Criteriul National

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro
martie 14
04:06 2018

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro

Pianul este unul dintre cele mai iubite instrumente muzicale din lume. Dacă v-aţi dorit vreodată să cântaţi la pian, atunci acum este momentul în care va trebui să acţionaţi. Şcoala armonia oferă cursuri de pian doritorilor care sunt pasionaţi de acest instrument.

Ce urmărim în acest curs de pian?

 •  Poziţia corectă la pian
  •  Dezvoltarea auzului muzical şi al ritmului
  •  Memoria muzicală
  •  Frazarea muzicală
  •  Tehnica instrumentală

 

hp-507-pe_hands_gal

De ce este important să cântăm la pian?

 • Muzica ne aduce fericire – acest aspect este foarte important pentru viaţa noastră. Şansa de a face muzică aduce noi oportunităţi în viaţa noastră, putând să ne dezvoltăm creativitatea precum şi talentul inascut sau nu.
 • Pianul oferă atât profunzime, cât și armonie, prin urmare poate fi interpretat solo fără acompaniament. Acesta produce mult mai multe sunete comparaţi cu alte instrumente muzicale (cum ar fi clarinetul sau vioara care produc doar o singură linie, de obicei linia de melodie, unde este întotdeauna necesar un acompaniament).
 • Este posibil să creați sunete coerente pe pian de la început, chiar dacă sunteţi începător – spre deosebire de alte instrumente unde poate dura mai multe luni de studiu înainte ca un sunet plăcut să fie produs (acest lucru este valabil mai ales pentru alamă și instrumente de șir). Stăpânirea pianului necesită o cantitate imensă de coordonare.
 • S-a demonstrat că atât copiii cât și adulții care participă la activități muzicale sunt mai fericiți și mai sociabili decât cei care nu dau acestui lucru o şansă.
 • Studiul muzicii este o prelungire a procesului de învățare, astfel încât copiii care excelează în acest domeniu, se vor descurca la fel de bine şi la şcoală
 • Poate dezvolta o pasiune și un interes în viață.

Cursuri de pian se adresează oricărei vârste, a copiilor (începând de la 5 ani) cât şi adulţilor. Chiar dacă ştiţi să cântaţi la pian şi doriţi să vă perfecţionaţi, noi suntem aici pentru a vă îndeplini această frumoasă dorinţa. O şedinţă durează 50 de minute, noi putând să vă învăţăm lucrurile de bază/avansate. Timpul petrecut în prezenţa pianului nu este unul pierdut, ci unul câştigat, ajutând să vă dezvoltaţi din punct de vedere profesional.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu