Criteriul National

Curajosul Făgădău eliberează pitbulii cu zgardă wi-fi din ogradă – începe actiunea: aruncăm cu lături parfumate

Curajosul Făgădău eliberează pitbulii cu zgardă wi-fi din ogradă – începe actiunea: aruncăm cu lături parfumate
martie 24
21:28 2016

 

 

 

imagine articol_2

articolul este o satiră şi trebuie tratat ca atare

Mandra ograda avem, curajosi ciobani si multi caini dresati sa o apere sunt pe pozitie. De la elegantele tepe cu carne ale saormeriilor,  la saloanele erotice si cazonourile din zona istorica, pana la covoarele multicolore de pet-uri din parc, o gramada de eruditi ciobani sunt profund indragostiti de acest oras mirific – we love Constanta.

Minunile orasului nu se termina aici. Comunicarea este una deosebita cu sprijul a catorva  ziaristi si bloggari de mare talent. Printre ei se remarca ziaritul Telegraf, Iorga Tatian care statea pe primul scaun, langa interimarul Fagadau, in stanga lui, la conferinta de presa a ultimei sedinte de consiliu.  Ziaristul a ramas mut toata conferinta dar a sarit ca ars cu urtele si tipete, de parca primarul ar fi apasat butonu de panica ca-n piata Chiliei catre un un coleg de-al nostru din redactie care a pus o intrebare decenta interimarului: ,,de ce nu consultati ordinul arhitectilor pentru proiectele din zona istorica pentru ca anul trecut ii chemati cu trambite la concursul de tarabe de flori.” Daca pe colaboratorii ziarului nostru Fagadau ii ameninta cu avocatii (VIDEO AICI), la scandarile telegrafistului a ramas mut. Domnul Tatiana latra…pardon punea intreberi in schimb la ultima conferita de presa PNL fara sa aiba diploma de dresaj ,,Comportament si atitudine in apropierea celor educati”.

Care mai de care mai rosenkranz si mare teoretician de estetica a uratului asa ca din grupul editoriastilor de succes din orasul saormeriilor centrale face parte si bloggerul Dorian Harpurnea. El a fost vazut de mai multe ori de către membrii nostri redactionali in apropierea interimarului Fagadau plin de zambete si candoare iar in data de 07.03.2016  in jurul orei 18:30 a fost vazut de catre un important ONG-ist intr-o incapere a primariei la discutii altaturi de interimarul Fagadau si un alt blogger. Ce or cauta doi bloggeri (nu fac parte din nici unul dintr-un colectiv redactional) la discutii cu primarul? poate discutau despre harnicii vecini ai primarie, Vogue Massage – Tomis 48.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro