Criteriul National

Dănuţ Pop, Partidul Ecologist: “Pluripartidismul este o glumă! Registrul partidelor politice devine o fiţuică de răsfoit dimineaţa, pe budă!”

Dănuţ Pop, Partidul Ecologist: “Pluripartidismul este o glumă! Registrul partidelor politice devine o fiţuică de răsfoit dimineaţa, pe budă!”
iunie 04
17:17 2020

Ecologiştii (PER) acuză partidele parlamentare de ipocrizie şi fraternitate politică în modificarea legislaţiei electorale.

Tupeul si nesimţirea legiuitorilor nu mai au limite! Dupa ce au schimbat legea ca sa il cumpere pe Victor Ponta cu bani de la Stat, acordand subventii unui partid care nu a participat in alegeri, dar format din traseisti cu mandate, aflam ca demnitarii nostri dau posibilitatea partidelor cu parlamentari dar fără grup, sa fie incluse în birourile electorale. Este absolut evident ca sunt create parghii pentru resuscitarea tradatorilor de tara ca Tariceanu, Basescu si Ponta, dar si formatiunilor acestora pentru a juca ultima carte. Probabil ca planurile de fraudare a alegerilor vizeaza necesitatea unor „extensii politice” ale reprezentantilor de partide mari in BEC si BEJ iar schimbarea legislatiei este solutia perfecta in acest sens. Nu exista alta explicatie, mai ales ca partidele vizate de aceasta modificare legislativa, nu doar ca nu ar fi meritat acest efort dar sunt si predispuse disparitiei, imediat dupa alegeri. Dublarea si chiar triplarea reprezentantilor in organismele electorale vor influenta cu siguranta scorul la urmatoarele alegeri.

Cum era de aşteptat, această modificare legislativă dezavantajează total partidele neparlamentare iar în acest fel, pe lângă pragul de 5%, numărul mare al semnăturilor de susţinere la înscriere în alegeri cât şi existanţa subvenţiilor uriaşe, pluripartidismul este o glumă! Registrul partidelor politice devine o fiţuică de răsfoit dimineaţa pe budă!

Sursa foto: Bianca Vasile,vicepreședinte al PER

Platfirma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro salută și susține decizia domnului Dănuț Pop președinte al PER

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul