Criteriul National

Cursuri frizerie – Diploma recunoscuta la nivel european

Cursuri frizerie – Diploma recunoscuta la nivel european
iulie 31
13:07 2020

Daca esti pasionat de arta tunsului si vrei sa-ti dezvolti aceasta pasiune, este momentul sa treci la nivelul urmator de calificare care te va transforma intr-un profesionist. Iti oferim posibilitatea de a obtine o calificare in meseria de frizer cu diploma recunoscută la nivel european.

De ce sa devin frizer?

In primul rand pentru ca este o meserie din ce in ce mai cautata. Este un trend global, barbatii au din ce in ce mai multa grija de ei. Daca te uiti in orice mare publicatie pentru barbati o sa vezi ca au o multime de articole dedicate ingrijirii parului si barbii.

Deja de ani buni acest trend a ajuns si la noi. In ultimii ani s-au deschis si se deschid din ce in ce mai multe frizerii pentru barbati.

117259068_1167642486936329_5056588468461714201_n

Barber shop BARBIERE Severin, salon exclusiv pentru barbati

In ultima vreme si in Romania s-au deschis multe barbershop-uri, care recreeaza atmosfera localurilor din strainatate, cu accent pe experienta de a sta pe un scaun la un frizer adevarat. Fenomenul a luat amploare, a inceput sa se creeze o comunitate in jurul acestui concept si sa apara evenimente dedicate, seminarii frizerie Turnu Severin.

Avantajul major atunci cand devii profesionist si faci treaba buna este ca clientii iti vin din recomandari, iar recomandarea se stie deja ca este cea mai eficienta forma de marketing.

Nu in ultimul rand, sau poate cel mai important, frizeria este o meserie banoasa. Dar pentru asta trebuie sa fii un bun frizer, trebuie sa stii cum sa iti multumesti si fidelizezi clientii.

Cursuri frizerie – ce sa cauti la un curs bun

Multi se gandesc ca raportul pret-calitate trebuie sa fie unul potrivit. Da, este un criteriu bun, dar aici trebuie sa te concentrezi mai mult pe ce ofera cursuri, cine il preda, daca te invata tehnici moderne de tuns.

Ce faci dupa ce ai diploma de curs?

Daca deja lucrezi in domeniu, managerul salonului ar trebui sa aprecieze asta, ar trebui sa insemne un salariu mai mare pentru tine. Daca nu se va intampla asta ia in calcul sa te muti la un alt salon care apreciaza eforturile tale de a te perfectiona.

Daca nu lucrezi deja in domeniu, diploma si calificarea te vor ajuta sa aplici pentru un job la saloanele care cauta frizeri calificati.

Daca vrei sa mergi intr-o tara UE, trebuie sa traduci diploma la un traducator autorizat, sa mergi la Prefectura pentru obtinerea apostilei si apoi la AJPIS pentru finalizarea procedurilor de echivalare a diplomei in statele UE.

117293408_1202358483472861_4924644016038618513_n

Salon Dy-Angelo Barbers

Vrei sa obtii o calificare in meseria de FRIZER? Cursul nostru de Frizer iti pune la dispozitie un salon dotat corespunzator si formatori cu experienta, recunoscuti pe plan national.

Cursul de frizer oferit de noi isi propune sa va dezvaluie in mod practic cele mai moderne tehnici de tuns. O sa inveti de la normele de igiena pana la felul in care se aplica în mod corect samponul sau cum trebuie sa se realizeze spalatul si masajul capilar.

Povestea noastra a inceput din pasiune. Totul a pornit de la dorinta de a dezvolta un concept de “Barber Shop” in orasul Drobeta Turnu Severin, exclusiv pentru barbati, o frizerie barbati in Drobeta-Turnu Severin unde acestia pot veni pentru a se rasfata si de unde pot pleca cu un tuns sau barbierit impecabil.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de SEO WEB MARKETING  – Servicii promovare SEO Timisoara.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul