Criteriul National

De ce ai nevoie de Active Document Center

De ce ai nevoie de Active Document Center
iunie 30
07:35 2020

Active Document Center este o firma de printare formate mari, cu propria baza de productie. Capacitatile tehnice ale centrului de copiere si printare formate mari, le permite sa produca printari de inalta calitate pe aproape orice mediu. Acest lucru face ca centrul sa iasa in evidenta in fata concurentei. Cu ajutorul echipamentelor profesionale de imprimare se ofera servicii de imprimare eco-solvent. Imprimarea pe format mare format este utilizata atat pentru ​​publicitatea in aer liber, cat si pentru rezolvarea problemelor interioare. Tehnologiile moderne si vopselele speciale permit printarea imaginii la o calitate fotografica.

Servicii de printare formate mari

Pentru a oferi servicii de o calitate cu adevarat de referinta, se printeaza cu cerneala eco-solvent dovedita, ceea ce face ca orice imagine sa fie cat mai realista. Spre deosebire de vopselele obisnuite, cerneala practic nu se estompeaza sub actiunea razelor solare directe, nu se estompeaza in timp si nu emana miros intepator. Cerneala este sigura, iar tehnologia de printare permite aplicarea cu o precizie extrema. Echipamentul permite oferirea de servicii de printare formate mari, ieftin in orice volum, pentru persoane fizice si juridice.

Format mare si imprimare interioara

Publicitatea in aer liber, cu o abordare competenta, este una dintre cele mai eficiente instrumente pentru evidentierea unei afaceri, astfel incat tot mai multe companii prefera sa solicite servicii de printare formate mari de inalta calitate, la Active Document Center. Imprimarea in format mare, color, permite obtinerea celei mai inalte calitati a imaginii, astfel incat afisul, bannerul si oricare alta publicitate in aer liber sa functioneze. Imprimarea unei reclame este o munca grea pe care nu o poti incredinta oricui, dar Active Document Center se deosebeste prin fiabilitatea calitatii serviciilor oferite.  Pentru ca o reclama sa atraga atentia, ai nevoie de printare moderna in format mare, material adecvat si instrumente profesionale. Printarea in format mare poate creste semnificativ durata de viata a produsului, mentinand in acelasi timp un aspect excelent. Tiparirea de inalta calitate si urgenta in format mare combinata cu un concept neobisnuit de publicitate, poate crea pur si simplu un miracol si poate atrage un public numeros. Tehnologia de printare formate mari permite lucrul cu orice dimensiune de hartie, tesatura, film.

De ce ai nevoie de printare formate mari?

Printarea in formate mari este una cele mai populare tipuri de servicii de imprimare. Datorita imprimarii pe format mare, pe strazile oraselor sunt afisate pancarte uriase, firewall-uri, pancarte stradale, afise, pereti decorati, afise pentru sali de evenimente (roll-up-uri, standuri, presa) si multe altele. Printarea in format mare este o modalitate de a aplica imprimarea in culori pe materiale in rulou, intr-un timp scurt, asigurand in acelasi timp imagini de inalta definitie. Tiparirea in format mare face posibila producerea de publicitate in aer liber, ceea ce la randul sau aduce multi clienti si profituri pentru companii.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul