Criteriul National

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro
martie 14
04:06 2018

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro

Pianul este unul dintre cele mai iubite instrumente muzicale din lume. Dacă v-aţi dorit vreodată să cântaţi la pian, atunci acum este momentul în care va trebui să acţionaţi. Şcoala armonia oferă cursuri de pian doritorilor care sunt pasionaţi de acest instrument.

Ce urmărim în acest curs de pian?

 •  Poziţia corectă la pian
  •  Dezvoltarea auzului muzical şi al ritmului
  •  Memoria muzicală
  •  Frazarea muzicală
  •  Tehnica instrumentală

 

hp-507-pe_hands_gal

De ce este important să cântăm la pian?

 • Muzica ne aduce fericire – acest aspect este foarte important pentru viaţa noastră. Şansa de a face muzică aduce noi oportunităţi în viaţa noastră, putând să ne dezvoltăm creativitatea precum şi talentul inascut sau nu.
 • Pianul oferă atât profunzime, cât și armonie, prin urmare poate fi interpretat solo fără acompaniament. Acesta produce mult mai multe sunete comparaţi cu alte instrumente muzicale (cum ar fi clarinetul sau vioara care produc doar o singură linie, de obicei linia de melodie, unde este întotdeauna necesar un acompaniament).
 • Este posibil să creați sunete coerente pe pian de la început, chiar dacă sunteţi începător – spre deosebire de alte instrumente unde poate dura mai multe luni de studiu înainte ca un sunet plăcut să fie produs (acest lucru este valabil mai ales pentru alamă și instrumente de șir). Stăpânirea pianului necesită o cantitate imensă de coordonare.
 • S-a demonstrat că atât copiii cât și adulții care participă la activități muzicale sunt mai fericiți și mai sociabili decât cei care nu dau acestui lucru o şansă.
 • Studiul muzicii este o prelungire a procesului de învățare, astfel încât copiii care excelează în acest domeniu, se vor descurca la fel de bine şi la şcoală
 • Poate dezvolta o pasiune și un interes în viață.

Cursuri de pian se adresează oricărei vârste, a copiilor (începând de la 5 ani) cât şi adulţilor. Chiar dacă ştiţi să cântaţi la pian şi doriţi să vă perfecţionaţi, noi suntem aici pentru a vă îndeplini această frumoasă dorinţa. O şedinţă durează 50 de minute, noi putând să vă învăţăm lucrurile de bază/avansate. Timpul petrecut în prezenţa pianului nu este unul pierdut, ci unul câştigat, ajutând să vă dezvoltaţi din punct de vedere profesional.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu