Criteriul National

Cursurile de dezvoltare personala se adreseaza tuturor categoriile profesionale

Cursurile de dezvoltare personala se adreseaza tuturor categoriile profesionale
martie 30
17:53 2020

Oferta de cursuri de dezvoltare personala este in continua crestere in Romania.Tot mai multe astfel de cursuri sunt disponibile, fie ca vorbim despre cursuri „in sala”, fie ca ne referim la cursurile online. Astfel de cursuri dezvoltare personala se adreseaza tuturor categoriilor sociale si tuturor categoriilor profesionale.

Indiferent daca esti medic, avocat, profesor, broker,liber profesionist sau practici orice alta meserie, prin participarea la cursuri de dezvoltare personala iti poti imbunatati considerabil toate aspectele vietii tale.Chiar daca de multe ori este mai comod sa participi la cursuri in mediul online, trebuie subliniat faptul ca acele cursuri de dezvoltare personala organizate „in sala” iti pot aduce o multime de beneficii.

Investete in atingerea potentialului maxim

Foarte multe persoane sunt reticente atunci cand vine vorba sa investeasca intr-un curs de dezvoltare personala.Considera ca a investi sume de bani in astfel de cursuri dezvoltare personala este o risipa financiara. Insa trebuie sa stii ca astfel de cursuri pot contribui la atingerea potentialului tau maxim in toate domeniile vietii.

Exista foarte multe beneficii de care poti bucura atunci cand alegi sa investeti in cursuri de dezvoltare personala organizate de echipe de traineri specializati. In primul rand inveti sa te cunosti pe tine si acest lucru contribuie semnificativ la imbunatatirea vietii tale per ansamblu.

In cadrul acelor cursuri dezvoltare personala organizate „in sala” ai posibilitatea de interactiona cu alti cursanti. Acest lucru reprezinta o experienta importanta de viata si poti gasi in povestile celorlalti cursanti atat surse de inspiratie, cat si motivatia de a continua pe drumul evolutiei personale.De asemenea, prin participarea la workshop-uri de dezvoltare personala vei putea sa iti imbunatatesti comunicarea, gestionarea timpului, imaginea de sine si nu in ultimul rand managementul relatiilor cu ceilalti.

Un alt beneficiu care merita a fi mentionat se refera la satisfactiile si avantajele pe care astfel de cursuri de dezvoltare personale le pot aduce raportat la sumele investite in astfel de cursuri. Cu siguranta vei putea realiza ulterior ca ai investit sume mult mai mari in activitati care nu ti-au oferit nici pe departe satisfactiile si beneficiile unor astfel de cursuri dezvoltare personala.

Edugate te astepta cu numeroase cursuri dezvoltare personala

Indiferent de situatia in care te afli la ora actuala in viata ta si indiferent de aspectele pe care doresti sa le imbunatatesti, participarea la cursuri de dezvoltare personala poate reprezenta exact alegerea de care ai nevoie in acest moment.Edugate este un start-up nou care a fost lansat din dorinta de a oferi tuturor acelor persoane dornice sa isi atinga potentialul maxim oportunitatile pe care aceste persoane le asteptau pentru o educatie in domeniul evolutiei personale.

In acest sens Edugate a reusit sa stranga in jurul ideii de resurse de educatie si dezvoltare personala o echipa tanara, dinamica si profesionista de traineri specializati in dezvoltare personala, psihologie, pshiodrama, coaching sau formare.Cursurile de dezvoltare personala puse la dispozitie de Edugate sunt gandite astfel incat sa acopere toate domeniile vietii. De asemenea, toate aceste cursuri dezvoltare personala sunt axate preponderent pe aplicatii si exercitii practice, individuale si de grup, pentru a dezvolta obisnuinta de a aplica in viata de zi cu zi cunostintele teoretice.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul