Criteriul National

Te-ai gândit vreodată cât de măreț este să salvezi o viață?

Te-ai gândit vreodată cât de măreț este să salvezi o viață?
august 26
22:43 2021

E și în puterea ta! Cursurile de prim ajutor organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport sunt instrumentul care te ajută să fii alături de oameni cu intervenții în cazuri de urgențe.

Cursul durează o zi. Investește o zi și vei avea cunoștințele să salvezi o viață!

Diferența între viață și moarte stă într-o secundă și în omul potrivit, la locul potrivit. Fii tu acel om făcând cursul de prim ajutor.

Ultimul an jumătate am vorbit mai mult ca oricând despre urgențe medicale, despre salvarea oamenilor și intervenția la timp. Poate ultimul an, mai mult ca oricare din  anii vieții nostre ne-au arătat că o secundă poate însemna o viață salvată.

Este și anul în care am vorbit mult despre salvatori și  nevoia de a salva pe cei dragi. Dar cum ar fi să poți deveni tu însuți salvator? Să știi ce ai de făcut în timp util pentru tine și pentru ceilalți?

De ce să faci cursurile de prim ajutor?

  • pentru satisfacția de ajuta semenii;
  • pentru bucuria de a putea interveni în situații de urgență pentru cei dragi când viața te provoacă.
  • pentru împlinirea de a învăța de la specialiști ce poți face în situații
  • pentru firme este obligatoriu să aibă un angajat care să fi urmat cursul de prim ajutor.
  • firmele care nu au persoană desemnată care să fi făcut acest curs plătește amenzi între 3000 și 6000 RON.

Cursul este susținut de specialiști în medicina de urgență cu experiență; Include informații teoretice și practice.

Important!

Cursul de prim ajutor  este adaptat noilor protocoale de resuscitare COVID

Unde se ține cursul? – Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca.

Hai înscrie-te și fă diferența!

Asociatia Succes

Email – contact@asociatiasucces.ro

Websitehttps://asociatiasucces.ro/

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul