Criteriul National

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro
martie 14
04:06 2018

Cursurile de pian ca hobby la scoalaarmonia.ro

Pianul este unul dintre cele mai iubite instrumente muzicale din lume. Dacă v-aţi dorit vreodată să cântaţi la pian, atunci acum este momentul în care va trebui să acţionaţi. Şcoala armonia oferă cursuri de pian doritorilor care sunt pasionaţi de acest instrument.

Ce urmărim în acest curs de pian?

 •  Poziţia corectă la pian
  •  Dezvoltarea auzului muzical şi al ritmului
  •  Memoria muzicală
  •  Frazarea muzicală
  •  Tehnica instrumentală

 

hp-507-pe_hands_gal

De ce este important să cântăm la pian?

 • Muzica ne aduce fericire – acest aspect este foarte important pentru viaţa noastră. Şansa de a face muzică aduce noi oportunităţi în viaţa noastră, putând să ne dezvoltăm creativitatea precum şi talentul inascut sau nu.
 • Pianul oferă atât profunzime, cât și armonie, prin urmare poate fi interpretat solo fără acompaniament. Acesta produce mult mai multe sunete comparaţi cu alte instrumente muzicale (cum ar fi clarinetul sau vioara care produc doar o singură linie, de obicei linia de melodie, unde este întotdeauna necesar un acompaniament).
 • Este posibil să creați sunete coerente pe pian de la început, chiar dacă sunteţi începător – spre deosebire de alte instrumente unde poate dura mai multe luni de studiu înainte ca un sunet plăcut să fie produs (acest lucru este valabil mai ales pentru alamă și instrumente de șir). Stăpânirea pianului necesită o cantitate imensă de coordonare.
 • S-a demonstrat că atât copiii cât și adulții care participă la activități muzicale sunt mai fericiți și mai sociabili decât cei care nu dau acestui lucru o şansă.
 • Studiul muzicii este o prelungire a procesului de învățare, astfel încât copiii care excelează în acest domeniu, se vor descurca la fel de bine şi la şcoală
 • Poate dezvolta o pasiune și un interes în viață.

Cursuri de pian se adresează oricărei vârste, a copiilor (începând de la 5 ani) cât şi adulţilor. Chiar dacă ştiţi să cântaţi la pian şi doriţi să vă perfecţionaţi, noi suntem aici pentru a vă îndeplini această frumoasă dorinţa. O şedinţă durează 50 de minute, noi putând să vă învăţăm lucrurile de bază/avansate. Timpul petrecut în prezenţa pianului nu este unul pierdut, ci unul câştigat, ajutând să vă dezvoltaţi din punct de vedere profesional.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro