Criteriul National

Cursurile de calificare ofera absolventilor sanse suplimentare pe piata muncii

Cursurile de calificare ofera absolventilor sanse suplimentare pe piata muncii
decembrie 07
18:56 2016

Cursurile de calificare devin un must have si in tara noastra, de aceea tot mai multe persoane adulte se orienteaza in ultima vreme spre inscrierea la asemenea forme de dobandire sau de dezvoltare a unor abilitati profesionale specifice.

Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s ofera o gama foarte extinsa de cursuri acreditate sau in curs de acreditare in diferite sectoare de activitate (horeca, servicii, constructii, beauty).

Persoanele care urmeaza astfel de cursuri de calificare au un avantaj substantial cand doresc sa obtina o promovare intr-o firma unde deja sunt angajati ori in situatia in care sunt someri in cautare de job.

Persoana care dobandeste o calificare suplimentara isi poate imbogati posibilitatile de a obtine venituri mai mari, se poate afirma profesional mai rapid, poate sa devina mai performanta la locul de munca actual datorita abilitatilor noi castigate in timpul cursului (unde se impletesc orele de teorie cu acelea de practica), poate sa opteze pentru gasirea unui job in strainatate etc.

La CPP Alexander’s traineri de valoare reusesc sa pregateasca cursantii la un inalt nivel calitativ, mai ales ca au la indemana si sali moderne bine dotate, precum si locuri speciale (laboratoare, ateliere) la partenerii cu care colaboreaza (companii si institutii prestigioase) pentru dezvoltarea abilitatilor practice ale persoanelor inscrise la aceasta forma de pregatire profesionala pentru adulti.

Avand in vedere dinamismul de pe piata muncii, exista mereu de invatat lucruri noi in orice meserie, de aceea un curs de calificare permite, pe de o parte dobandirea de noi competente in domeniul de activitate ales, cat si actualizarea celor deja existente (pentru persoanele ce activeaza de ceva vreme in meseria respectiva, ca muncitor necalificat sau insuficient calificat).

In afara de avantajele in cariera si pe plan financiar, deja mentionate anterior, pe care orice curs nou de pregatire profesionala absolvit le poate aduce unei persoane apta de munca, automat absolvirea acestuia conduce si la o dezvoltare a stimei de sine, de aceea un curs de calificare in orice meserie este concomitent si un curs de dezvoltare personala.

Cursurile oferite de Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s au fost urmate pana acum de peste 18.000 de persoane, fapt ce demonstreaza calitatea lor deosebita.

Pretul accesibil, facilitatile de plata, reducerile acordate unor categorii de persoane (elevi si studenti la zi, someri, persoane ce lucreaza in domeniul in care doresc sa obtina o anume calificare, persoane ce le recomanda si altora ca fiind calitative, facandu-i pe acestia ca sa le urmeze), fac din cursurile autorizate sau in curs de acreditare de aici unele foarte solicitate.

Detalii suplimentare despre fiecare curs de calificare in parte, dar si despre conditiile de inscriere se gasesc pe site-ul cppalexanders.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo