Criteriul National

Cursuri de înot în bazine ultramoderne din București

Cursuri de înot în bazine ultramoderne din București
martie 15
14:06 2022

Există bazine pentru înot foarte moderne și foarte bine utilate unde puteți să va înscrieți copiii la cursuri pentru înot.

Atack Team este un club de înot îndrăgit de foarte mulți copii, deja, din capitala țării. Profesorii de aici sunt foști sportivi de performanță cu foarte multa experiență în domeniul sporturilor acvatice. Pot fi realizate înscrieri și pentru ore de antrenament speciale sau pentru agrement și relaxare. Inclusiv adulții pot opta pentru cursuri de înot sau pentru ore de gimnastică acvatică pentru recuperare motorie sau pentru a scădea în greutate.

 

Cele mai avantajoase servicii

Pentru cursuri inot copii vă recomandăm să optați pentru unul din abonamente. Pot fi abonamente în care sunt incluse 8 ședințe lunare sau abonamente cu 12 ședințe. Este în funcție de opțiunea dumneavoastră. Exista mai multe locații în capitală unde vă puteți înscrie copiii la cursuri de înot.

Acest club are deja contracte de colaborare încheiate cu bazinul Școlii nr. 190 din sectorul 4, cartierul Berceni, bazinul Școlii nr. 25 sin sectorul 2 și cu modernul bazin al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Toate trei sunt locații excelente care oferă cele mai sigure și moderne condiții. Este vorba de bazine semi olimpice încălzite în permanență, unde se poate înota în orice perioadă a anului, indiferent de temperaturile scăzute de afară.

 

Bazinul Școlii nr. 25 din sectorul 2

Este unul dintre cele mai moderne bazine din capitala țării noastre care a fost recent renovat. Se afla în apropiere de stația de metrou Obor. Este situat  într-o clădire nouă. Are o adâncime cuprinsă între 1,20 și 1,80m. Fiind un bazin mare, are 5 culoare care au o lățime de 2,5 metri și o lungime de 25 de metri.

Este încălzit și prevăzut cu instalații foarte moderne de filtrare a apei. Apa se găsește întotdeauna la un Ph optim. Este bine tratată pentru a preveni apariția bolilor. Pe perioada pandemiei este foarte bine dezinfectat. Normele de igienă se respectă cu mare strictețe, bineînțeles.

Aici sunt organizate în mod periodic inclusiv cursuri inot adulti dar și cursuri pentru copii. Acestea se pot organiza în grupe mari, mici sau și individual. Dacă unul din copiii dumneavoastră are teamă de apă sau dacă învață mai greu să înoate, puteți apela la un profesor experimentat. Va fi mult mai ușor să progreseze în felul acesta.

Abonamentele pentru înot sunt de două tipuri: cele care includ 8 ședințe lunare sau cele cu 12 ședințe.

În aceasta locație foarte modernă puteți înota și pentru plăcere sau dacă doriți să vă mențineți în formă pentru viitoarele competiții. Este suficient să formați numărul de telefon postat pe site-ul clubului Înot-sport.ro și să cereți informații suplimentare despre programul bazinului. Personalul clubului este foarte prietenos și amabil și vă va îndruma repede spre cele mai bune soluții.

Este o locație unde sunt organizate și ore de Aqua Gym pentru persoanele care doresc să slăbească sau pentru cele preferă să se relaxeze în felul acesta. Toate informațiile utile le găsiți pe site-ul clubului de înot Atack Team. Nu ezitați să vizitați această locație în viitorul apropiat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul