Criteriul National

De ce ai alege un smartphone Huawei în locul oricărui alt telefon?

De ce ai alege un smartphone Huawei în locul oricărui alt telefon?
decembrie 13
17:50 2019

Huawei este o companie chineză, fondată în 1987, având aproximativ 180000 de angajați. Ultimul telefon lansat de companie în septembrie anul acesta, Huawei Mate 30, va ajunge în această lună și pe piețele din Europa. Nu se știe încă dacă modelul vanilla Mate 30 sau Porsche Design vor fi și ele disponibile. Telefonul va fi însă disponibil doar la magazinul Huawei Space din Madrid, Spania.

Huawei se află pe locul 2 în topul companiilor producătoare de telefoane mobile, imediat după Samsung, dar poate concura foarte ușor cu acesta. Există motive foarte bune pentru care un smartphone Huawei poate fi o alegere excelentă.

Prețul telefoanelor HUAWEI

Prețul accesibil este unul din aspectele pentru care cei de la Huawei sunt cunoscuți. Este foarte important atunci când doriți să vă achiziționați un telefon nou, mai ales că nimeni nu își dorește să plătească extra pentru aceleași specificații. Chiar flagship-urile acestei companii au un preț avantajos față de flagship-urile altor companii. De multe ori prețului unui produs îi este adăugată și popularitatea companiei ce îl fabrică, dar acest lucru nu este întotdeauna o garanție a calității. Cei de la Huawei au o gama variata de smartphone-uri, cu prețuri la fel de variate, ce răspund nevoilor oricărui client.

Design-ul (oricarui smartphone Huawei)

huawei_mate_10_pro_vs_lg_v30

Un alt lucru pe care cei de la Huawei îl fac bine în legătură cu smartphone-urile lor este design-ul acestora. Sunt telefoane cu un aspect minimalist, dar modern și ies în evidență din prima. Există persoane ce își doresc să fie unice și să se diferențieze de ceilalți, iar Huawei le permite să facă asta. Compania are un centru special de design la Paris, iar angajații sunt constant în contact cu utlimele tendințe. Și nu ne referim aici doar la design-ul exterior, cât și la interfața EMUI ce este atât de diferită față de interfața celorlalte telefoane.

Camera foto

HuaweiMate10Pro-camera leica

Este deja cunoscut faptul că telefoanele celor de la Huawei au printre cele mai bune camere foto. Avantajul companiei este că, pentru anumite smartphone-uri, Huawei folosesc lentile, senzori, ISP și tuning de la Leica. Parteneriatul a început în 2014 când Huawei căuta metode prin care să își îmbunătățească camera foto a smartphone-urilor. Primul telefon Huawei cu cameră Leica a fost Huawei P9 în 2016.

 

Atât ingineri de la Huawei cât și ingineri de la Leica lucrează împreună pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul