Criteriul National

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro
martie 14
04:06 2018

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro

Pianul este unul dintre cele mai iubite instrumente muzicale din lume. Dacă v-aţi dorit vreodată să cântaţi la pian, atunci acum este momentul în care va trebui să acţionaţi. Şcoala armonia oferă cursuri de pian doritorilor care sunt pasionaţi de acest instrument.

Ce urmărim în acest curs de pian?

 •  Poziţia corectă la pian
  •  Dezvoltarea auzului muzical şi al ritmului
  •  Memoria muzicală
  •  Frazarea muzicală
  •  Tehnica instrumentală

 

hp-507-pe_hands_gal

De ce este important să cântăm la pian?

 • Muzica ne aduce fericire – acest aspect este foarte important pentru viaţa noastră. Şansa de a face muzică aduce noi oportunităţi în viaţa noastră, putând să ne dezvoltăm creativitatea precum şi talentul inascut sau nu.
 • Pianul oferă atât profunzime, cât și armonie, prin urmare poate fi interpretat solo fără acompaniament. Acesta produce mult mai multe sunete comparaţi cu alte instrumente muzicale (cum ar fi clarinetul sau vioara care produc doar o singură linie, de obicei linia de melodie, unde este întotdeauna necesar un acompaniament).
 • Este posibil să creați sunete coerente pe pian de la început, chiar dacă sunteţi începător – spre deosebire de alte instrumente unde poate dura mai multe luni de studiu înainte ca un sunet plăcut să fie produs (acest lucru este valabil mai ales pentru alamă și instrumente de șir). Stăpânirea pianului necesită o cantitate imensă de coordonare.
 • S-a demonstrat că atât copiii cât și adulții care participă la activități muzicale sunt mai fericiți și mai sociabili decât cei care nu dau acestui lucru o şansă.
 • Studiul muzicii este o prelungire a procesului de învățare, astfel încât copiii care excelează în acest domeniu, se vor descurca la fel de bine şi la şcoală
 • Poate dezvolta o pasiune și un interes în viață.

Cursuri de pian se adresează oricărei vârste, a copiilor (începând de la 5 ani) cât şi adulţilor. Chiar dacă ştiţi să cântaţi la pian şi doriţi să vă perfecţionaţi, noi suntem aici pentru a vă îndeplini această frumoasă dorinţa. O şedinţă durează 50 de minute, noi putând să vă învăţăm lucrurile de bază/avansate. Timpul petrecut în prezenţa pianului nu este unul pierdut, ci unul câştigat, ajutând să vă dezvoltaţi din punct de vedere profesional.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul