Criteriul National

Dănuţ Pop, Partidul Ecologist: „Mesajul lui Tăriceanu provoacă repulsie! Este un pion politic, fără scrupule!”

Dănuţ Pop, Partidul Ecologist: „Mesajul lui Tăriceanu provoacă repulsie! Este un pion politic, fără scrupule!”
iunie 13
15:49 2020

Dănuț Pop, președintele PER, susține ca Tariceanu vrea o noua “golaniadă” pentru că acum are o mai mare experiență în trădarea interesului naţional. Ecologiştii acuză ca se dorește reluarea vânzării activelor României

 

“Este foarte trist să vedem cum căpuşe ale politicii româneşti instigă la revoltă, astăzi, la 30 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990. Cu un tupeu greţos ce-l caracterizează, Călin Popescu Tariceanu spune că este nevoie ca o nouă ‘Golaniadă’ să înceapă în toată România. Acest trântor al cărui nume se leagă de protocoalele secrete dintre SRI- DNA, Legea Offshore, dosarul despre șpagă în cazul “Delta Dunării”, cazul Gojdu, negocierea defectuasă privind aderarea României la UE sau concesionarea gazelor de la Marea Neagră, fără să consulte românii pe o temă atât de importantă, este doar un pion politic, fără scrupule, un vânzator de ţară care pozează într-un mare patriot. Tariceanu este şi acum singura persoană care primește oficial delegatiile Exxon-OMV de câte ori vin în Romania și omul lor de casă care, nu se sfiește să militeze public pentru interesele lor.

In calitatea sa „reputată” de trădător, ar fi trebuit să vorbească despre sistemul care îl ţine în braţe de atâţia ani, despre cum unii justiţiari fac jocurile Serviciilor sau ale clasei politice, despre cum sunt păstrate la sertar dosare de mare importanţă, inclusiv ale lui, şi despre modul excrecabil în care, în aceste zile simbolice, mulţi politicieni „deplâng” Justiţia din România.

Mesajul lui Tăriceanu provoacă repulsie! Practic, ne dă de înteles că vrea o altă „golaniadă” pentru că acum are o mai mare experienţă în tradarea interesului naţional! Se doreşte reluarea vânzării activelor României şi au nevoie de o masă de manevră în numele luptei pentru democraţie?”

Sursa foto: https://google.com

Sursa foto://google.com

 

Platforma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro salută și susține decizia domnului Dănuț Pop , președinte al PER

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul