Criteriul National

Cursurile de calificare ofera absolventilor sanse suplimentare pe piata muncii

Cursurile de calificare ofera absolventilor sanse suplimentare pe piata muncii
decembrie 07
18:56 2016

Cursurile de calificare devin un must have si in tara noastra, de aceea tot mai multe persoane adulte se orienteaza in ultima vreme spre inscrierea la asemenea forme de dobandire sau de dezvoltare a unor abilitati profesionale specifice.

Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s ofera o gama foarte extinsa de cursuri acreditate sau in curs de acreditare in diferite sectoare de activitate (horeca, servicii, constructii, beauty).

Persoanele care urmeaza astfel de cursuri de calificare au un avantaj substantial cand doresc sa obtina o promovare intr-o firma unde deja sunt angajati ori in situatia in care sunt someri in cautare de job.

Persoana care dobandeste o calificare suplimentara isi poate imbogati posibilitatile de a obtine venituri mai mari, se poate afirma profesional mai rapid, poate sa devina mai performanta la locul de munca actual datorita abilitatilor noi castigate in timpul cursului (unde se impletesc orele de teorie cu acelea de practica), poate sa opteze pentru gasirea unui job in strainatate etc.

La CPP Alexander’s traineri de valoare reusesc sa pregateasca cursantii la un inalt nivel calitativ, mai ales ca au la indemana si sali moderne bine dotate, precum si locuri speciale (laboratoare, ateliere) la partenerii cu care colaboreaza (companii si institutii prestigioase) pentru dezvoltarea abilitatilor practice ale persoanelor inscrise la aceasta forma de pregatire profesionala pentru adulti.

Avand in vedere dinamismul de pe piata muncii, exista mereu de invatat lucruri noi in orice meserie, de aceea un curs de calificare permite, pe de o parte dobandirea de noi competente in domeniul de activitate ales, cat si actualizarea celor deja existente (pentru persoanele ce activeaza de ceva vreme in meseria respectiva, ca muncitor necalificat sau insuficient calificat).

In afara de avantajele in cariera si pe plan financiar, deja mentionate anterior, pe care orice curs nou de pregatire profesionala absolvit le poate aduce unei persoane apta de munca, automat absolvirea acestuia conduce si la o dezvoltare a stimei de sine, de aceea un curs de calificare in orice meserie este concomitent si un curs de dezvoltare personala.

Cursurile oferite de Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s au fost urmate pana acum de peste 18.000 de persoane, fapt ce demonstreaza calitatea lor deosebita.

Pretul accesibil, facilitatile de plata, reducerile acordate unor categorii de persoane (elevi si studenti la zi, someri, persoane ce lucreaza in domeniul in care doresc sa obtina o anume calificare, persoane ce le recomanda si altora ca fiind calitative, facandu-i pe acestia ca sa le urmeze), fac din cursurile autorizate sau in curs de acreditare de aici unele foarte solicitate.

Detalii suplimentare despre fiecare curs de calificare in parte, dar si despre conditiile de inscriere se gasesc pe site-ul cppalexanders.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo