Criteriul National

De ce ai nevoie de o placa de par buna?

De ce ai nevoie de o placa de par buna?
aprilie 04
10:43 2017

Placa de par este utila atat fetelor carora nu trebuie sa le lipseasca, dar si baietilor asta dupa ce moda a luat o alta intorsatura fata de acum 10 sau 15 ani. Si totusi, chiar daca in momentul de fata piata iti ofera o larga varietate de placi, trebuie sa ai in vedere si faptul ca nu toate iti ofera calitate de care ai nevoie, lucru care este destul de incomod. Asa ca, este foarte important sa stii sa o alegi pe cea care ti se potriveste nevoilor si sa nu te trezesti cu surprize neplacute dupa doar o luna in care ai folosit-o.

Motive pentru a achizitiona o placa de par

Placa de par, este probabil cea mai buna ustensila de care poti profita daca pui si tu un accent mai mare pe aspectul tau fizic in momentul in care iesi din casa. De aceea, axeaza-te pe o placa de par de calitate si alege una care sa iti satisfaca nevoile deoarece nu toate pot sa iti ofere avantaje si beneficii in ceea ce consta calitatea sa. Motiv pentru care, atentia ta, trebuie sa fie focusata pe cele mai bune placi si care iti ofera avantajul de a te ajuta in momentul in care vrei sa-ti aranjezi parul.

Chiar si din punct de vedere a modului in care te ajuta, placa de par trebuie sa faca parte din ustensilele fiecarei femei. Fata de fixativ si gel, aceasta este cea mai putin daunatoare si parul tau poate fii aranjat intr-un mod cat mai natural si mai simplu. Acest lucru este mentionat si de cumparatorii sai care nu au ezitat si au mentionat ca o placa de par este foarte utila, fapt care se poate demonstra cu usurinta in momentul in care o vei folosi.

Iar ultimul aspect pe care trebuie sa-l mentionam face referire la pretul sau. Acesta, alaturi de cele pe care le-am mentionat putin mai sus, creeaza din aceasta placa de par o ustensila indispensabila si fara de care comoditatea noastra nu poate fi atat de mare. Asa ca, axeaza-te pe o placa care sa iti satisfaca absolut toate nevoile fara sa cumperi una profesionala daca tu o vei folosi doar de doua ori pe saptamana.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro