Criteriul National

De ce ai nevoie de servicii de content writing?

De ce ai nevoie de servicii de content writing?
septembrie 11
16:32 2019

Serviciile de scriere de continut exista de ani de zile, cu toate acestea, necesitatea lor a devenit mai mare in ultimii ani. Afacerile de toate dimensiunile pot utiliza acum internetul pentru a castiga mai multa expunere ca niciodata. Dar este suficient? Cu atatea companii in mediul online, poate parea imposibil sa va depasiti concurentii, dar nu este asa. Serviciile de redactare si-au dovedit mult timp valoarea, atat de mult incat aproape fiecare afacere de succes si-a extins acoperirea in online prin apelarea la servicii de content writing.

Angajarea unei companii pentru scrierea de continut va poate ajuta sa economisiti timp

Si sansele sunt, ca o companie in crestere, veti avea cativa angajati care sunt familiarizati cu scrisul. A le cere sa se ocupe de scrierea de continut pentru site-ul web poate parea o idee grozava si este daca stiu ce fac, dar acest lucru nu este intotdeauna cazul. Atunci cand cereti unui scriitor fara experienta sa se ocupe de scrierea de continut, lucrurile tind sa devina un pic dezordonate.

Cu cat mai multe modificari trebuie sa faca angajatul vostru, cu atat va petrece mai mult timp pentru un anumit material, ceea ce duce la pierderea timpului. Scriitorii de continut profesionisti stiu de ce au nevoie clientii lor si pot livra materiale de calitate, in cel mai scurt timp posibil.

Scriitori de continut stiu totul despre Google

Un angajat al tau a scris un articol interesant, dar cum il veti utilza? Nu va trebui sa va faceti griji cu ce ar trebui sa faceti cu continutul sau daca va avea succes, daca veti apela la un content writer cu experienta. O companie care se ocupa cu content writing, va stii cum sa va livreze continut care va poate ajuta la cresterea vizualizarilor si vanzarilor de pe website-ul companiei voastre.

Scriitori de continut stiu cum ar trebui promovata o aface in mediul online

Principalul obiectiv al serviciilor de scriere de continut este de a obtine cat mai multe vizualizari si vanzari pe website. De cele mai multe ori, daca aveti nevoie de continut pentru afacerea voastra, se datoreaza faptului ca incercati sa cresteti volumul traficului de pe website-ul vostru. Scriitorii de continut stiu ce articole si bloguri vor capta interesul cititorilor, motiv pentru care serviciile lor sunt atat de necesare.

Serviciile de redactare a continutului au rezultate impresionante

Indiferent daca compania voastra are nevoie de continut pentru SEO, bloguri, descrieri de produse sau pagini web, serviciile de scriere de continut pot ajunge la publicul tinta intr-o maniera eficienta.

Scrierea de continut face ca site-ul vostru sa arate impresionant

Desi multi oameni sunt familiarizati cu zicala „Nu judecati o carte dupa coperta”, majoritatea oamenilor nu pot sa nu o faca, atunci cand se uita la o coperta de carte mediocra sau, in acest caz, un site web. Clientii potentiali se simt mai confortabili sa apeleze la o companie care are un site impresionant, intrucat par a fi mai informati si mai dedicati. Site-urile web care au un continut amplu si blog au mai multe sanse sa fie luate in serios de vizitatorii website-ului. Fara continut actualizat, Google nu iti va creste pozitia website-ului in cautari, ceea ce duce la scaderea sanselor sa-ti gaseasca serviciile sau produsele potentialii clienti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei