Criteriul National

Cursuri Java acreditate – pentru cei cu înclinații în domeniul IT

Cursuri Java acreditate – pentru cei cu înclinații în domeniul IT
martie 16
16:54 2020

Mai suprinzător ca niciodată, domeniul IT este cel în care, dacă ești dedicat, nu ai cum să nu îți găsești un loc de muncă stabil și bine plătit. Vorbim de o piață de profil în care evoluția este cuvântul cheie, cuvântul ce definește orice ce fel de activitate din această sferă.

Fiind un domeniu vast de activitate, este de la sine înțeles că un viitor membru nu se va putea plia pe toate ramurile. Mulți dintre cei ce vor să își creeze o carieră în această sferă, a locurilor de muncă bine plătite, se îndreaptă spre Java, fiind un limbaj de programare extrem de comun și de căutat. Experții de la FasttrackIT pot lua locul rampei de lansare a celor ce își doresc o carieră în acest domeniu prin intermediul cursurilor creditate Java pe care le pun la dispoziție.

Ce este Java?

Java este printre cele mai mari și mai cunoscute limbaje de programare. El se caracterizează ca fiind un limbaj orientat – obiectiv la nivel înalt. Un viitor programator Java va ști să dezvolte aplicații web, dar și simple aplicații pentru telefonul mobil și chiar programe complexe folosite în centre de date de dimensiuni mari.

Știați că aproximativ 3 miliarde de aparate diverse utilizează Java pentru a funcționa?

Unui viitor programator Java îi va fi destul de ușor să lucreze cu el deoarece este creat astfel încât să țină erorile la distanță. Așa numitele bug-uri nu fac parte din acest limbaj de programare, fiind singurul ce nu le da bătăi de cap programatorilor.

Java se învață ușor?

Probabil toți cei care vor să învețe acest limbaj de programare deja se întreabă cât de greu le va fi. De exemplu, cei ce optează pentru cursurile Java de la FasttrackIT trebuie să știe că vor fi îndrumați de la zero. Mai exact, experții în domeniu, trainerii vor da start cursurilor de învățare chiar de la baza acestui limbaj de programare, ceea ce înseamnă că cei ce nu au mai intrat în contact cu acest domeniu vor putea să îi ajungă din urmă cu ușurință pe cei experimentați.

Se spune că limbajele ortientate – obiectiv sunt o idee mai grele decât cele clasice, însă Java nu este așa. Vorbim de un limbaj de programare despre care s-a spus și anterior că este creat în așa manieră încât poate ține erorile la distanță. Totodată, îmbunătățirile sale aduse în decursul acestor ani îl fac ușor de învățat, dar mai ales ușor de controlat.

Cât durează să înveți Java?

În acest caz, totul depinde de cât de departe și-a propus viitorul programator Java să ajungă în acest domeniu de activitate. Experții de la FasttrackIT, datorită pregătirii lor, pot explica baza acestui limbaj de programare pe înțelesul tuturor în doar câteva ședințe. Asta înseamnă că oricine poate fi deja integrat în rândul programatorilor Java doar după câteva cursuri acreditate disponibile pe fasttrackit.org.

Mai multe detalii despre ce presupun cursurile acreditate pentru învățarea limbajului de programare Java regăsesc cei interesați direct de pe fasttrackit.org, locul în care se pot și înscrie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul