Criteriul National

Da-ti sansa sa devii cel mai bun contabil indrumat de Profa de conta

Da-ti sansa sa devii cel mai bun contabil indrumat de Profa de conta
august 30
21:08 2022

Ai curaj sa iti duci pasiunea sau inclinatia pentru contabilitate la un alt nivel. Desi complexitatea domeniului s-ar putea sa te sperie, nu te lasa descurajat si urmeaza-ti visul. Investeste timp si bani in dezvoltarea ta si da-ti voie sa ajungi unul dintre cei mai buni practicanti din breasla. Ia etapele pe rand si incepe prin a obtine cat mai multe informatii despre profa de conta si despre felul in care unul dintre cururile disponibile ar putea reprezenta cel mai mare salt al tau in cariera.

Participa la cursuri de calificare si formare profesionala

Daca te-ai convins ca acesta este traseul pe care vrei sa il urmezi, pe site vei descoperi 5 module distincte care te asteapta sa le aprofundezi. Primele patru abordeaza treptat, din ce in ce mai detaliat, subiectul contabilitatii financiare, pentru ca, in final, sa te poti concentra si tot ceea ce inseamna salarizarea si administrarea de personal, la scara larga. Fie ca vrei sa te angajezi sau sa fii liber profesionist, toate aceste informatii vor reprezenta un real avantaj.

Cine poate urma un curs cu Profa de conta?

Studenti la ASE sau absolventi, masteranzi sau liber profesionisti, cu totii sunt asteptati sa se inscrie la unul sau mai multe dintre modulele disponibile. In aceeasi masura, aceste instrumente de invatare, aprofundare si dezvoltare vin si in intampinarea persoanelor care doresc sa se reprofileze in acest domeniu, dar si celor care isi doresc sa aprofundeze in cariera, fara ca varsta sa reprezinte un obstacol. De asemenea, aceste cursuri pot fi utilizate si ca programe de instruire in cadrul companiilor mari care activeaza pe aceasta nisa. Eficacitatea lor se va demonstra in oricare dintre aceste cazuri, fiind un adevarat ajutor pentru fiecare dintre cei care vor beneficia de pe urma lor. 

De ce sa alegi astfel de sesiuni educative?

Important este, in primul rand, cumulul de informatii si abilitati pe care le vei dobandi de pe urma sesiunilor pe care le vei urma. Nu doar ca vei putea sa aprofundezi domeniul, cu toate secretele pe care acesta le are, dar vei avea ocazia sa te si familiarizezi cu procedurile specifice. Cu alte cuvinte, vei putea pune in practica absolut tot ce inveti, in asa fel incat, in momentul in care te vei afla in situatia de a rezolva anumite situatii din postura de contabil profesionist, nimic sa nu ti se mai para dificil. 

Mai mult, la finalizarea fiecarui modul vei obtine o diploma acreditata ANC, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care va contribui semnificativ la nivelul tau de performanta si experienta in domeniu acumulata. Cu alte cuvinte, va reprezenta un element distinctiv, in favoarea ta, intre tine si ceilalti participanti la concursul pentru un anumit post.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Sergiu

Sergiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul