Criteriul National

De ce ai nevoie de o placa de par buna?

De ce ai nevoie de o placa de par buna?
aprilie 04
10:43 2017

Placa de par este utila atat fetelor carora nu trebuie sa le lipseasca, dar si baietilor asta dupa ce moda a luat o alta intorsatura fata de acum 10 sau 15 ani. Si totusi, chiar daca in momentul de fata piata iti ofera o larga varietate de placi, trebuie sa ai in vedere si faptul ca nu toate iti ofera calitate de care ai nevoie, lucru care este destul de incomod. Asa ca, este foarte important sa stii sa o alegi pe cea care ti se potriveste nevoilor si sa nu te trezesti cu surprize neplacute dupa doar o luna in care ai folosit-o.

Motive pentru a achizitiona o placa de par

Placa de par, este probabil cea mai buna ustensila de care poti profita daca pui si tu un accent mai mare pe aspectul tau fizic in momentul in care iesi din casa. De aceea, axeaza-te pe o placa de par de calitate si alege una care sa iti satisfaca nevoile deoarece nu toate pot sa iti ofere avantaje si beneficii in ceea ce consta calitatea sa. Motiv pentru care, atentia ta, trebuie sa fie focusata pe cele mai bune placi si care iti ofera avantajul de a te ajuta in momentul in care vrei sa-ti aranjezi parul.

Chiar si din punct de vedere a modului in care te ajuta, placa de par trebuie sa faca parte din ustensilele fiecarei femei. Fata de fixativ si gel, aceasta este cea mai putin daunatoare si parul tau poate fii aranjat intr-un mod cat mai natural si mai simplu. Acest lucru este mentionat si de cumparatorii sai care nu au ezitat si au mentionat ca o placa de par este foarte utila, fapt care se poate demonstra cu usurinta in momentul in care o vei folosi.

Iar ultimul aspect pe care trebuie sa-l mentionam face referire la pretul sau. Acesta, alaturi de cele pe care le-am mentionat putin mai sus, creeaza din aceasta placa de par o ustensila indispensabila si fara de care comoditatea noastra nu poate fi atat de mare. Asa ca, axeaza-te pe o placa care sa iti satisfaca absolut toate nevoile fara sa cumperi una profesionala daca tu o vei folosi doar de doua ori pe saptamana.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo