Criteriul National

Darius Vâlcov va fi arestat preventiv timp de 23 de zile

Darius Vâlcov va fi arestat preventiv timp de 23 de zile
aprilie 02
14:28 2015

agerpres ValcovDecizia este definitivă si apartine judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție. Pentru Darius Vâlcov. Fostul ministru de Finanțe viitorul nu se intrevede dloc linistit. 

Mandatul de arest preventiv pentru Darius Vâlcov este de 23 de zile, deoarece i-au fost scăzute zilele de arest la domiciliu.

Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov a fost, miercuri, în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție. S-a judecat recursul procurorilor la decizia instanței de a-l plasa pe Darius Vâlcov în arest la domiciliu, nu în arestul Poliției.

Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare pentru astăzi, când a decis definitiv ca Darius Vâlcov să fie arestat preventiv.

Din punctul meu de vedere acest lucru reflecta realitatea si se inscrie pe linia „curatirii” mediului politic de corupti!

Cea mai mare dezamagire o reprezinta faptul ca, pana in prezent DNA-ul nu a putut sa aibe „unda verde” si-n cazul Sova.Cel mai sigur ar fi daca DNA ar mai gasi cateva probe noi, astfel incat sa poata cere inca o data arestarea lui. Ca si Valcov a scapat prima data cu arest la domiciliu, iar la a doua cerere s-a ales cu arest la „beciul domnesc” cum ii place lui Mazare sa spuna. Acum vor fi colegi de celula…

Sursa foto : Agerpress

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro