Criteriul National

De ce ajutor profesionist la infiintarea unei firme?

De ce ajutor profesionist la infiintarea unei firme?
iulie 18
12:19 2021

In ultimii ani a crescut si in tara noastra numarul persoanelor care se hatarasc sa-si infiinteze propria lor firma. Infiintarea unei firme nu este, insa, un proces atat de simplu cum pare la prima vedere. Un individ care vrea sa infiinteze o firma trebuie sa cunoasca o multime de chestiuni care tin de buna functionare a procesului. Este indicat sa apelati la serviciile unei firme care se ocupa de astfel de probleme, in cazul in care nu sunteti suficient de priceput si aveti nevoie de indrumare.

Intre cel mai frecvent intalnite feluri de firme din Romania sunt: SRL-ul, prescurtare de la „societate cu raspundere limitata”; urmeaza SA-ul, prescurtare de la societate pe actiuni, precum si tipuri de societati mai mici cum ar fi: persoana fizica autorizata (sau PFA) si diferite genuri de intreprinderi comerciale.

In ce constau principalele diferente dintre felurile de firme mai sus mentionate?

  • PFA-ul reprezinta forma de business cea mai comoda din Romania, necesitand un numar mic de acte pentru infiintarea sa;
  • SRL-ul reprezinta tipul de firma cel mai frecvent intalnita; poate fi inmatriculata destul de usor si rapid;
  • SA-ul poate fi folosit pentru variate activitati comerciale, dar e preferata de catre cei ce vor infiintarea unor firme care au cifrele mari de afaceri;
  • intreprinderea individuala si intreprinderea familiala sunt si acestea des intalnite in Romania, mai ales sub forma unor afaceri de familie.

Este necesar de mentionat ca firmele dinafara tarii pot sa inmatriculeze filiale ori/si sucursale peste tot in Romania, cu alte cuvinte in orice oras.

Firmele specializate in serviciile pentru infiintarea firmelor sunt tot timpul la dispozitia dumneavoastra pe portalul www.infiintari-firme.net. Acest process implica foarte multa bataie de cap, va veti da seama ca aveti nevoie de o groaza de acte pentru a va putea pune planurile in miscare. Specialistii va pot ajuta sa treceti mult mai usor peste toate obstacolele, si va pot pregati cu aceste actele necesare mult mai repede decat va imaginati. Experienta in domeniul infiintarii firmelor ii recomanda ca fiind una dintre cele mai de bune solutii, ei lucrand permanent pentru a castiga increderea clientilor.

Metodele folosite de companiile de infiintari firme sunt profesionale si eficiente, personalul fiind pregatit sa va ajute indiferent de tipul de firma pe care vreti sa-l infiintati, si indiferent de necesitatile dumneavoastra. Ei se pot ocupa atat de realizarea actelor necesare, cat si de principiile care stau la baza bunei ei functionari. De asemenea, puteti fi ajutat si sa faceti rost cat mai repede si cu cat mai multa usurinta de toate autorizatiile care sunt necesare ca afacerea dumneavoastra sa-si urmeze cursul.

Un alt atuu al firmelor disponibile este faptul ca ofera servicii de inalta calitate la preturi foarte convenabila in comparatie cu preturile altor firme din domeniu. Asta deoarece administratorii sunt constienti de faptul ca infiintarea unei firme este cat se poate de costisitoare. Dar totusi, daca va hotarati sa faceti acest pas, va trebui sa faceti o investitie eficienta – nu are rost sa aruncati banii degeaba.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Laurentiu Groza

Laurentiu Groza

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul