Criteriul National

Dantura perfecta la orice ora din zi

Dantura perfecta la orice ora din zi
septembrie 23
12:19 2019

Dantura perfecta, alba si stralucitoare este fara doar si poate unul din cele mai mari vise in special pentru tinerele doamne si domnisoare, care isi doresc in totdeauna sa se bucure de atentia celor din jur si sa aiba mereu un look demn de invidiat.

Tocmai de aceea procesul de albire a dintilor, este extrem de adoptat de catre majoritatea femeilor, insa nici barbatii nu se dau inlaturi de la asa ceva. Bineinteles ca, costurile sunt substantiale, in special atunci cand apelati la aceste tipuri de servicii si mai ales atunci cand sunteti in deplasare. Spre exemplu atunci cand sunteti in concediu. Insa, acest lucru nu este un impediment, intrucat gasiti nu doar o stomatologie in Constanta, sau o singura clinica dentara in Constanta, ci mult mai multe si mai mult decat atat aveti posibilitatea de a gasi in cadrul acestora si dentist non-stop.

Procesul de albire a dintilor

Anterior vorbeam despre procesul de albire a dintilor, asadar, sa vedem in continuare cat de sigur este aceasta pentru dantura si care sunt riscurile si beneficiile din punct de vedere stiintific.

Pentru albirea dintilor se foloseste ca si substanta activa peroxidul de carbamida, cu o concentratie de 10-16% pentru albirea acasa si 45% pentru procedurile de practica dentara.

Utilizarea gelului peroxid de carbura 10% in tavi este echivalenta cu 3% peroxid de hidrogen si 7% uree. Peroxidul de hidrogen se descompune in oxigen activ si apa si uree in amoniac si dioxid de carbon. Toate aceste produse secundare exista in mod natural in interiorul corpului si alimentelor si sunt bine tolerate de corpul uman.

Studiile stiintifice au evaluat siguranta peroxidului de hidrogen din interiorul cavitatii bucale. Incercarile au aratat ca acesta este un compus chimic cu efecte benefice pentru gingie, prin efectul antibacterian al oxigenului, efectul anti-plachetar si efectul antiseptic. Este netoxic si nu au fost raportate efecte nedorite. Poate sa apara o iritatie pe termen scurt a gingiilor datorita contactului prelungit.

Studiile clinice si de laborator, dar si milioane de pacienti tratati au dovedit ca utilizarea produselor de albire, aplicate si monitorizate de medicul dentist, sunt sigure si eficiente. Numai medicul cunoaste indicatiile si contraindicatiile de albire a dintilor, modul in care se face aceasta procedura si ce produse sunt adecvate pentru fiecare pacient din gama de produse comercializate.

Asadar, pentru a o dantura perfect sanatoasa si un zambet impecabil este recomandat sa vizitati cabinetul stomatologic cel putin o data la 6 luni.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Seovision

Seovision

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul