Criteriul National

De ce ai nevoie de o placa de par buna?

De ce ai nevoie de o placa de par buna?
aprilie 04
10:43 2017

Placa de par este utila atat fetelor carora nu trebuie sa le lipseasca, dar si baietilor asta dupa ce moda a luat o alta intorsatura fata de acum 10 sau 15 ani. Si totusi, chiar daca in momentul de fata piata iti ofera o larga varietate de placi, trebuie sa ai in vedere si faptul ca nu toate iti ofera calitate de care ai nevoie, lucru care este destul de incomod. Asa ca, este foarte important sa stii sa o alegi pe cea care ti se potriveste nevoilor si sa nu te trezesti cu surprize neplacute dupa doar o luna in care ai folosit-o.

Motive pentru a achizitiona o placa de par

Placa de par, este probabil cea mai buna ustensila de care poti profita daca pui si tu un accent mai mare pe aspectul tau fizic in momentul in care iesi din casa. De aceea, axeaza-te pe o placa de par de calitate si alege una care sa iti satisfaca nevoile deoarece nu toate pot sa iti ofere avantaje si beneficii in ceea ce consta calitatea sa. Motiv pentru care, atentia ta, trebuie sa fie focusata pe cele mai bune placi si care iti ofera avantajul de a te ajuta in momentul in care vrei sa-ti aranjezi parul.

Chiar si din punct de vedere a modului in care te ajuta, placa de par trebuie sa faca parte din ustensilele fiecarei femei. Fata de fixativ si gel, aceasta este cea mai putin daunatoare si parul tau poate fii aranjat intr-un mod cat mai natural si mai simplu. Acest lucru este mentionat si de cumparatorii sai care nu au ezitat si au mentionat ca o placa de par este foarte utila, fapt care se poate demonstra cu usurinta in momentul in care o vei folosi.

Iar ultimul aspect pe care trebuie sa-l mentionam face referire la pretul sau. Acesta, alaturi de cele pe care le-am mentionat putin mai sus, creeaza din aceasta placa de par o ustensila indispensabila si fara de care comoditatea noastra nu poate fi atat de mare. Asa ca, axeaza-te pe o placa care sa iti satisfaca absolut toate nevoile fara sa cumperi una profesionala daca tu o vei folosi doar de doua ori pe saptamana.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu