Criteriul National

Cuptor patiserie profesional si eficient

Cuptor patiserie profesional si eficient
martie 23
20:37 2022

Un cuptor patiserie este conceput pentru coacerea produselor de patiserie. Cuptoarele combinate sunt numite asa, deoarece gatesc produse diferite intr-un singur dispozitiv in trei moduri: cu presiunea aburului, cu caldura convectiva sau o combinatie a acestor doua metode. Un cuptor patiserie este o investitie inteligenta. 

Un cuptor profesional de patiserie este mai rentabil decat un cuptor separat cu abur si convectie si, in consecinta, ocupa mai putin spatiu. Controlul electronic precis permite mai multor bucatari sa lucreze cu diferite retete in acelasi timp, deoarece temperatura necesara este setata pentru diferite feluri de produse de patiserie. 

Acest lucru economiseste mult timp in bucatarie. Cuptoarele electrice pentru coacere produse de patiserie sunt echipate cu incalzitoare. Desigur, nu asigura o incalzire uniforma cu caldura situata doar in partea de jos, si prin urmare, un astfel de cuptor are cel putin doua elemente de incalzire pentru coacere. Mai mult, datorita uniformitatii incalzirii, convectia naturala este minima aici. 

De ce ai nevoie de un cuptor patisserie?

Acest lucru nu este decisiv atunci cand faci un blat de tort, dar afecteaza coacerea unei tavi voluminoase. Pentru produse de patiserie, si nu numai, ci si pentru peste si carne, este necesara convectia. Si, prin urmare, un ventilator este amplasat pe peretele din spate al cuptorului. Cuptoarele profesionale sunt aparate esentiale a echipamentului de bucatarie care te pot ajuta sa ai o afacere de succes. 

Daca luam in considerare costul echipamentului pentru o bucatarie mare de patiserie, atunci cumpararea unui cuptor patiserie merita toti banii. Aceste cuptoare miraculoase vor ajuta la economisirea costurilor cu forta de munca si la cresterea profitului general al unitatii tale. Exista multe echipamente specializate concepute special pentru a facilita munca patiserului si pentru a reduce timpul procesului de copt. 

Cuptoarele electrice pentru patiserie variaza in dimensiune, iar volumul de lucru al dispozitivului poate fi de la 12 la 32 de litri. In brutariile specializate se folosesc modele cu volum mare pentru a putea coace in loturi mari.

Echipamentele de panificatie au volume mari pentru coacerea in loturi mari. In plus, un cuptor electric profesional pentru patiserie trebuie sa distribuie caldura uniform in toata camera de lucru, astfel incat produsele de patiserie sa fie coapte la fel de bine. Fie ca ai o patiserie mica sau una mare, vei gasi un dispozitiv potrivit. 

Principiul de functionare este acelasi la toate tipurile de cuptoare patiserie, fie ca sunt mici sau mari. Cuptoarele patiserie electrice pentru coacerea produselor de patiserie sunt foarte diverse. Este mai bine sa dai preferinta marcilor cunoscute care au recomandari bune. 

Un astfel de echipament va dura mult mai mult si se va amortiza suficient de repede. Dispozitivele avansate de la producatori de renume sunt echipate cu toate functiile necesare nisei de patiserie. Sunt concepute pentru a usura procesul de copt.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul