Criteriul National

De ce ai nevoie de o placa de par buna?

De ce ai nevoie de o placa de par buna?
aprilie 04
10:43 2017

Placa de par este utila atat fetelor carora nu trebuie sa le lipseasca, dar si baietilor asta dupa ce moda a luat o alta intorsatura fata de acum 10 sau 15 ani. Si totusi, chiar daca in momentul de fata piata iti ofera o larga varietate de placi, trebuie sa ai in vedere si faptul ca nu toate iti ofera calitate de care ai nevoie, lucru care este destul de incomod. Asa ca, este foarte important sa stii sa o alegi pe cea care ti se potriveste nevoilor si sa nu te trezesti cu surprize neplacute dupa doar o luna in care ai folosit-o.

Motive pentru a achizitiona o placa de par

Placa de par, este probabil cea mai buna ustensila de care poti profita daca pui si tu un accent mai mare pe aspectul tau fizic in momentul in care iesi din casa. De aceea, axeaza-te pe o placa de par de calitate si alege una care sa iti satisfaca nevoile deoarece nu toate pot sa iti ofere avantaje si beneficii in ceea ce consta calitatea sa. Motiv pentru care, atentia ta, trebuie sa fie focusata pe cele mai bune placi si care iti ofera avantajul de a te ajuta in momentul in care vrei sa-ti aranjezi parul.

Chiar si din punct de vedere a modului in care te ajuta, placa de par trebuie sa faca parte din ustensilele fiecarei femei. Fata de fixativ si gel, aceasta este cea mai putin daunatoare si parul tau poate fii aranjat intr-un mod cat mai natural si mai simplu. Acest lucru este mentionat si de cumparatorii sai care nu au ezitat si au mentionat ca o placa de par este foarte utila, fapt care se poate demonstra cu usurinta in momentul in care o vei folosi.

Iar ultimul aspect pe care trebuie sa-l mentionam face referire la pretul sau. Acesta, alaturi de cele pe care le-am mentionat putin mai sus, creeaza din aceasta placa de par o ustensila indispensabila si fara de care comoditatea noastra nu poate fi atat de mare. Asa ca, axeaza-te pe o placa care sa iti satisfaca absolut toate nevoile fara sa cumperi una profesionala daca tu o vei folosi doar de doua ori pe saptamana.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo