Criteriul National

De ce ai nevoie pentru a realiza o curatenie ca la carte

De ce ai nevoie pentru a realiza o curatenie ca la carte
noiembrie 30
15:50 2018

Igiena este importanta atat la domiciliu, cat si in diversele spatii in care ne desfasuram activitatea profesionala. Industria cosmetica, cea medicala si sectorul industrial necesita periodic o igienizare realizata ca la carte. Aceasta poate fi efectuata cu ajutorul produselor de curatenie de cea mai buna calitate.

 

De la saci menajeri incapatori, la detergenti profesionali si la cele mai rezistente role de hartie, produsele de curatenie alese trebuie sa fie de calitate si eficiente. Astfel, prin igienizare corespunzatoare, veti obtine cele mai optime rezultate pentru sanatate. Iata cum sa faceti alegerile potrivite in acest caz!

 

Saci menajeri incapatori

Orice proces de curatenie poate fi realizat doar prin strangerea si depunerea deseurilor menajere, in saci potriviti. Iata principalele beneficii ale acestor produse de curatenie:

  • Produsele disponibile in aceasta categorie sunt de diverse dimensiuni, acoperind un volum care variaza de la 18 la 240 litri. Puteti alege sacii menajeri potriviti, in functie de necesitati si preferinte.

 

  • In plus, puteti opta pentru produse transparente sau colorate, in functie de domeniul in care va desfasurati activitatea. Sacii transparenti sunt utilizati frecvent in domeniul alimentar. Sacii menajeri colorati sunt utilizati frevent in sectorul medical.

 

  • Acum exista si saci menajeri cu sistem de auto-inchidere parfumati. Acestia vor transforma complet experienta igienizarii realizate in orice spatiu.


Role de hartie rezistente

Indiferent ca vorbim de curatenia realizata acasa sau la locul de munca, in orice sector de activitate, veti avea nevoie de prosoape de hartie rezistente. Iata care sunt principalele avantaje oferite de aceste produse de curatenie:

 

 

  • Versatilitatea – Daca in trecut, rolele de hartie erau utilizate doar pentru curatenia realizata in bucatarii, acest lucru s-a schimbat complet in ultimii ani. Acestea sunt usor de utilizate, fiind astfel avantajoase si in alte scopuri. Acestea pot curata praful de pe orice suprafata si pot asigura igienizarea oricarui spatiu.

 

 

 

  • Diversitatea de forme si dimensiuni – Rolele de hartie de diverse dimensiuni, pe care le gasiti disponibile in magazine, pot acoperi nevoile de curatenie ale oricarui spatiu.

 

 

 

  • Disponibilitatea la preturi accesibile - Acum puteti achizitiona role de hartie de dimensiuni foarte mari, la preturi rezonabile.

 

 

 

  • Gradul de igiena asigurat – Prosoapele din hartie asigura un grad de igiena sporit, in comparatie cu cele realizate din materiale textile. In plus, acestea sunt de unica folosinta, nefind ncesara curatarea lor dupa utilizare.

 

Detergenti profesionali pentru o igienizare completa

Nu doar sacii menajeri si prosoapele de hartie joaca un rol important in realizarea unei curatenii eficiente, ci si detergentii profesionali. Iata ce trebuie sa stiti despre acestia, pentru a beneficia de avantajele pe care le ofera!

 

  • Exista detergenti profesionali potriviti pentru diverse tipuri de suprafete pe care trebuie sa le igienizati. Puteti opta pentru detergenti destinati curatarii gresiei, faiantei, lemnului, obiectelor sanitare, a geamurilor si a oricarui alt tip de material.

  • In functie de perioada de timp pentru care achizitionati aceste produse si de necesitatile de igienizare, puteti opta pentru volume diferite de detergenti, de la 750 ml la 5L.

  • Detergentii profesionali disponibili in cantitati mari sunt, de regula, comercializati la preturi reduse. Astfel, prin alegerea acestor cantitati, veti putea economisi bani, pe termen lung.

 

Acum ca ati descoperit principalele avantaje ale produselor de curatenie profesionale, puteti igieniza corespunzator orice spatiu.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei