Criteriul National

Curs de Formator

Curs de Formator
august 06
13:10 2019

Acum exista o multime de carti despre psihologie, relatii, conflicte, vorbire in public, gestionarea timpului, marketing si alte lucruri, precum si o multime de cursuri in fiecare domeniu. De ce este necesar sa faci un curs formator autorizat? Pentru ca si tu ai putea sa devii trainer si sa conduci astfel de cursuri, bineinteles, dupa o pregatire profesionala.  Experienta fiecarei persoane este unica, inclusiv a ta. Avand experienta in multe lucruri, i-ai putea invata si pe altii cum sa depaseasca dificultatile si sa iasa victoriosi din diferite situatii dificile.

Devino si tu formator

 

Prin urmare, poti deveni si tu formator. Desigur, sunt necesare anumite cunostinte despre metode si tehnici cunoscute numai de profesionisti. Si asta inseamna ca trebuie sa faci un curs de formator. La finalul cursului vei reusi sa faci fata cu succes acestei sarcini, daca vei trece examenele care te fac sa devii trainer. Un loc de munca ca formator nu este doar un loc de munca interesant, ci si unul foarte prestigios, desi nu este atat de usor. Fiind un formator, nu numai ca poti sa dai frau liber ideilor tale creative, ci si sa dezvolti directii care te intereseaza si in acelasi timp, sa castigi bani intr-un mod decent.

Cum sa devii cu adevarat trainer

Cu toate acestea, pentru a deveni cu adevarat un bun trainer, nu este suficient doar sa intelegi materialul predat la cursuri. Pentru succesul real, trebuie sa iti dezvolti propriul curs sau instruire, spre deosebire de alte cursuri. Si, pentru ca propriul tau curs sa devina vizibil, trebuie sa participi activ la aceasta dezvoltare. Un curs formator nu se limiteaza numai la teorie, ci include si practica. Cursul de formatori este elaborat metodic,  in asa fel incat, sa fie format 70% din practica. Vei avea ocazia de a lucra in grupuri si de a dobandi abilitati practice la fiecare lectie. Acest curs va aduce mari beneficii nu numai celor care se angajeaza in psihologie, ci si managerilor, managerilor de personal, personalului de achizitii si vanzari, profesorilor, educatorilor si, in general, tuturor celor care lucreaza cu oamenii.

Vei invata cum sa vorbesti publicului

 

In timpul cursului vei invata cum sa vorbesti in fata unei audiente si sa-l asculti cu atentie pe interlocutorul tau, sa deslusesti cele mai mici nuante ale dispozitiei sale. Acest lucru te va ajuta sa interactionezi eficient cu fiecare participant. Vei dezvolta si invata cum sa iti prezinti produsul informational (formare, webinar, clasa de masterat etc.) in cea mai buna lumina. Formatorii  practicieni te vor ajuta cu placere in acest sens. In procesul de invatare vei dobandi cunostinte metodologice si vei putea pregati in mod independent materialele didactice necesare. Cu toate acestea, formarea nu trebuie doar sa fie dezvoltata, ci si vanduta. In prezent se desfasoara multe cursuri de formare si, adesea, au o structura destul de similara. Mergand la cursul de formator, vei invata elementele de baza ale vanzarilor si pozitionarii cursurilor, publicitatii, originalitatii si diferentelor, vei invata o serie de aspecte juridice ale deschiderii si mentinerii practicii private ca antrenor de afaceri.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul