrisi pe 4 nivele de joc (amatori avansati – Liga Expert, amatori experimentati – Liga Master, amatori intermediari – Liga Challenge si amatori incepatori – Liga Starter), ce au oferit partide disputate, decise la mare lupta, care au castigat, pe langa premiile puse in joc (trofee, medalii, diplome, premii sportive – invitatii si pachete de antrenamente la Pure Jatomis Fitness Tomis si la Clubul Sportiv de Squash West Side), un timp de calitate alaturi de cei ce impartasesc aceeasi pasiune.

Asociatia Sport Pentru Sanatate este o organizatie non guvernamentala, non-profit, independenta, care sustine si promoveaza sportul, incurajeaza si faciliteaza practicarea acestuia, dezvoltand programe si evenimente sportive de interes general, pentru educarea motivationala pozitiva a oricarui individ, in sensul mentinerii, ameliorarii si imbunatatirii sanatatii fizice, psihice si spirituale a oamenilor.

Evenimentul face parte din programul “Alege sa faci sport pentru sanatate!”, ce a debutat pe 7 aprilie 2013, de Ziua mondiala a sanatatii si a continuat cu zeci de actiuni sportive de masa. “Am demarat acest proiect din dorinta expresa de a convinge oamenii sa renunte la viata sedentara, sa aleaga miscarea, sa faca sport pentru sanatate”, a precizat Radu-Dan Andrei, presedintele si membru fondator al Asociatiei Sport Pentru Sanatate.

Evenimentul sportiv a fost sustinut de Tomis Mall, Pure Jatomi Fitness Tomis, Asociatia Club Sportiv Squash West Side, Cuget Liber, Magic FM si Orange Photography.

La finalul unui adevarat „maraton” al tenisului de masa (peste 280 de partide disputate in cele doua zile de concurs), castigatori au fost toti cei care au ales sa-si petreaca week-endul facand sport pentru sanatate. La Liga Expert pe primele 3 pozitii s-au clasat Ionita Ion, Solcan Florin si Rosentzweig Sorin, la Liga Master cei 4 semifinalisti au fost Bercuci Lucian, Belgun Victor, Musgociu Ionut si Neag Florin. O figura frumoasa a facut si reprezentantul ziaristilor, Bak Robert, aflat la prima participare, cu 4 victorii in concurs. Liga Challenge a fost castigata de Flaut Liviu, in timp ce trofeul Ligii Starter i-a revenit lui Dorofte Costel.

Urmatoarea editie va avea loc in week-endul 18 – 19 aprilie, iar inscrierile se vor deschide incepand cu 1 aprilie, cand formularul de inregistrate in concurs va fi postat pe situl organizatorilor: www.sportpentrusanatate.com. „Numarul participantilor creste de la editie de editie, ceea ce ne demonstreaza ca lumea este dornica sa faca miscare, sa socializeze si sa se relaxeze prin sport”, a concluzionat Otilia Iancu, vicepresedintele ONG-ului organizator.

Premiere nivel 1 Premiere nivel 2Nivelul 4

Reprezentatul ziaristilor Cuget liber

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro