Criteriul National

Cuverturi de pat de calitate superioara

Cuverturi de pat de calitate superioara
martie 13
15:24 2018

Cuverturi de pat de calitate superioara

Bedding.ro îţi oferă cele mai multe modele şi varietăţi de lenjerii din pat, promoţiile ţinându-se în lanţ la noi, pentru a-ţi oferi tot confortul de care aveţi nevoie în casă. Camera este un spaţiu privat dedicat membrilor familiei. Aceasta este una dintre cele mai importante încăperi ale locuinţei tale, aşa că va trebui să fie tratată ca atare.

Pentru a te putea bucura aşa cum se cuvine, va trebui să aloci mare atenţie asupra amenajarii. O cameră atrăgătoare şi primitoare atât pentru cei din familie cât şi pentru musafiri, se va învârti în jurul aspectului patului. Principalul lucru de care vei avea nevoie vor fi frumoasele cuverturi de pat ce se vor plia perfect pe dimensiunile acestuia. În secţiunea cuverturi pat vei găsi produsul mult dorit, putând să alegi din varietatea de itemuri găsite.

Cuverturi de pat de calitate superioara

 

Culorile vii, vor da viaţa camerei, transmiţând efecte terapeutice, care te vor relaxa într-o zi stresantă. Bumbacul este un material pe care noi îl apreciem şi îl indicam clienţilor datorită calităţii şi aspectului fin al acestuia. Secţiunea principală se ramifica în mai multe opţiuni, putând alege cuverturi bumbac dacă vrei să-l achiziţionezi.  Produsul va funcţiona cu estetica fiecărei camere. Alegerea culorilor este importantă, deoarece acestea nu numai că vor aduce un rol decorativ casei, însă vor crea iluzia unui spaţiu extins şi foarte primitor. Este necesar să ai câteva cuverturi în casa deorece nu se ştie niciodată când vor bate la uşa ta neaşteptaţii şi mult iubiţii musafiri.

Patul, după cum am menţionat este locul central al camerei, aşa că acesta va trebui să primească cea mai mare atenţie, cuverturile fiind un element de la care plecăm cu amenajarea acestuia. Un pat impresionant va atrage atenţia în mod constant oferindu-vă clipe de relaxare şi de prospeţime. Cuverturile fresh vor aduce o notă de modernism casei în care locuieşti, transmiţând un vibe bun pentru fiecare membru al familiei tale.

O casă curata şi întreţinută precum şi un dormitor modern şi elegant, va fi mereu iubita şi confortabilă pentru voi, aşa că aceste accesorii vă vor putea definii spaţiul, dându-i o atmosferă de poveste.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul