Criteriul National

De ce afacerea are nevoie de un website modern?

De ce afacerea are nevoie de un website modern?
noiembrie 19
11:39 2019

Administrarea propriei afaceri nu este atat de usoara pe cat pare si trebuie sa aveti o strategie de marketing buna, daca doriti sa o faceti cu succes. Trebuie sa puteti gestiona in mod corespunzator sarcinile angajatilor si sa acordati atentie fiecarui detaliu.

Este esential pentru fiecare afacere sa isi stabileasca prezenta online, asa ca ar trebui sa incepeti sa aveti propriul site web. Crearea unui site web este vitala pentru succesul in afaceri si este cel mai bun mod de a va prezenta afacerea catre mai multi potentiali clienti.

Daca nu puteti decide daca ar trebui sa creati un site web de afaceri sau nu, va vom ajuta prezentandu-va motivele pentru care un site web va va ajuta afacerea. Aceste argumente va vor convinge cu siguranta sa apelati la servicii pentru creare site.

Credibilitate instantanee

Veti castiga credibilitate instantaneu daca creezi propriul site web. Numarul de persoane care prefera sa caute produsele de care au nevoie online este din ce in ce mai mare si, daca nu aveti un site web unde pot gasi produsele de care au nevoie, acestea vor apela la concurentii. Prin urmare, daca doriti sa extindeti numarul clientilor, sa aveti un site web pentru afacere  este pasul crucial pentru atingerea acestui obiectiv.

Accesibilitate

Daca aveti un site web, clientii potentiali vor avea acces instantaneu la toate informatiile de care au nevoie. Daca exista unele actualizari despre produse noi, informatii despre vanzari, promotii sau chiar interviuri de angajare, clientii vor sti imediat despre acest lucru. Site-ul va fi accesibil pentru clienti 24/7 si chiar pot fi anuntati prin e-mail despre produse. Acesta este motivul pentru care un site web este cel mai eficient mod pentru a va informa clientii in legatura cu afacerea voastra.

E-Commerce

Din ce in ce mai multi oameni prefera comertul electronic in zilele noastre, deoarece le este mult mai usor sa cumpere orice din confortul propriei case decat sa iasa si sa mearga din magazin in magazin. Piata comertului electronic continua sa se extinda constant si va puteti asigura ca afacerea se va extinde si daca decideti sa aveti propriul site web. Vei putea vinde produsele unui numar mai mare de oameni, imbunatatindu-ti astfel afacerea si castigand mai multi bani.

Economisiti bani

Daca aveti un site web veti economisi bani, deoarece nu aveti nevoie de multi bani pentru a proiecta un site web de calitate. Cu siguranta este o modalitate rentabila de a vaface publicitate cu succes. Anunturile si afisele din ziare v-ar costa mai mult, asa ca ar trebui sa luati in considerare cu adevarat optiunea mult mai ieftina de a va promova afacerea cu ajutorul unui site web. De asemenea, puteti gasi o gazduire web buna la un pret rezonabil care va va oferi cel mai bun serviciu.

Asistenta pentru clienti

Asistenta pentru clienti este mult mai usoara atunci cand aveti un site web de afaceri, care este disponibil pentru clientii vostri in orice moment. Tot ce ai nevoie este o echipa buna de oameni care isi vor face efectiv munca in serviciul de asistenta pentru clienti. Aceasta este o modalitate foarte buna pentru clientii tai de a avea incredere in tine si pentru a le arata ca le pasa de ei.

Blog

Cand aveti propriul site web, unul dintre cele mai mari lucruri pe care le puteti face pentru afacerea  este sa aveti propriul blog. Puteti sa faceti blog despre produse si sa postati imagini si videoclipuri pentru a arata clientilor potentiali cine sunteti. Odata ce incepeti sa faceti bloguri, veti vedea cat de important este pentru comunicarea cu clientii si pentru a promova in plus munca dumneavoastra.

Marketing

Daca aveti propria afacere, sunteti cu siguranta constienti de importanta unui marketing bun. Cand dezvolti o strategie de marketing buna, cu siguranta iti vei conduce afacerea spre succes. Un site web este, evident, o forma de marketing pentru a va promova afacerea, intr-un mod in care nici o alta campanie de marketing nu poate. Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa includeti si alte tipuri de strategii de  marketing. Pur si simplu trebuie sa stiti ca un site web va va ajuta cu prezenta online si va ajuta afacerea sa devina vizibila pentru o piata mai larga.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul