Criteriul National

Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa, editia din martie

Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa, editia din martie
martie 24
08:38 2015

TrofeeAsociatia Sport Pentru Sanatate a organizat la Tomis Mall pe 21 -22 martie „Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa”, competitie dedicata exclusiv amatorilor, eveniment ajuns la cea de-a cincea editie in sezonul competitional 2014 – 2015.

La editia dedicata lunii martie au participat 73 de concurenti, inscrisi pe 4 nivele de joc (amatori avansati – Liga Expert, amatori experimentati – Liga Master, amatori intermediari – Liga Challenge si amatori incepatori – Liga Starter), ce au oferit partide disputate, decise la mare lupta, care au castigat, pe langa premiile puse in joc (trofee, medalii, diplome, premii sportive – invitatii si pachete de antrenamente la Pure Jatomis Fitness Tomis si la Clubul Sportiv de Squash West Side), un timp de calitate alaturi de cei ce impartasesc aceeasi pasiune.

Asociatia Sport Pentru Sanatate este o organizatie non guvernamentala, non-profit, independenta, care sustine si promoveaza sportul, incurajeaza si faciliteaza practicarea acestuia, dezvoltand programe si evenimente sportive de interes general, pentru educarea motivationala pozitiva a oricarui individ, in sensul mentinerii, ameliorarii si imbunatatirii sanatatii fizice, psihice si spirituale a oamenilor.

Evenimentul face parte din programul “Alege sa faci sport pentru sanatate!”, ce a debutat pe 7 aprilie 2013, de Ziua mondiala a sanatatii si a continuat cu zeci de actiuni sportive de masa. “Am demarat acest proiect din dorinta expresa de a convinge oamenii sa renunte la viata sedentara, sa aleaga miscarea, sa faca sport pentru sanatate”, a precizat Radu-Dan Andrei, presedintele si membru fondator al Asociatiei Sport Pentru Sanatate.

Evenimentul sportiv a fost sustinut de Tomis Mall, Pure Jatomi Fitness Tomis, Asociatia Club Sportiv Squash West Side, Cuget Liber, Magic FM si Orange Photography.

La finalul unui adevarat „maraton” al tenisului de masa (peste 280 de partide disputate in cele doua zile de concurs), castigatori au fost toti cei care au ales sa-si petreaca week-endul facand sport pentru sanatate. La Liga Expert pe primele 3 pozitii s-au clasat Ionita Ion, Solcan Florin si Rosentzweig Sorin, la Liga Master cei 4 semifinalisti au fost Bercuci Lucian, Belgun Victor, Musgociu Ionut si Neag Florin. O figura frumoasa a facut si reprezentantul ziaristilor, Bak Robert, aflat la prima participare, cu 4 victorii in concurs. Liga Challenge a fost castigata de Flaut Liviu, in timp ce trofeul Ligii Starter i-a revenit lui Dorofte Costel.

Urmatoarea editie va avea loc in week-endul 18 – 19 aprilie, iar inscrierile se vor deschide incepand cu 1 aprilie, cand formularul de inregistrate in concurs va fi postat pe situl organizatorilor: www.sportpentrusanatate.com. „Numarul participantilor creste de la editie de editie, ceea ce ne demonstreaza ca lumea este dornica sa faca miscare, sa socializeze si sa se relaxeze prin sport”, a concluzionat Otilia Iancu, vicepresedintele ONG-ului organizator.

Premiere nivel 1 Premiere nivel 2Nivelul 4

Reprezentatul ziaristilor Cuget liber

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo