Criteriul National

De ce ai nevoie de o gaura de aerisire realizata profesional?

iulie 09
16:30 2019

O aerisire corespunzătoare, este absolut esenţială pentru a putea convieţui într-un mediu sănătos, plăcut şi primitor. Se spune că aerul interior este de până la 5 ori mai poluat decât cel din mediul exterior, datorită surselor de poluare interne: oameni, animale de casă, detergenţi şi alte substanţe chimice folosite în gospodărie, substanţe emanate de mobilier, covoare, vopseluri, materiale folosite la construcţie, umezeala, pulberi, infiltraţii de radon.

De exemplu, într-o casă a căror ferestre sunt închise şi bine izolată, aerul devine din ce în ce mai puţin respirabil şi asta din cauza dioxidului de carbon ce se acumulează şi a umidităţii tot mai crescută care crează premisele proliferării mucegaiului şi bacteriilor nesănătoase.

Deschiderea ferestrelor nu este tocmai o soluţie benefică, având în vedere faptul că în acest mod veţi schimba brusc aerul din interior, astfel încât veţi crea nu numai disconfort, ci veţi risipi şi energia utilizată pentru a aduce aerul la temperatura pe care o doriţi.

În general specialiştii recomanda achiziţionarea unui sistem descentralizat de ventilaţie, pentru a aerisi în mod controlat încăperile în care nu au fost prevăzute trasee de tubulatura pentru ventilaţie.

Tocmai de aceea în acest caz sunt necesare efectuarea găurilor pentru aerisire, proces ce poate fi realizat de către o echipă specializată în acest domeniu, precum Emar Trade Construct.

Astfel, aceste tipuri de găuri pentru aerisire sau ventilaţie, sunt realizate cu ajutorul unor echipamente specializate, a unor maşinării de înaltă calitate. Vorbim despre ultimele tehnologii de carotare a betonului sau cărămizii. Să vedem la ce folosesc aceste găuri de aerisire. Ei bine, sunt extrem de utile pentru protejarea pereţilor atât de umezeală, cât şi de mucegai. Găurile pentru aerisire se pot face chiar şi în bucătărie.

Gaura de aerisire se face prin carotare umedă, tehnica utilizată pentru a evita crăparea peretelui, şi fără a face praf. Toate acestea sunt evitate având în vedere faptul că există un mic aspirator care sustrage tot praful din încăpere şi lasă camera impecabilă din toate punctele de vedere.

Timpul de realizarea a găurii de aerisire este dat în mare parte de prezenţa (sau absenţa) armaturii în peretele de carotat.

Pentru că o gaură să fie realizată pe baza unui sistem clasic şi anume într un material precum betonul armat, trebuie în primul rând să fie dat un contur pentru a se crea marginile astfel încât să fie evitat riscul de a distruge cealaltă parte a suprafeţei de lucru. După realizarea prealabilă a conturului, se poate trece cu uşurinţă la pasul următor.

Şi anume la extragerea materialului din mijloc, care se realizează prin unirea găurilor între ele (în general, se face cu o daltă în sistem automatizat cu un ciocan demolator). De asemenea, trebuie să ţineţi cont că la efectuarea găuri este nevoie de un spaţiu de 1 metru în faţă pentru a se putea lucra eficient şi fără să existe vreun impediment.

Emar Trade Construct realizează astfel de găuri de aerisire, la preţuri absolut excepţionale, ce sunt adaptate fiecărui buget şi fiecarui serviciu în parte. Pentru detalii suplimentare nu ezitaţi să contactaţi Emar Trade Construct.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul