Criteriul National

Daruieste sanatate cu SENDO

Daruieste sanatate cu SENDO
decembrie 13
16:37 2017

SENDO te ajuta sa oferi cel mai de pret dar, in luna cadourilor. Acum poti avea mai multa grija de cei pe care ii iubesti si sa ii ajuti sa isi pretuiasca sanatatea. Si pentru ca dar din dar se face rai, pana pe 31 decembrie ai posibilitatea ca la fiecare tensiometru SENDO Advance 3 cumparat sa mai primesti unul pe care sa il oferi cuiva drag.

Campania, care a inceput astazi, presupune primirea, la comandarea fiecarui aparat de masurat tensiunea SENDO Advance 3, a unui tensiometru SENDO Economy, care este un dispozitiv semiautomat. Cadoul nu presupune niciun cost suplimentar din partea ta, e suficient sa comanzi modelul SENDO Advance 3. In momentul lansarii comenzii, nu trebuie decat sa selectezi, cu o bifa, faptul ca vrei sa daruiesti al doilea produs in mod gratuit, iar el va fi inclus pentru persoana draga tie care are nevoie de el pentru monitorizarea tensiunii arteriale.

Proiectat pentru masurare la nivelul bratului, tensiometrele SENDO sunt realizate dupa cele mai inalte standarde de productie, pentru a asigura monitorizarea sistemului cardiovascular pe termen lung. Caracteristicile cheie ale SENDO ADVANCE 3 sunt:

 1. Noua tehnologie HIRA pentru detectarea si evaluarea riscului batailor neregulate ale inimii
 2. Precizie validata clinic
 3. Atentionare de aplicare incorecta a mansetei si atentionare de miscare in timpul masurarii
 4. Manseta din materiale non-alergenice
 5. Cutie practica pentru protectie

Proiectarea unui tensiometru atat de inovator precum SENDO ADVANCE 3 ar fi fost imposibila fara traditia de peste 40 de ani in construirea tensiometrelor electronice.

Cel mai recent rezultat al muncii echipei noastre de ingineri este SENDO ADVANCE 3, un dispozitiv care a redefinit conceptul masurarii tensiunii arteriale acasa prin precizia sa extraordinara, fiabilitatea pe termen lung si operarea cu ajutorul unui singur buton.

Ce vei gasi in cutia SENDO Advance 3?

 

 • Dispozitivul pentru masurarea tensiunii arteriale SENDO ADVANCE 3
 • Manseta standard de brat pentru circumferinte intre 22-32 cm.
 • Instructiuni de utilizare in limba romana
 • Baterii (4 x AA)
 • Adaptor de priza pentru alimentarea tensiometrului
 • Cutie practica de protectie
 • Certificat de garantie (inclus in instructiunile de utilizare)

Ce vei gasi in cutia SENDO Advance 3?

 

 • Dispozitivul pentru masurarea tensiunii arteriale SENDO ADVANCE 3
 • Manseta standard de brat pentru circumferinte intre 22-32 cm.
 • Instructiuni de utilizare in limba romana
 • Baterii (4 x AA)
 • Adaptor de priza pentru alimentarea tensiometrului
 • Cutie practica de protectie
 • Certificat de garantie (inclus in instructiunile de utilizare)
 • Cadoul constand in tensiometrul SENDO Economy contine:
 • Tensiometrul semiautomat
 • Geanta textila pentru depozitare
 • Manseta standard pentru circumferinta bratului intre 22 – 32 cm
 • Pompa cauciuc tip para
 • O baterie AA
 • Instructiuni de folosire si certificat de garantie (integrat)

 

 • Acum iti poti masura tensiunea acasa, contand pe un rezultat exact al masuratorii tensiunii arteriale, la fel ca cea efectuata de un specialist in domeniu.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro