Criteriul National

Curatenia de primavara

aprilie 06
07:51 2017

Apucandu-ma de curatenia de primavara si implicit de sortarea hainelor si a incaltamintii in functie de sezon, am realizat ca si anul acesta am numeroase obiecte vestimentare si perechi de incaltaminte pe care iarasi le-am pus la pastrare mergand pe ideea ca vor fi purtate la un moment dat. Nu stiu daca fiecare femeie face acest lucru dar pot sa jur ca cel putin jumatate dintre ele cu siguranta pastreaza lucruri si obiecte care pur si simplu raman undeva la pastrare intr-o cutie, intr-un dulap, uitate de toti fara a fi atinse macar o data.

pantofi copii

Ceea ce ma face sa pastrez toate aceste lucruri este posibil sa aiba destul de mult a face si cu faptul ca in general aleg sa optez pentru lucruri destul de scumpe punand foarte mult prêt pe calitate. De exemplu, cand este vorba de incaltaminte cum ar fi pantofi copii mereu aleg sa cumpar doar articole din piele, deoarece sunt mult mai bune si tin destul de mult comparativ cu cele confectionate din piele ecologica sau alte materiale. Si in caz de zgaraieturi imediat poti merge cu ele la cizmar si ti le va face ca noi. Obisnuiesc sa arunc din ele, periodic chiar donez destul de multe haine si incaltaminte celor nevoiasi, insa mereu cand fac trecerea de la un sezon la altul descopar cu stupoare ca am pastrat totusi diverse produse pe care le pastrasem si inainte si iarasi nu au fost folosite de nimeni.

Daca gandim logic mereu vom avea un numar mare de articole de tot felul deoarece mereu vom cumpara cate ceva nou care ne face cu ochiul. Si cand vine vorba de incaltaminte copii din piele acelasi lucru este valabil. Mereu vom cumpara cat mai multe perechi si asta prin prisma faptului ca cei mici ies foarte repede din incaltaminte. Fiind in continua crestere nici nu apuca sa uzeze foarte mult incaltamintea sau sa se plictiseasca de ea cum se intampla in cazul nostru, al adultilor, in special al femeilor. De aceea, de multe ori am putea merge pe ideea ca nu ar trebui irositi prea multi bani pe incaltamintea pe care nu vor apuca sa o poarte foarte mult, insa, este de preferabil si recomandat sa optam pentru incaltaminte din piele pentru ca le este foarte utila picioarelor care sunt inca in proces de formare, mai ales cand este vorba de copii foarte mici la varsta. Si apoi, mai mergem si pe ideea ca le pastram in cazul unui alt copil sau pentru a le da unui nepotel sau copilului unei prietene si astfel trec anii iar in debara vom avea un numar mare de perechi de incaltaminte puse la pastrare…  iarasi. Si acest lucru este valabil si in cazul obiectelor vestimentare care trec prin aceeasi situatie. De data aceasta m-am hotarat si voi dona din ce in ce mai multe si voi pastra doar cate ceva din ceea ce consider ca vom necesita sezonul urmator si de data aceasta chiar le vom purta… sper.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo