Criteriul National

De ce ai nevoie pentru a realiza o curatenie ca la carte

De ce ai nevoie pentru a realiza o curatenie ca la carte
noiembrie 30
15:50 2018

Igiena este importanta atat la domiciliu, cat si in diversele spatii in care ne desfasuram activitatea profesionala. Industria cosmetica, cea medicala si sectorul industrial necesita periodic o igienizare realizata ca la carte. Aceasta poate fi efectuata cu ajutorul produselor de curatenie de cea mai buna calitate.

 

De la saci menajeri incapatori, la detergenti profesionali si la cele mai rezistente role de hartie, produsele de curatenie alese trebuie sa fie de calitate si eficiente. Astfel, prin igienizare corespunzatoare, veti obtine cele mai optime rezultate pentru sanatate. Iata cum sa faceti alegerile potrivite in acest caz!

 

Saci menajeri incapatori

Orice proces de curatenie poate fi realizat doar prin strangerea si depunerea deseurilor menajere, in saci potriviti. Iata principalele beneficii ale acestor produse de curatenie:

  • Produsele disponibile in aceasta categorie sunt de diverse dimensiuni, acoperind un volum care variaza de la 18 la 240 litri. Puteti alege sacii menajeri potriviti, in functie de necesitati si preferinte.

 

  • In plus, puteti opta pentru produse transparente sau colorate, in functie de domeniul in care va desfasurati activitatea. Sacii transparenti sunt utilizati frecvent in domeniul alimentar. Sacii menajeri colorati sunt utilizati frevent in sectorul medical.

 

  • Acum exista si saci menajeri cu sistem de auto-inchidere parfumati. Acestia vor transforma complet experienta igienizarii realizate in orice spatiu.


Role de hartie rezistente

Indiferent ca vorbim de curatenia realizata acasa sau la locul de munca, in orice sector de activitate, veti avea nevoie de prosoape de hartie rezistente. Iata care sunt principalele avantaje oferite de aceste produse de curatenie:

 

 

  • Versatilitatea – Daca in trecut, rolele de hartie erau utilizate doar pentru curatenia realizata in bucatarii, acest lucru s-a schimbat complet in ultimii ani. Acestea sunt usor de utilizate, fiind astfel avantajoase si in alte scopuri. Acestea pot curata praful de pe orice suprafata si pot asigura igienizarea oricarui spatiu.

 

 

 

  • Diversitatea de forme si dimensiuni – Rolele de hartie de diverse dimensiuni, pe care le gasiti disponibile in magazine, pot acoperi nevoile de curatenie ale oricarui spatiu.

 

 

 

  • Disponibilitatea la preturi accesibile - Acum puteti achizitiona role de hartie de dimensiuni foarte mari, la preturi rezonabile.

 

 

 

  • Gradul de igiena asigurat – Prosoapele din hartie asigura un grad de igiena sporit, in comparatie cu cele realizate din materiale textile. In plus, acestea sunt de unica folosinta, nefind ncesara curatarea lor dupa utilizare.

 

Detergenti profesionali pentru o igienizare completa

Nu doar sacii menajeri si prosoapele de hartie joaca un rol important in realizarea unei curatenii eficiente, ci si detergentii profesionali. Iata ce trebuie sa stiti despre acestia, pentru a beneficia de avantajele pe care le ofera!

 

  • Exista detergenti profesionali potriviti pentru diverse tipuri de suprafete pe care trebuie sa le igienizati. Puteti opta pentru detergenti destinati curatarii gresiei, faiantei, lemnului, obiectelor sanitare, a geamurilor si a oricarui alt tip de material.

  • In functie de perioada de timp pentru care achizitionati aceste produse si de necesitatile de igienizare, puteti opta pentru volume diferite de detergenti, de la 750 ml la 5L.

  • Detergentii profesionali disponibili in cantitati mari sunt, de regula, comercializati la preturi reduse. Astfel, prin alegerea acestor cantitati, veti putea economisi bani, pe termen lung.

 

Acum ca ati descoperit principalele avantaje ale produselor de curatenie profesionale, puteti igieniza corespunzator orice spatiu.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu