Criteriul National

Curajosul Făgădău eliberează pitbulii cu zgardă wi-fi din ogradă – începe actiunea: aruncăm cu lături parfumate

Curajosul Făgădău eliberează pitbulii cu zgardă wi-fi din ogradă – începe actiunea: aruncăm cu lături parfumate
martie 24
21:28 2016

 

 

 

imagine articol_2

articolul este o satiră şi trebuie tratat ca atare

Mandra ograda avem, curajosi ciobani si multi caini dresati sa o apere sunt pe pozitie. De la elegantele tepe cu carne ale saormeriilor,  la saloanele erotice si cazonourile din zona istorica, pana la covoarele multicolore de pet-uri din parc, o gramada de eruditi ciobani sunt profund indragostiti de acest oras mirific – we love Constanta.

Minunile orasului nu se termina aici. Comunicarea este una deosebita cu sprijul a catorva  ziaristi si bloggari de mare talent. Printre ei se remarca ziaritul Telegraf, Iorga Tatian care statea pe primul scaun, langa interimarul Fagadau, in stanga lui, la conferinta de presa a ultimei sedinte de consiliu.  Ziaristul a ramas mut toata conferinta dar a sarit ca ars cu urtele si tipete, de parca primarul ar fi apasat butonu de panica ca-n piata Chiliei catre un un coleg de-al nostru din redactie care a pus o intrebare decenta interimarului: ,,de ce nu consultati ordinul arhitectilor pentru proiectele din zona istorica pentru ca anul trecut ii chemati cu trambite la concursul de tarabe de flori.” Daca pe colaboratorii ziarului nostru Fagadau ii ameninta cu avocatii (VIDEO AICI), la scandarile telegrafistului a ramas mut. Domnul Tatiana latra…pardon punea intreberi in schimb la ultima conferita de presa PNL fara sa aiba diploma de dresaj ,,Comportament si atitudine in apropierea celor educati”.

Care mai de care mai rosenkranz si mare teoretician de estetica a uratului asa ca din grupul editoriastilor de succes din orasul saormeriilor centrale face parte si bloggerul Dorian Harpurnea. El a fost vazut de mai multe ori de către membrii nostri redactionali in apropierea interimarului Fagadau plin de zambete si candoare iar in data de 07.03.2016  in jurul orei 18:30 a fost vazut de catre un important ONG-ist intr-o incapere a primariei la discutii altaturi de interimarul Fagadau si un alt blogger. Ce or cauta doi bloggeri (nu fac parte din nici unul dintr-un colectiv redactional) la discutii cu primarul? poate discutau despre harnicii vecini ai primarie, Vogue Massage – Tomis 48.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo