Criteriul National

De ce ai nevoie pentru a realiza o curatenie ca la carte

De ce ai nevoie pentru a realiza o curatenie ca la carte
noiembrie 30
15:50 2018

Igiena este importanta atat la domiciliu, cat si in diversele spatii in care ne desfasuram activitatea profesionala. Industria cosmetica, cea medicala si sectorul industrial necesita periodic o igienizare realizata ca la carte. Aceasta poate fi efectuata cu ajutorul produselor de curatenie de cea mai buna calitate.

 

De la saci menajeri incapatori, la detergenti profesionali si la cele mai rezistente role de hartie, produsele de curatenie alese trebuie sa fie de calitate si eficiente. Astfel, prin igienizare corespunzatoare, veti obtine cele mai optime rezultate pentru sanatate. Iata cum sa faceti alegerile potrivite in acest caz!

 

Saci menajeri incapatori

Orice proces de curatenie poate fi realizat doar prin strangerea si depunerea deseurilor menajere, in saci potriviti. Iata principalele beneficii ale acestor produse de curatenie:

  • Produsele disponibile in aceasta categorie sunt de diverse dimensiuni, acoperind un volum care variaza de la 18 la 240 litri. Puteti alege sacii menajeri potriviti, in functie de necesitati si preferinte.

 

  • In plus, puteti opta pentru produse transparente sau colorate, in functie de domeniul in care va desfasurati activitatea. Sacii transparenti sunt utilizati frecvent in domeniul alimentar. Sacii menajeri colorati sunt utilizati frevent in sectorul medical.

 

  • Acum exista si saci menajeri cu sistem de auto-inchidere parfumati. Acestia vor transforma complet experienta igienizarii realizate in orice spatiu.


Role de hartie rezistente

Indiferent ca vorbim de curatenia realizata acasa sau la locul de munca, in orice sector de activitate, veti avea nevoie de prosoape de hartie rezistente. Iata care sunt principalele avantaje oferite de aceste produse de curatenie:

 

 

  • Versatilitatea – Daca in trecut, rolele de hartie erau utilizate doar pentru curatenia realizata in bucatarii, acest lucru s-a schimbat complet in ultimii ani. Acestea sunt usor de utilizate, fiind astfel avantajoase si in alte scopuri. Acestea pot curata praful de pe orice suprafata si pot asigura igienizarea oricarui spatiu.

 

 

 

  • Diversitatea de forme si dimensiuni – Rolele de hartie de diverse dimensiuni, pe care le gasiti disponibile in magazine, pot acoperi nevoile de curatenie ale oricarui spatiu.

 

 

 

  • Disponibilitatea la preturi accesibile - Acum puteti achizitiona role de hartie de dimensiuni foarte mari, la preturi rezonabile.

 

 

 

  • Gradul de igiena asigurat – Prosoapele din hartie asigura un grad de igiena sporit, in comparatie cu cele realizate din materiale textile. In plus, acestea sunt de unica folosinta, nefind ncesara curatarea lor dupa utilizare.

 

Detergenti profesionali pentru o igienizare completa

Nu doar sacii menajeri si prosoapele de hartie joaca un rol important in realizarea unei curatenii eficiente, ci si detergentii profesionali. Iata ce trebuie sa stiti despre acestia, pentru a beneficia de avantajele pe care le ofera!

 

  • Exista detergenti profesionali potriviti pentru diverse tipuri de suprafete pe care trebuie sa le igienizati. Puteti opta pentru detergenti destinati curatarii gresiei, faiantei, lemnului, obiectelor sanitare, a geamurilor si a oricarui alt tip de material.

  • In functie de perioada de timp pentru care achizitionati aceste produse si de necesitatile de igienizare, puteti opta pentru volume diferite de detergenti, de la 750 ml la 5L.

  • Detergentii profesionali disponibili in cantitati mari sunt, de regula, comercializati la preturi reduse. Astfel, prin alegerea acestor cantitati, veti putea economisi bani, pe termen lung.

 

Acum ca ati descoperit principalele avantaje ale produselor de curatenie profesionale, puteti igieniza corespunzator orice spatiu.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei