Criteriul National

Cuverturi de pat de calitate superioara

Cuverturi de pat de calitate superioara
martie 13
15:24 2018

Cuverturi de pat de calitate superioara

Bedding.ro îţi oferă cele mai multe modele şi varietăţi de lenjerii din pat, promoţiile ţinându-se în lanţ la noi, pentru a-ţi oferi tot confortul de care aveţi nevoie în casă. Camera este un spaţiu privat dedicat membrilor familiei. Aceasta este una dintre cele mai importante încăperi ale locuinţei tale, aşa că va trebui să fie tratată ca atare.

Pentru a te putea bucura aşa cum se cuvine, va trebui să aloci mare atenţie asupra amenajarii. O cameră atrăgătoare şi primitoare atât pentru cei din familie cât şi pentru musafiri, se va învârti în jurul aspectului patului. Principalul lucru de care vei avea nevoie vor fi frumoasele cuverturi de pat ce se vor plia perfect pe dimensiunile acestuia. În secţiunea cuverturi pat vei găsi produsul mult dorit, putând să alegi din varietatea de itemuri găsite.

Cuverturi de pat de calitate superioara

 

Culorile vii, vor da viaţa camerei, transmiţând efecte terapeutice, care te vor relaxa într-o zi stresantă. Bumbacul este un material pe care noi îl apreciem şi îl indicam clienţilor datorită calităţii şi aspectului fin al acestuia. Secţiunea principală se ramifica în mai multe opţiuni, putând alege cuverturi bumbac dacă vrei să-l achiziţionezi.  Produsul va funcţiona cu estetica fiecărei camere. Alegerea culorilor este importantă, deoarece acestea nu numai că vor aduce un rol decorativ casei, însă vor crea iluzia unui spaţiu extins şi foarte primitor. Este necesar să ai câteva cuverturi în casa deorece nu se ştie niciodată când vor bate la uşa ta neaşteptaţii şi mult iubiţii musafiri.

Patul, după cum am menţionat este locul central al camerei, aşa că acesta va trebui să primească cea mai mare atenţie, cuverturile fiind un element de la care plecăm cu amenajarea acestuia. Un pat impresionant va atrage atenţia în mod constant oferindu-vă clipe de relaxare şi de prospeţime. Cuverturile fresh vor aduce o notă de modernism casei în care locuieşti, transmiţând un vibe bun pentru fiecare membru al familiei tale.

O casă curata şi întreţinută precum şi un dormitor modern şi elegant, va fi mereu iubita şi confortabilă pentru voi, aşa că aceste accesorii vă vor putea definii spaţiul, dându-i o atmosferă de poveste.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu