Criteriul National

Curatenia de primavara

aprilie 06
07:51 2017

Apucandu-ma de curatenia de primavara si implicit de sortarea hainelor si a incaltamintii in functie de sezon, am realizat ca si anul acesta am numeroase obiecte vestimentare si perechi de incaltaminte pe care iarasi le-am pus la pastrare mergand pe ideea ca vor fi purtate la un moment dat. Nu stiu daca fiecare femeie face acest lucru dar pot sa jur ca cel putin jumatate dintre ele cu siguranta pastreaza lucruri si obiecte care pur si simplu raman undeva la pastrare intr-o cutie, intr-un dulap, uitate de toti fara a fi atinse macar o data.

pantofi copii

Ceea ce ma face sa pastrez toate aceste lucruri este posibil sa aiba destul de mult a face si cu faptul ca in general aleg sa optez pentru lucruri destul de scumpe punand foarte mult prêt pe calitate. De exemplu, cand este vorba de incaltaminte cum ar fi pantofi copii mereu aleg sa cumpar doar articole din piele, deoarece sunt mult mai bune si tin destul de mult comparativ cu cele confectionate din piele ecologica sau alte materiale. Si in caz de zgaraieturi imediat poti merge cu ele la cizmar si ti le va face ca noi. Obisnuiesc sa arunc din ele, periodic chiar donez destul de multe haine si incaltaminte celor nevoiasi, insa mereu cand fac trecerea de la un sezon la altul descopar cu stupoare ca am pastrat totusi diverse produse pe care le pastrasem si inainte si iarasi nu au fost folosite de nimeni.

Daca gandim logic mereu vom avea un numar mare de articole de tot felul deoarece mereu vom cumpara cate ceva nou care ne face cu ochiul. Si cand vine vorba de incaltaminte copii din piele acelasi lucru este valabil. Mereu vom cumpara cat mai multe perechi si asta prin prisma faptului ca cei mici ies foarte repede din incaltaminte. Fiind in continua crestere nici nu apuca sa uzeze foarte mult incaltamintea sau sa se plictiseasca de ea cum se intampla in cazul nostru, al adultilor, in special al femeilor. De aceea, de multe ori am putea merge pe ideea ca nu ar trebui irositi prea multi bani pe incaltamintea pe care nu vor apuca sa o poarte foarte mult, insa, este de preferabil si recomandat sa optam pentru incaltaminte din piele pentru ca le este foarte utila picioarelor care sunt inca in proces de formare, mai ales cand este vorba de copii foarte mici la varsta. Si apoi, mai mergem si pe ideea ca le pastram in cazul unui alt copil sau pentru a le da unui nepotel sau copilului unei prietene si astfel trec anii iar in debara vom avea un numar mare de perechi de incaltaminte puse la pastrare…  iarasi. Si acest lucru este valabil si in cazul obiectelor vestimentare care trec prin aceeasi situatie. De data aceasta m-am hotarat si voi dona din ce in ce mai multe si voi pastra doar cate ceva din ceea ce consider ca vom necesita sezonul urmator si de data aceasta chiar le vom purta… sper.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul