Criteriul National

De ce ai nevoie de un depozit marfa

De ce ai nevoie de un depozit marfa
aprilie 03
14:36 2019

De ce ai nevoie de un depozit marfa?  Intrebarea este intotdeauna relevanta si raspunsul pare sa fie evident. Dar, uneori, chiar si cei mai practici si mai sensibili oameni, din neglijenta si ignoranta, sufera pierderi enorme. In cazul in care inchiriezi un depozit Bucuresti, atunci este necesar sa platesti chiria, iar daca este proprietate personala, atunci este necesar sa platesti pentru reparatiile sale mici, curente si capitale si, de asemenea, pentru utilitati. Trebuie sa cumperi si sa repari echipamente, de la rafturi pana la mecanisme de ridicare. De asemenea, este necesar sa se plateasca salarii personalului de serviciu, si nu numai lucratorilor care servesc direct depozitul, ci si celor care asigura munca neintrerupta cu activitatile lor.

Toate aceste cheltuieli sunt obligatorii, nu sunt iesite din comun si ele nu depind de performanta afacerii. Depozitul nu este numai camera imediata in care sunt depozitate bunurile. Din punct de vedere al logisticii, un depozit Bucuresti este, de asemenea, un proces specific care se desfasoara in conformitate cu normele specificate dintr-un anumit teritoriu, utilizand instrumentele necesare.

Exista multe clasificari diferite ale depozitelor. De exemplu, depozitele de destinatie sunt tranzitul, vama, fabricarea, distributia. Iar conditiile de depozitare, pot fi:  mediu uscat, depozit pentru fructe si legume, depozit pentru conserve, depozit pentru produse congelate. Clasificarea depozitului este usor de facut. Alegerea unui depozit marfa, poate fi facuta numai individual, dupa calculele economice, luand in considerare specificul afacerii.

In plus, fata de depozitarea marfurilor, intr-un depozit marfa se mai executa si descarcarea si incarcarea marfurilor, inventarierea, plasarea marfurilor. Pentru stocarea marfurilor este nevoie de o multime de personal, iar daca ai un incarcator mecanic, este suficient un sofer. Eficienta depozitului si profitabilitatea sa finala depind nu numai de fluctuatia rapida a bunurilor, ci si de echipamentul depozitului, de sistemul de transport al acestuia, chiar si de calificarile personalului care lucreaza acolo. Combinatia dintre toti acesti factori, ofera un depozit marfa aproape de ideal, aducand profit maxim si pierderi minime.

Pentru depozitare si logistica poti alege oricand serviciile NAN Logistic.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul